reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
reklama
Dzięki dziewczyny 😀 postaram się coś z tym zorbic 😀 No właśnie podstawowe badania mam chyba w miarę ok, tak mówiła wczoraj moja gin, ale hormonów nie badałam, jakie powinnam zrobić te badania, macie jakieś propozycje? Jedyne co, to cukier wyszedł mi dosyć wysoki bo 99 więc górna granica, nie wiem czy to może być efektem mojego samopoczucia. W pierwszej ciąży miałam cukrzycę ciażową, ale później to się unormowało. Ma któraś z was taki cukier i mogłaby mi coś podpowiedzieć?

Oj może. Z reguły właśnie problem z cukrem powoduje zmęczenie i ospałość, totalny brak energii. Myślę, że jeśli będziesz miała ochotę to wejście na dietę i wprowadzenie ruchu powinno zdecydowanie przywrócić Ci energię. Ja przynajmniej stałam się zupełnie innym człowiekiem jak cukry mi spadły do odpowiednich norm. 😀

Ja zwykle też mam wysoki poziom glukozy więc może faktycznie te źle samopoczucie wiąże się z tym. Ostatnie trzy tygodnie starałam się zdrowo odżywiać i regularnie ćwiczyć i szczerze mówiąc wydaje mi się że samopoczucie się polepszylo [emoji846]
Oj może. Z reguły właśnie problem z cukrem powoduje zmęczenie i ospałość, totalny brak energii. Myślę, że jeśli będziesz miała ochotę to wejście na dietę i wprowadzenie ruchu powinno zdecydowanie przywrócić Ci energię. Ja przynajmniej stałam się zupełnie innym człowiekiem jak cukry mi spadły do odpowiednich norm. [emoji3]

Oj może. Z reguły właśnie problem z cukrem powoduje zmęczenie i ospałość, totalny brak energii. Myślę, że jeśli będziesz miała ochotę to wejście na dietę i wprowadzenie ruchu powinno zdecydowanie przywrócić Ci energię. Ja przynajmniej stałam się zupełnie innym człowiekiem jak cukry mi spadły do odpowiednich norm. 😀

Ja zwykle też mam wysoki poziom glukozy więc może faktycznie te źle samopoczucie wiąże się z tym. Ostatnie trzy tygodnie starałam się zdrowo odżywiać i regularnie ćwiczyć i szczerze mówiąc wydaje mi się że samopoczucie się polepszylo [emoji846]
Dzięki dziewczyny, tak też właśnie sobie pomyślałam, że może przyczyną mojego samopoczucia jest ten cukier właśnie. Spróbuje zmienić swoją dietę i wprowadzić trochę ruchu , ale nie ukrywam że ciężko jest zacząć😒

Spokojnie jeszcze Ja jestem[emoji16]
Nie będę wcześniej testować jak w 19 luty.
Spoko loko, ja tez zostaje tu i raczej tak szybko nie zmienie watku 🤣
Jeszcze ja jestem🙂
No zobacz 🤣😂 no to pozniej jakas wspolna kawa jak nic 🤣😂

Gosia dopiero dwa testy pozytywne za nami nie płacz 🤣😂 wiesz dobrze ze w ciaze zajscvto trzeba miec albo szczescie albo pecha 🤣😂

Dzięki dziewczyny! 😁 nie to, żebym Wam (i sobie) nie życzyła tych krech, ale smutno mi będzie 😁

Częściej dziewczyny. Mogę do was ? Jestem mama 2,5letniegi chłopca. Od sierpnia ubiegłego roku odstawiłam tabletki i zaczelismy się starać o drugiego maluszka.
W tym cyklu wg testów owu (i sprawdzałam szyjke) owulacja przesunela mi się o 2 dni, więc teoretycznie okres powinnam mieć jutro a praktycznie skoro owu się przesunela to okres wg aplikacji powinien być w poniedziałek. Dzisiaj jest 10dpo i tak totalnie z glupa popołudniu zrobiłam test bo trochę ich mam. Wiem że pinki linia pokazywać kreskę fabryczna ale ja na tym teście też widzę cień cienia cienia. Nie wiem czy wy coś widzicie na zdjęciu. Rano chce zrobić z pierwszego moczu, zobaczę czy coś wg będzie widać chociaż ciut bardziej a jak nawet nie to poczekam już do poniedziałku [emoji28]Zobacz załącznik 1232087Zobacz załącznik 1232088

No ja tam jakiś cień cienia widzę.

reklama
Dziewczyny test zrobiony dziś rano. Właśnie szykuje się do pracy... ręce i się trzęsą nie mogę złapać ostrości....
20210129_044820.jpeg

Do góry