@Mecenasowa27 gratulacje, widać druga kreskę bez problemu
reklama
Aga87lan
Fanka BB :)
Niedawno zrobiłam zwykły kasetowy test i to chyba nie błąd fabryczny o 4 w nocy dostałam oczy jak 5 zł, spać nie mogłam z głodu .. ale stwierdziłam ze nie wstanę bo w Mają też tak wstawałam i później przywaliłem 33 kg ! I zrobilo mi się tak słabo .. zimne poty mnie oblały ... mroczki przed oczami .. ciekawie się zaczyna ..
godzbal
Dziewczyny test zrobiony dziś rano. Właśnie szykuje się do pracy... ręce i się trzęsą nie mogę złapać ostrości....Zobacz załącznik 1232168
No pozytyw pełną gębą!
Widać ja bym pomyślała że to błąd fabryczny kurczę na żywo pewnie bardziej widać nie ? U mnie to samo wczoraj było ! Na żywo widać w miarę ładnie a telefonem ciężko zrobić wyraźne zdjęcie ! Ja wczoraj jak córka usnęła ( jak tatuś wyjeżdża to Maja lokuje się w Naszej sypialni ) to jeszcze raz oglądałam test a teraz znowu obudził mnie ten paskudny głód aż mi niedobrze ...
Ja z takiego „błędu” mam synka także
Ja się umówiłam 4.02 do gina na przegląd podwozia, cytologię i od razu po proszę ją o zestawienie jakiś badań. Teraz to się dopiero zaczęłam stresować samotnością
Pewnie ze kreske widac super, mowilam ze cos jest na rzeczyDziewczyny test zrobiony dziś rano. Właśnie szykuje się do pracy... ręce i się trzęsą nie mogę złapać ostrości....
Jutro juz pewno bedzie konkretny pozytyw
Wow!!!! SuperDziewczyny test zrobiony dziś rano. Właśnie szykuje się do pracy... ręce i się trzęsą nie mogę złapać ostrości....Zobacz załącznik 1232168
AnetaManiak
Gratulacje [emoji7][emoji7]
Dziewczyny test zrobiony dziś rano. Właśnie szykuje się do pracy... ręce i się trzęsą nie mogę złapać ostrości....Zobacz załącznik 1232168
Gratulacje i życzę spokojnej, zdrowej ciąży.
reklama
Mecenasowa27
Dziękuję dziewczyny za wszystkie gratulacje... Nie mam dziś nawet za bardzo czasu żeby tu posiedzieć, poczytać i odpisywać [emoji57]
Powiem wam że dzisiaj nawet po pracy zrobiłam ostatni test jaki miałam i pięknie widać odrazu było mimo że to pink
Powiem wam że dzisiaj nawet po pracy zrobiłam ostatni test jaki miałam i pięknie widać odrazu było mimo że to pink
Podziel się: