reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
reklama
Niedawno zrobiłam zwykły kasetowy test i to chyba nie błąd fabryczny 🤣 o 4 w nocy dostałam oczy jak 5 zł, spać nie mogłam z głodu .. ale stwierdziłam ze nie wstanę bo w Mają też tak wstawałam i później przywaliłem 33 kg ! I zrobilo mi się tak słabo .. zimne poty mnie oblały ... mroczki przed oczami .. ciekawie się zaczyna ..

Dziewczyny test zrobiony dziś rano. Właśnie szykuje się do pracy... ręce i się trzęsą nie mogę złapać ostrości....Zobacz załącznik 1232168

No pozytyw pełną gębą! :D

Widać :) ja bym pomyślała że to błąd fabryczny 🤣 kurczę na żywo pewnie bardziej widać nie ? U mnie to samo wczoraj było ! Na żywo widać w miarę ładnie a telefonem ciężko zrobić wyraźne zdjęcie ! Ja wczoraj jak córka usnęła ( jak tatuś wyjeżdża to Maja lokuje się w Naszej sypialni ) to jeszcze raz oglądałam test ;) a teraz znowu obudził mnie ten paskudny głód aż mi niedobrze ...:(

Ja z takiego „błędu” mam synka także 😁

Ja się umówiłam 4.02 do gina na przegląd podwozia, cytologię i od razu po proszę ją o zestawienie jakiś badań. Teraz to się dopiero zaczęłam stresować samotnością 😁🤷🏻‍♀️

Byłam rano na becie , mam nadzieje że będę mieć wynik po południu :) Teraz się tak zastanawiam który to może być tydzień ciąży ...

Aga, prawdopodobnie jakis poczatek 4-5 dlatego tez taka delikatna kreseczka byla 🙂. Wazne zeby przyrost byl dobry i wszystko bedzie super.

reklama
Dziękuję dziewczyny za wszystkie gratulacje... Nie mam dziś nawet za bardzo czasu żeby tu posiedzieć, poczytać i odpisywać [emoji57]
Powiem wam że dzisiaj nawet po pracy zrobiłam ostatni test jaki miałam i pięknie widać odrazu było mimo że to pink
USER_SCOPED_TEMP_DATA_MSGR_PHOTO_FOR_UPLOAD_1611927159102_6760912531132464085.jpeg

Do góry