reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
reklama
Częściej dziewczyny. Mogę do was ? Jestem mama 2,5letniegi chłopca. Od sierpnia ubiegłego roku odstawiłam tabletki i zaczelismy się starać o drugiego maluszka.
W tym cyklu wg testów owu (i sprawdzałam szyjke) owulacja przesunela mi się o 2 dni, więc teoretycznie okres powinnam mieć jutro a praktycznie skoro owu się przesunela to okres wg aplikacji powinien być w poniedziałek. Dzisiaj jest 10dpo i tak totalnie z glupa popołudniu zrobiłam test bo trochę ich mam. Wiem że pinki linia pokazywać kreskę fabryczna ale ja na tym teście też widzę cień cienia cienia. Nie wiem czy wy coś widzicie na zdjęciu. Rano chce zrobić z pierwszego moczu, zobaczę czy coś wg będzie widać chociaż ciut bardziej a jak nawet nie to poczekam już do poniedziałku [emoji28]
20210128_160110.jpeg
20210128_155735.jpeg

Na drugim zdjeciu cos tam minimalnie przebija, moze to nie byc nic ale rownie dobrze moze to byc bardzo wczesna ciaza. Powtorz za pare dni [emoji3526]
Tak dla mnie na drugim też tutaj lepiej widać chociaż rzeczywistości widać nieco lepiej [emoji846]
Ja nic nie widzę. Dla mnie ewidentnie jedna kreska [emoji2368] jak pisałaś zrób rano...
Dzikiej, tak rano na pewno powtórzę bo ciekawość mnie zżera, jak będzie taki cień cienia cienia który może na zdjęciach nie widać ale w rzeczywistości coś widać to na pewno już będę cierpliwie czekać do poniedziałku [emoji4]

reklama
Do góry