Jotka_
Fanka BB :)
No mi musi sie udac do cyklu sierpniowego, bo pozniej juz porzucamy temat calkowicie. I nie będziemy juz wracać. Zostaną chlopaki samiKochana ciekawe czy nam się w ogóle uda w tym roku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mi musi sie udac do cyklu sierpniowego, bo pozniej juz porzucamy temat calkowicie. I nie będziemy juz wracać. Zostaną chlopaki samiKochana ciekawe czy nam się w ogóle uda w tym roku
Jak jesteś zmobilizowana to się uda na bank. Ja nie chce żeby młody był sam. Smutno by miałNo mi musi sie udac do cyklu sierpniowego, bo pozniej juz porzucamy temat calkowicie. I nie będziemy juz wracać. Zostaną chlopaki sami
No ja mialam tak jak sie staralismy o drugiego.. mega parcie i wlasnie ten strach ze starszy jednak zostanie sam.. ale wtedy lekarz mi powiedziała.. jak urodzilas jedno to drugie tez urodzisz no i poszloJak jesteś zmobilizowana to się uda na bank. Ja nie chce żeby młody był sam. Smutno by miał
Jeśli w tej Twojej mieścinie biegną tory kolejowe, to jest spora szansaTo na bank jesteś z okolicy fajnie pewjie jadac do pracy przejezdzasz przez moją mieścinę
Tak dla mnie na drugim też tutaj lepiej widać chociaż rzeczywistości widać nieco lepiej [emoji846]Na drugim zdjeciu cos tam minimalnie przebija, moze to nie byc nic ale rownie dobrze moze to byc bardzo wczesna ciaza. Powtorz za pare dni [emoji3526]
Dzikiej, tak rano na pewno powtórzę bo ciekawość mnie zżera, jak będzie taki cień cienia cienia który może na zdjęciach nie widać ale w rzeczywistości coś widać to na pewno już będę cierpliwie czekać do poniedziałku [emoji4]Ja nic nie widzę. Dla mnie ewidentnie jedna kreska [emoji2368] jak pisałaś zrób rano...
No jasne policzyłam sobie te 50pae i teoretycznie wyszlo ze jak dojeżdżasz do wawki to tylko stamtąd.Jeśli w tej Twojej mieścinie biegną tory kolejowe, to jest spora szansa
Dzięki kochana, zawsze to jakasnwieksza nadzieja jak nie tylko ja widzę ten cień. [emoji4]No jasne policzyłam sobie te 50pae i teoretycznie wyszlo ze jak dojeżdżasz do wawki to tylko stamtąd. [emoji16][emoji16]
@Mecenasowa27 no cień vienia jest..bwiec szansa jest... Powtórz za dwa dni powinna sie wzmocnić
Widzę widzę ja jestem ekspertem od cienicienia więc wieszDzięki kochana, zawsze to jakasnwieksza nadzieja jak nie tylko ja widzę ten cień. [emoji4]