reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
reklama
Widać :) ja bym pomyślała że to błąd fabryczny 🤣 kurczę na żywo pewnie bardziej widać nie ? U mnie to samo wczoraj było ! Na żywo widać w miarę ładnie a telefonem ciężko zrobić wyraźne zdjęcie ! Ja wczoraj jak córka usnęła ( jak tatuś wyjeżdża to Maja lokuje się w Naszej sypialni ) to jeszcze raz oglądałam test ;) a teraz znowu obudził mnie ten paskudny głód aż mi niedobrze ...:(

A kiedy okres powinnaś dostać?
U mnie dzisiaj ta kreskę bez najmniejszego doszukiwania się widać i nie musiałam kombinować przy robieniu zdjęcia bo ona poprostu tam jest [emoji16] ta wczorajsza to była taka na prawdę mocno wypatrywana [emoji16][emoji16]
Widać :) ja bym pomyślała że to błąd fabryczny [emoji1787] kurczę na żywo pewnie bardziej widać nie ? U mnie to samo wczoraj było ! Na żywo widać w miarę ładnie a telefonem ciężko zrobić wyraźne zdjęcie ! Ja wczoraj jak córka usnęła ( jak tatuś wyjeżdża to Maja lokuje się w Naszej sypialni ) to jeszcze raz oglądałam test ;) a teraz znowu obudził mnie ten paskudny głód aż mi niedobrze ...:(

... Ja właśnie jem sniadanie przed wyjściem do pracy i wciskam na siłę w siebie bo mi nie dobrze z tych emocji [emoji28] a niestety muszę zjeść teraz bo do przerwy w pracy nie wytrzymam czyli do 10 [emoji854]
Widać :) ja bym pomyślała że to błąd fabryczny [emoji1787] kurczę na żywo pewnie bardziej widać nie ? U mnie to samo wczoraj było ! Na żywo widać w miarę ładnie a telefonem ciężko zrobić wyraźne zdjęcie ! Ja wczoraj jak córka usnęła ( jak tatuś wyjeżdża to Maja lokuje się w Naszej sypialni ) to jeszcze raz oglądałam test ;) a teraz znowu obudził mnie ten paskudny głód aż mi niedobrze ...:(

A kiedy okres powinnaś dostać?
U mnie dzisiaj ta kreskę bez najmniejszego doszukiwania się widać i nie musiałam kombinować przy robieniu zdjęcia bo ona poprostu tam jest [emoji16] ta wczorajsza to była taka na prawdę mocno wypatrywana [emoji16][emoji16]
Ja wczoraj powinnam dosyć miesiączkę :) ale od paru dni czułam , że coś jest na rzeczy ... moją tez widać ale może to wina telefonu którym się robi zdjecia bo mam rażenie że na zdjęciu trzeba się jej doszukiwać :)

... Ja właśnie jem sniadanie przed wyjściem do pracy i wciskam na siłę w siebie bo mi nie dobrze z tych emocji [emoji28] a niestety muszę zjeść teraz bo do przerwy w pracy nie wytrzymam czyli do 10 [emoji854]
Ja miałam wczoraj to samo ! No nie szło jeść ! Wczoraj to już miałam myśli aby wsiąść na żądanie ! Ale w pracy zamówiłam sobie jedzenie z chińczyka ! Dzisiaj mam na popołudnie do pracy i weekend wolny :) wzięłam sobie jeszcze na poniedziałek urlop :) Mam mętlik związany z pracą ... nie wiem co mam robić :(

U mnie Kochane @rozkręciła się na dobre. W tym cyklu się nie udało. Przeraża mnie to, że 85%par, zdrowych ludzi potrzebuje roku czasu żeby dziecko począć. Kupiłam witaminy dla mnie i mojego i mam nadzieję, że chociaż trochę nam pomogą. Następna owulacja 9.02.Moze się załapiemy z terminem jeszcze na październik gdyby dziecko się pospieszyło, ale najpierw niech się uda🥴🙀
Nie czytałam o takich statystykach ale też nie interesowałam się tym tematem . Też powinnam mieć owulację 9.02🙂
Dziewczyny test zrobiony dziś rano. Właśnie szykuje się do pracy... ręce i się trzęsą nie mogę złapać ostrości....Zobacz załącznik 1232168
Jak nic 2 kreski😍 gratuluję

reklama
Do góry