Aga87lan
Fanka BB :)
Dziewczyny test zrobiony dziś rano. Właśnie szykuje się do pracy... ręce i się trzęsą nie mogę złapać ostrości....Zobacz załącznik 1232168
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny test zrobiony dziś rano. Właśnie szykuje się do pracy... ręce i się trzęsą nie mogę złapać ostrości....Zobacz załącznik 1232168
Widać ja bym pomyślała że to błąd fabryczny [emoji1787] kurczę na żywo pewnie bardziej widać nie ? U mnie to samo wczoraj było ! Na żywo widać w miarę ładnie a telefonem ciężko zrobić wyraźne zdjęcie ! Ja wczoraj jak córka usnęła ( jak tatuś wyjeżdża to Maja lokuje się w Naszej sypialni ) to jeszcze raz oglądałam test a teraz znowu obudził mnie ten paskudny głód aż mi niedobrze ...
Widać ja bym pomyślała że to błąd fabryczny [emoji1787] kurczę na żywo pewnie bardziej widać nie ? U mnie to samo wczoraj było ! Na żywo widać w miarę ładnie a telefonem ciężko zrobić wyraźne zdjęcie ! Ja wczoraj jak córka usnęła ( jak tatuś wyjeżdża to Maja lokuje się w Naszej sypialni ) to jeszcze raz oglądałam test a teraz znowu obudził mnie ten paskudny głód aż mi niedobrze ...
Ja wczoraj powinnam dosyć miesiączkę ale od paru dni czułam , że coś jest na rzeczy ... moją tez widać ale może to wina telefonu którym się robi zdjecia bo mam rażenie że na zdjęciu trzeba się jej doszukiwaćA kiedy okres powinnaś dostać?
U mnie dzisiaj ta kreskę bez najmniejszego doszukiwania się widać i nie musiałam kombinować przy robieniu zdjęcia bo ona poprostu tam jest [emoji16] ta wczorajsza to była taka na prawdę mocno wypatrywana [emoji16][emoji16]
Ja miałam wczoraj to samo ! No nie szło jeść ! Wczoraj to już miałam myśli aby wsiąść na żądanie ! Ale w pracy zamówiłam sobie jedzenie z chińczyka ! Dzisiaj mam na popołudnie do pracy i weekend wolny wzięłam sobie jeszcze na poniedziałek urlop Mam mętlik związany z pracą ... nie wiem co mam robić... Ja właśnie jem sniadanie przed wyjściem do pracy i wciskam na siłę w siebie bo mi nie dobrze z tych emocji [emoji28] a niestety muszę zjeść teraz bo do przerwy w pracy nie wytrzymam czyli do 10 [emoji854]
Nie czytałam o takich statystykach ale też nie interesowałam się tym tematem . Też powinnam mieć owulację 9.02U mnie Kochane @rozkręciła się na dobre. W tym cyklu się nie udało. Przeraża mnie to, że 85%par, zdrowych ludzi potrzebuje roku czasu żeby dziecko począć. Kupiłam witaminy dla mnie i mojego i mam nadzieję, że chociaż trochę nam pomogą. Następna owulacja 9.02.Moze się załapiemy z terminem jeszcze na październik gdyby dziecko się pospieszyło, ale najpierw niech się uda
Jak nic 2 kreski gratulujęDziewczyny test zrobiony dziś rano. Właśnie szykuje się do pracy... ręce i się trzęsą nie mogę złapać ostrości....Zobacz załącznik 1232168
Gratulacje!!!Dziewczyny test zrobiony dziś rano. Właśnie szykuje się do pracy... ręce i się trzęsą nie mogę złapać ostrości....Zobacz załącznik 1232168
Kochana będziemy czekać na kolejny szczęśliwy dzieńNie czytałam o takich statystykach ale też nie interesowałam się tym tematem . Też powinnam mieć owulację 9.02
Jak nic 2 kreski gratuluję