Super gratulacjeNooooo to muszę się pochwalić!!!! Dwie kreski z dzisiejszego poranka!
![Grinning face :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super gratulacjeNooooo to muszę się pochwalić!!!! Dwie kreski z dzisiejszego poranka!
Jeśli z miesiączki, to 4 październik, ale obstawiam, że owulacja miałam ciut wcześniej, więc przełom września i października przyjmujęSuper gratulacjeobliczałaś sobie może na kiedy byś miała termin?
moje gratulacje!!!! Rety! Cieszę się jakby to mój byłI dzięki dziewczyny za wszystkie gratulacje i miłe słowa![]()
Nigdy nie widzialam takich super krech na swoim tescie gratki!!!!Nooooo to muszę się pochwalić!!!! Dwie kreski z dzisiejszego poranka!
Wiesz. Niby piszesz ze sex na luzie a mimo to zamiast poprostu sie pokochac z mezem to czakaszA ja dzisiaj podminowana. Testuje teraz apke ovufriend. Pokazywała mi do wczoraj owulację na środę więc czekałam na tę środę jak na zbawienie. Na luzie z seksem. A dzisiaj rano patrzę a ta Cholera mi pokazuje że dzisiaj dzień niepłodny i owulacja była w niedzielę. Myślałam że się rozpłaczę. Wiem że to tylko przewidywania ale na psychikę podziałało. Dlatego odpuszczam sobie głupie apki i lecę na spontana![]()
Maatko jak mi sie marzy październikJeśli z miesiączki, to 4 październik, ale obstawiam, że owulacja miałam ciut wcześniej, więc przełom września i października przyjmuję![]()
Mi się marzył majMaatko jak mi sie marzy październikjak mi sie teraz udało to yermin wypadnie mi na 15 tego
![]()
A no widzisz@Jotka_Szczotka powiem Ci ze u mnie to jest tam. Z jednej strony mówię sobie że nie będę patrzeć na apki, leżeć z nogami do górya z drugiej strony zerkam na nią bo pewnie mądrzejsza ode mnie
testuje tę apke pierwszy cykl i zafiksowałam. U nas seks zawsze był na spontanie i codziennie, ale jak mi pokazała że ma być a dzień później że była to się wkurzyłam
chciałam tym razem zrobić jak większość dziewczyn. Testy owu, dokładne pomiary temperatury itp ale chyba to nie dla mnie
![]()
Ciążę którą poroniłam miałam bez planowania i się udało nawet z wkładkąA planowanie z temperaturą, obserwacją śluzu i czekaniem na owulację nie jest dla mnie. Dlatego napisałam że będzie na luzie.
Niestety czasem piszę tak że ciężko zrozumieć o co mi chodzi![]()
No maj fajny.Mi się marzył maj... Dlatego zaczęliśmy od sierpnia, przy dwóch ciążach zaskoczyłam w pierwszym cyklu, a tu taka niespodzianka
. Mam Dzieciaki z lipca i z listopada, więc lato i jesień, 3 miało być wiosenne majowe
. Może urodzę we wrześniu, to będą co dwa miesiące
![]()
Czekamy teraz na pierwsze zdjęcie fasolkiI dzięki dziewczyny za wszystkie gratulacje i miłe słowa![]()
Kurde jakie wy jestescie cierpliwe.. ja jiz bym dawno testy robiłaCzekamy teraz na pierwsze zdjęcie fasolkija po jutrze powinnam dostać @ sama jestem ciekawa ..
Mi się z pierwszym marzył lipiec i był lipiec, drugie chciałam wiosenne miał być koniec maja, jest kwietniowy, 3 też miało być lipcowe ale jest czerwcoweMi się marzył maj... Dlatego zaczęliśmy od sierpnia, przy dwóch ciążach zaskoczyłam w pierwszym cyklu, a tu taka niespodzianka
. Mam Dzieciaki z lipca i z listopada, więc lato i jesień, 3 miało być wiosenne majowe
. Może urodzę we wrześniu, to będą co dwa miesiące
![]()
Kochana ja już raz robiłam , ale to na prośbę mojego męża bo bolą mnie piersi a on mówi zrób zrób ! Chyba chciał poczuć tą adrenalinę ... nie jest to fajne uczucie widzieć jedna kreskę. Teraz pojechał do pracy a ja mam spokojną głowę aby czekaćKurde jakie wy jestescie cierpliwe.. ja jiz bym dawno testy robiła
Kurde może sie czegos sie od was nauczę
Kurde jakie wy jestescie cierpliwe.. ja jiz bym dawno testy robiła
Kurde może sie czegos sie od was nauczę