Jotka_
Fanka BB :)
Ej czyli plan w sumie wykonany, mój drugi mial bys marcowy też, ale zaliczylosmu falstart
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No moj maz zawsze mowi w druha strone , nie rob poczakaj.. wiec rojie w tajemjicy specjalnie wstaje przed nim wcześniej .. chory łeb mnie jedna kreska nie odstrasza.. fopiero jak przyjdzie niechciana @ jest niefajnieKochana ja już raz robiłam , ale to na prośbę mojego męża bo bolą mnie piersi a on mówi zrób zrób ! Chyba chciał poczuć tą adrenalinę ... nie jest to fajne uczucie widzieć jedna kreskę. Teraz pojechał do pracy a ja mam spokojną głowę aby czekać
Nooooo to muszę się pochwalić !!!! Dwie kreski z dzisiejszego poranka!
Ale super, gratulacje. Niech zdrowo rosnieNooooo to muszę się pochwalić !!!! Dwie kreski z dzisiejszego poranka!
Ah widzisz .. a mój mąż bardzo chce drugie i ma ciśnienie chyba bardziej niż ja ... ale ja w głębi siebie tez chce , wsłuchuję się w swój organizm bardzo teraz ... a on dziś kupił córce komplet śniegowy na przyszły rok ( spodnie i kurtkę ) wysłała mi zdjęcie ... a za 10 minut dostaje zdjęcie kompletu na 86 w dość uniwersalnym kolorze aby już byłNo moj maz zawsze mowi w druha strone , nie rob poczakaj.. wiec rojie w tajemjicy specjalnie wstaje przed nim wcześniej .. chory łeb mnie jedna kreska nie odstrasza.. fopiero jak przyjdzie niechciana @ jest niefajnie
Ja mam teraz spokój bo go nie ma , ale jak wróci to podejrzewam że będzie ogieńMoj maz tez chyba bardziej chce niz ja, on mi o tym co chwila mowi, co miesiac o testach truje zeby zrobic . Ja podchodze luzniej, tez mi zalezy ale on wlasnie co miesiac przezywa. Ostatni cykl mial ogromna nadzieje, ja troche tez bo okres sie spoznial ale jak test wyszedl negatywny to siedzial pol wieczoru i sie nie odzywal
ADEK, folian, wit b optima, olej z wiesiołka oraz myfolic z mio inozytolem. Trochę tego dużo hehe ale ginekolog zalecil po roku bezskutecznych starań.Dziewczyny jakie suplementy bierzecie?