Aga87lan
Fanka BB :)
Cześć również jestem jedynaczką ! I nie chciałam mieć więcej dzieci .. córka w marcu kończy 10 lat , a ja 28 stycznia 33 , teraz od stycznia staramy się o drugie dziecko .. mąż walczył pare dobrych lat aby mnie przekonać ... w końcu mu się udało i 5 stycznia pojechaliśmy wyciągnąć spirale , od razu dostaliśmy zielone światło Pierwsze poszło hop siup , z drugim zobaczymy ... za dwa dni powinnam dostać @ nie wiem sama jak się czuje bo przy spirali plamilam półtorej tygodnia przed miesiączka a teraz nie ma totalnie nic ... przy spirali nie bolały mnie piersi , a teraz bolą , pieką , swędzą ... Jestem takim kłębuszkiem niepokoju , nerwów ... marzeń i myśli aby mieć prezent na 33 urodzony ale czy się uda ? Mówię mojemu mężowi że byśmy było naprawdę szczęściarzami ! Biorąc pod uwagę że on pracuje za granicą i przyjeżdża co 3-4 tygodnie ...Hej hej witajcie!
Mogę tu z Wami "posiedzieć" ?
Mam 35 lat i dwójkę wesołych dzieciaków - rocznikowo 9 i 6 lat. Sama jestem jedynaczką, ale zawsze chciałam mieć więcej dzieci . Od sierpnia staramy się o 3 malucha. Biorąc pod uwagę, że pierwsza dwójka zrobiona raz dwa, to teraz już trochę długo to trwa ... 27 powinnam mieć miesiączkę, więc może jutro rano spróbuję zrobić test