Witamy życzę żeby teraz nastał już czas spokoju i owocnych starań u mnie córeczka 6,5 roku też jest taka przekochana właśnie i uwielbia malutkie dzieci, jest strasznie opiekuńcza z kolei synek prawie 5 lat nie za bardzo lubi malutkie dzieci i raczej nie pozwala im przebywać w swoim towarzystwie, mam nadzieję że jak nam się uda to mu to zmieni i będzie super starszym bratem
reklama
godzbal
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, postanowiłam do Was dołączyć. Jestem mamą 4 latki, od jakiegoś czasu "staramy" się o rodzeństwo dla małej ale tak raczej bez spiny, bardziej na luzie. Niestety po drodze pojawiła się moja choroba, potem operacja, covid aż w końcu śmierć mamy, która mnie zmiotła z powierzchni ziemi
Powoli staje na nogi pomimo wielu problemów i wracamy do starań, bo bardzo pragniemy rodzeństwa dla córeczki. Mamy przekochaną dziewczynkę, która będzie cudowną starszą siostrą. . Mam nadzieje, że miło tu spędzimy razem czas
Życzę pomyślności, na pewno się uda :*
Witamy życzę żeby teraz nastał już czas spokoju i owocnych starań u mnie córeczka 6,5 roku też jest taka przekochana właśnie i uwielbia malutkie dzieci, jest strasznie opiekuńcza z kolei synek prawie 5 lat nie za bardzo lubi malutkie dzieci i raczej nie pozwala im przebywać w swoim towarzystwie, mam nadzieję że jak nam się uda to mu to zmieni i będzie super starszym bratem
Moja sieostrzenica (11) i siostrzeniec (8 w czerwcu) szaleją za młodym, ale zapowiedzieli swoim rodzicom, że takiego berbecia na stałe nie chcą znowu córki mojego brata non stop mówią, że chcą małego brata także co dziecko, to opinia
Jakie miałyście pierwsze objawy ciąży pamiętacie jak to było?
Mnie strasznie bolały piersi i zrobiły się widoczne niebieskie żyły, czego nigdy nie miałam co zwiastowało okres. No i lodówka mi śmierdziała tak, że myłam ją 3 razy
Mnie bolał brzuch jak na okres, miałam bardzo duży apetyt, latałam co chwile siku i mialam takie pełne piersi. Mdłości, zawroty głowy, uderzenia gorąca, wstręt do jedzenia pojawił się dopiero troszkę później jak już wiedziałam, że jestem w ciążyJakie miałyście pierwsze objawy ciąży pamiętacie jak to było?
Też tak myślę, że co dziecko to inaczej i jak się pojawi na świecie dzidziuś to wtedy wszystko się zweryfikuje Takie pierwsze objawy to też właśnie ból piersi i widocznie niebieskie żyłki na nich, ból brzucha jak na okres. Później doszły nudności.
Jakie miałyście pierwsze objawy ciąży pamiętacie jak to było?
Ja też w pierwszej ciąży miałam mega bolesne piersi i wyraźne żyły, skurcze dość intensywne. Zrobiłam się spiochem, chociaż zawsze byłam bardzo aktywna i siedziałam do późna. Od razu śmierdział mi alkohol, miałam dużo śluzu.
W drugiej nie przyglądałam się objawom, ale pamiętam, że miałam problemy z zawrotami głowy, bo mi się kilka takich sytuacji przypomina i uderzenia gorąca, a od 8 dpo rosnący coraz bardziej cukier.
Jotka_
Moze i u mnie to Objaw! Od piątku nie odpuszczaJa miałam biegunkę prawie dwa tygodnie w ostatniej ciąży. I nie była to jelitowka jak na początku myślałam
W pierwszej ciąży cycki ki pierdyknely dwa rozmiary! Zadnych zylek nie bylo.. żadnych boli brzucha.. zawsze w dniu okresu zaraz przed mialam masywny skurcz ktory eliminowal mjie z życia.. juz wiecej nienastal nigdy
W drugiej ciazy, cycki normalne,kapcie jak zawsze.. pobolewal mnie brzuch jak na okres. A test zrobilam bo w nocy obudziły, wyrwaly wrecz, mnie mdłości i zawroty głowy , że aż mnie splatallło i maz chcial juz wzywac pogotowie, bo sie przelewalam.. a to byla reakcja organizmu na bromergon ,ktory obniza ki prolaktyne ,a w ciazy ona gwaltownie wzrasta
reklama
Jotka_
Podziel się: