Wytrzymam jeszcze@Elka31 to za dwa dni!!! Nie robiłaś jeszcze testu? Szcun
reklama
Agugu123
Fanka BB :)
U mnie w poprzednim cyklu niestety się nie udało. Teraz nowy cykl dokladnie 9 dzien z 26 bylam na wizycie u giną powiedział że pecherzyk się rozwija jest 1.05cm jak myślicie jest szansa na urośnięcie do prawidłowych rozmiarów jakie powinien mieć?
godzbal
Ja też w pierwszej ciąży miałam mega bolesne piersi i wyraźne żyły, skurcze dość intensywne. Zrobiłam się spiochem, chociaż zawsze byłam bardzo aktywna i siedziałam do późna. Od razu śmierdział mi alkohol, miałam dużo śluzu.
W drugiej nie przyglądałam się objawom, ale pamiętam, że miałam problemy z zawrotami głowy, bo mi się kilka takich sytuacji przypomina i uderzenia gorąca, a od 8 dpo rosnący coraz bardziej cukier.
O! Faktycznie! Dwa dni przed testem mówiłam mojemu, że się piwo popsuło i otworzyłam trzy butelki. Każde mi nie smakowało, a jaką chęć miałam wtedy na nie, bo to czerwiec, gorąco śpiochem byłam za to w 6-7 tygodniu. Potrafiłam zasnąć nie wiem kiedy.
Ja miałam pełne bolesne piersi żyły ciemne niebieskie. Teraz też tak jest, ale boję się nakręcać. W sumie już od grudnia się staramy. @ ma być 27.01
Jezusie! Ja bym nie wytrzymała
Nie chce się nakręcać, bo znowu będzie lipa jak w zeszłym miesiącu i zawód póki co mam objawy jak przed okresem tyle Wściekła chodzę. Tyle, że te żyły niebieskie są na piersiach i bolą.O! Faktycznie! Dwa dni przed testem mówiłam mojemu, że się piwo popsuło i otworzyłam trzy butelki. Każde mi nie smakowało, a jaką chęć miałam wtedy na nie, bo to czerwiec, gorąco śpiochem byłam za to w 6-7 tygodniu. Potrafiłam zasnąć nie wiem kiedy.
Jezusie! Ja bym nie wytrzymała
Hej hej witajcie!
Mogę tu z Wami "posiedzieć" ?
Mam 35 lat i dwójkę wesołych dzieciaków - rocznikowo 9 i 6 lat. Sama jestem jedynaczką, ale zawsze chciałam mieć więcej dzieci . Od sierpnia staramy się o 3 malucha. Biorąc pod uwagę, że pierwsza dwójka zrobiona raz dwa, to teraz już trochę długo to trwa ... 27 powinnam mieć miesiączkę, więc może jutro rano spróbuję zrobić test
Mam 35 lat i dwójkę wesołych dzieciaków - rocznikowo 9 i 6 lat. Sama jestem jedynaczką, ale zawsze chciałam mieć więcej dzieci . Od sierpnia staramy się o 3 malucha. Biorąc pod uwagę, że pierwsza dwójka zrobiona raz dwa, to teraz już trochę długo to trwa ... 27 powinnam mieć miesiączkę, więc może jutro rano spróbuję zrobić test
Hej Kochana! My od grudnia się staramy i 27tez powinna być @Hej hej witajcie!
godzbal
Hej hej witajcie!
Witamy w naszych skromnych progach!
Czekamy w takim razie na dwie grube krechy Twoje i @Elka31
reklama
Podziel się: