reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
reklama
Liczyłam że jednak się udało bo 3 dni temu jak byłam u gina to mówiła że "śluzówka jest wysoko" a dziewczyny na forum mówiły że chodziło o szyjkę macicy, że to może być na ciążę 😔
Tez tak mialam i jednak przyszla wredna. W tym cyklu nie bede czytac objawow, nie bedw testow uzywac i tylko dzialac

Witam wszystkich. 4 cykle juz sie staram. Byly testy owu, bylo wyliczanie, panika, nakręcanie. Ale teraz spokoj i od nowa bez testow itd zycze nam wszytskim powodzenia!
trzymaj się!!!. :) mój to 9 cykl. Pewnie znowu nic z tego nie będzie, bylam wczoraj u gin i powiedział że jak na 10 dzień cyklu nic dominującego nie widzi. Zbadał mnie byle jak i stwierdził, że skieruje do kliniki leczenia nieplodnosci jak minie rok 🥺😪

trzymaj się!!!. :) mój to 9 cykl. Pewnie znowu nic z tego nie będzie, bylam wczoraj u gin i powiedział że jak na 10 dzień cyklu nic dominującego nie widzi. Zbadał mnie byle jak i stwierdził, że skieruje do kliniki leczenia nieplodnosci jak minie rok 🥺😪
Przykro mi, jakos slabe podejscie chyba ma do ciebie czy nie ? Nie myslalas o konsultacji z innym lekarzem ?

Ale nie przejmuj się że to klinika pezplodnosci
Ja chodzę do takiej:) poszłam tam ponieważ mój lekarz teraz tam pracuje

Jeszcze nie, na razie czyściutko ale test robiony z samego rana bez sikania w nocy i mało piłam specjalnie dzień wcześniej. Mam cykle 24-26dni. Dzisiaj 24dc ale gdyby miało coś wyjść raczej byłby chociaż cień cienia
Ja mialam cykle po28 dji a starszy syn wyszedl mi bladziochem dopiero tydzien po terminie @ wczesniej wczystko hiel wizira.. musialam mieć poznoejsza owu.. moze u Ci bie tez tak.. trzymam kciuki! Zeby jednak @bie przyszla

Ja tez biorę kwas foliowy i witaminę d3 jeżeli chodzi o suplementy [emoji4]

Byłam dziś u ginekologa i wszystko wychodzi na to, ze owulacja powinna przyjść jakoś wtorek-środa [emoji4] także działamy [emoji78]

reklama
Kurde ja wlasnie na odwrót mam. Chciałabym tak normalnie po ludzku sie pokochac z mężem, a nie spinka w formie starań.. nasze życie przez dwa lata bylo takie zmasakrowane . Presja, ze sie nie udaje.. potrzeba posiadania tego dziecka.. sex z zegarkiem.. zatraciła sie cala spontaniczność. . Za bardzo to jeszcze pamietam.. jaka się udało to większość ciazy nie moglam sie kochać, bo mnie bolało.. jakas przestymulowna bylam.. dopiero na końcówce sobie odbilismy.. teraz jest nawet ok. Ale troche obawiam się, zeby te starania nie weszły nam za mocno i znowy straciła się spontaniczność:

To ja tak właśnie mam. 😀 W tym cyklu po owulacji zaczęliśmy intensywny okres, bo się doczekać nie mogliśmy i taki mamy wstępnie plan, że będziemy korzystać z uroków sypialni w kolejnym. Dziwnie mi ze staraniami, bo mam świadomość, że może się zakończyć owocnie i nie muszę się zabezpieczać. Zawsze albo nie było szans, albo ostatnio wstrzemięźliwość, wtedy kiedy najbardziej ma się ochotę. A teraz to takie inne. 😀

Do góry