reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
Ja biore mama dha premium mysliscie ze procz teho powinnam zaczac brac witamine d3?

Ja biorę i dha i d3 4000 mg, czasem 6 i to pierwszy sezon, kiedy nie mam ani żadnych chorób ani nawet dolegliwości typu kaszel czy katar, a nie oszczedzam się. Podobno większość ludzi ma niedobór, ja miałam i teraz wyrównałam ładnie.

reklama
Ja biorę i dha i d3 4000 mg, czasem 6 i to pierwszy sezon, kiedy nie mam ani żadnych chorób ani nawet dolegliwości typu kaszel czy katar, a nie oszczedzam się. Podobno większość ludzi ma niedobór, ja miałam i teraz wyrównałam ładnie.
To pomysle nad tym. Ja tu na chwile do was znow wpadlam, chce starania odbyc poza forum, mysle ze nie sluzu ono moim staraniom

Liczyłam że jednak się udało bo 3 dni temu jak byłam u gina to mówiła że "śluzówka jest wysoko" a dziewczyny na forum mówiły że chodziło o szyjkę macicy, że to może być na ciążę 😔

Ja też miałam tak w listopadzie na monitoringu, że mi lekarz powiedział, że mam endometrium ciążowe, chociaż w ogóle się nie starałam. Myślę, że lepiej nie szukać objawów, wtedy żyje się spokojniej, a ciąża przychodzi znienacka i jest miłe zaskoczenie.

Hej dziewczyny, można dołączyć? :D Mam już dwie córki, staramy się o 3 dziecko od 2016 roku, zdecydowanie za długo, ale wiadomo, że nadzieja umiera ostatnia :)
Hej😀 my też zaczynamy starania o trzecie dziecko także witam😀 w jakim wieku masz dzieci? Wiadomo czemu się nie udaje na razie? Bo jednak to dosyć dlugi czas już.

Hej😀 my też zaczynamy starania o trzecie dziecko także witam😀 w jakim wieku masz dzieci? Wiadomo czemu się nie udaje na razie? Bo jednak to dosyć dlugi czas już.
Dzieci rocznikowo 9 i 7 :) Na pewno nie pomaga to, że mąż wyjeżdża i nie jest w domu na każdą owulację, no ale mimo wszystko już trochę za długo :/ podstawowe badania takie jak drożność jajowodów czy nasienie zbadane i wszystko ok, więc lekarze po prostu zalecają czekać...

Dzieci rocznikowo 9 i 7 :) Na pewno nie pomaga to, że mąż wyjeżdża i nie jest w domu na każdą owulację, no ale mimo wszystko już trochę za długo :/ podstawowe badania takie jak drożność jajowodów czy nasienie zbadane i wszystko ok, więc lekarze po prostu zalecają czekać...m

reklama
Dzieci rocznikowo 9 i 7 :) Na pewno nie pomaga to, że mąż wyjeżdża i nie jest w domu na każdą owulację, no ale mimo wszystko już trochę za długo :/ podstawowe badania takie jak drożność jajowodów czy nasienie zbadane i wszystko ok, więc lekarze po prostu zalecają czekać...
Mieliśmy podobnie, bo mąż też pracował na wyjazdach i był w domu tylko w weekendy, o pierwsze dziecko staraliśmy się 6 miesięcy, z drugim po prostu nie zabezpieczaliśmy się i jest 😀 różnica między dziećmi to 20 miesięcy, a teraz maja 6,5 i prawie 5 lat.

Do góry