reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
Dzieci rocznikowo 9 i 7 :) Na pewno nie pomaga to, że mąż wyjeżdża i nie jest w domu na każdą owulację, no ale mimo wszystko już trochę za długo :/ podstawowe badania takie jak drożność jajowodów czy nasienie zbadane i wszystko ok, więc lekarze po prostu zalecają czekać...
Mój też ma pracę wyjazdową, 2 tygodnie go nie ma i potem tydzień jest w domu🙂 cała 3 jednym strzałem🙂

reklama
Mieliśmy podobnie, bo mąż też pracował na wyjazdach i był w domu tylko w weekendy, o pierwsze dziecko staraliśmy się 6 miesięcy, z drugim po prostu nie zabezpieczaliśmy się i jest 😀 różnica między dziećmi to 20 miesięcy, a teraz maja 6,5 i prawie 5 lat.

Mój też ma pracę wyjazdową, 2 tygodnie go nie ma i potem tydzień jest w domu🙂 cała 3 jednym strzałem🙂
Ja niestety nie mam tyle szczęścia😔 no i u nas nie jest tak kolorowo, ze mąż przyjeżdża na weekendy czy co dwa tygodnie, mojego męża może nie być nawet 3 miesiące - wszystko zależy do jakiego kraju i na jaki rodzaj projektu wyjedzie😒

Ja niestety nie mam tyle szczęścia😔 no i u nas nie jest tak kolorowo, ze mąż przyjeżdża na weekendy czy co dwa tygodnie, mojego męża może nie być nawet 3 miesiące - wszystko zależy do jakiego kraju i na jaki rodzaj projektu wyjedzie😒
Głowa do góry 😉 macie już dwoje dzieci i tym razem też na pewno się uda, wiem że łatwo sie mówi, ale trzeba wierzyć że będzie dobrze 😀

Hej, jestem Ola, mam 30 lat, staramy się o drugie dziecko, w sumie o trzecie, bo pierwszego mamy Aniołka ❤ obydwie ciążę w pierwszym cyklu starań, teraz zaczynamy od lutego, córeczka kończy teraz rok, myślimy ze to odpowiedni czas. Najmłodsi nie jesteśmy. Ja mam problem z cukrem, obydwie ciążę na insulinie.
Wszystkim powodzenia 🐞🍀

Pisałam przed chwilą pod innym wątkiem. U nas to 22 cykl starań. Wyniki oboje z mężem książkowe, jajowody drożne itd... Cykle 29 dniowe. Regularne. Owulacje miałam dokładnie w sylwestra, wczoraj był termin @, póki co cisza, temp mierze codziennie i dziś 37.4 więc nie spada. Test robiłam wczoraj rano - negatywny. Dodam, że z córką udało się w 2 cyklu starań a testy negatywne aż do 7 tc gdy już miałam potwierdzona ciąże przez gin. Chciałabym wierzyć, że się udało ale nie chce sobie wmawiać żeby znów nie płakać kiedy przyjdzie @... Córka 3.5 roku więc różnica już spora i przez płynący czas stresuje się coraz bardziej.

Pisałam przed chwilą pod innym wątkiem. U nas to 22 cykl starań. Wyniki oboje z mężem książkowe, jajowody drożne itd... Cykle 29 dniowe. Regularne. Owulacje miałam dokładnie w sylwestra, wczoraj był termin @, póki co cisza, temp mierze codziennie i dziś 37.4 więc nie spada. Test robiłam wczoraj rano - negatywny. Dodam, że z córką udało się w 2 cyklu starań a testy negatywne aż do 7 tc gdy już miałam potwierdzona ciąże przez gin. Chciałabym wierzyć, że się udało ale nie chce sobie wmawiać żeby znów nie płakać kiedy przyjdzie @... Córka 3.5 roku więc różnica już spora i przez płynący czas stresuje się coraz bardziej.
Stres jest t oja antykoncepcją może. U mnie yak bylo. Dlatego drugie prawie dwa lata zanim sie udało

reklama
Witam się i ja :) synek ma 6 lat od ponad dwóch lat staramy się o rodzeństwo dla niego . W czerwcu przeszłam cp, od tego cyklu wznowiliśmy starania. Do @ 3 dni czyli dziś 11 dpo ( owu potwierdzona USG ). Dziś zrobiłam test i biel :/ pozostało czekać na termin @ i oby nie przyszła :)

Do góry