Aga87lan
Fanka BB :)
Dzisiaj już jest ciemniejsza flo pokazywał mi owulacje w czwartekRob az do skutku i srduszkowanie co drugi dzien Zaszlas raz w ciaze zajdziesz i drugi..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj już jest ciemniejsza flo pokazywał mi owulacje w czwartekRob az do skutku i srduszkowanie co drugi dzien Zaszlas raz w ciaze zajdziesz i drugi..
Bedziesz miala pewnie pozniej owu. No ale jak ciemniejsza dzis to wrozy dobrzeDzisiaj już jest ciemniejsza flo pokazywał mi owulacje w czwartek
No mam nadzieje !!! Dzisiaj dam chyba mężowi spokój ... chociaż może nie ... muszę pomyśleć ! Bo boje się że przegapię !! ale jutro już napewno nie odpuszczę dobrze że on nie widzi przeciwskazań aby często się przytulaćBedziesz miala pewnie pozniej owu. No ale jak ciemniejsza dzis to wrozy dobrze
No mój juz po wszystkim powiedział mi "ja juz nie dam rady, nigdy nie mialem takich wydmuszek"No mam nadzieje !!! Dzisiaj dam chyba mężowi spokój ... chociaż może nie ... muszę pomyśleć ! Bo boje się że przegapię !! ale jutro już napewno nie odpuszczę dobrze że on nie widzi przeciwskazań aby często się przytulać
Czytałam o tym już właśnie Się uśmiałam widzisz u mnie jest inaczej ... mój mąż wyjeżdża na trzy tygodnie do pracy i jak wraca to mógłby i trzy razy dziennie ... a czasami jak węszą jeszcze go rozjusze jakiś zdjęciem lekko erotycznym ... wtedy mam już pozamiataneNo mój juz po wszystkim powiedział mi "ja juz nie dam rady, nigdy nie mialem takich wydmuszek"
Ja cały czas się staram
Kurczę czy wy też macie problem z postami? zero informacji że coś nowego ktoś napisał
Cześć dziewczyny!
można dołączyć? Dopiero podjęliśmy decyzję o rodzeństwie, a po wczorajszych badaniach już świruje
Może przy dobrym towarzystwie się trochę wyluzuje
niestety, pandemia wszędzie niesie za sobą jakieś skutkiCiągle gubię wątki ! Na telefonie czasami nie mogę się połapać ! Co tam dziewczyny kochane u Was ? Ja dostałam miesiączkę co do dnia po biochemicznej Czyli cykl 32 dni. Wiec chyba to dobry znak , co myślicie ? Nie była tez jakaś uciążliwa .. taka delikatna wręcz , jakby był to cykl bezowulacyjny bo poza jakąś tam ilością krwi nic innego nie zaobserwowałam ... także dało mi to nadzieje , że mój organizm nie wariuje .. Zaczęłam sobie tez łykać olej z wiesiołka .. i wiecie co ? Od dwóch dni tak mnie boli „ środkowa cześć ciała „ normalnie począwszy od podbrzusza po krzyż .. a dziś kłuje lewy jajnik .. czasami aż mi ciężko usiąść ... ! Działamy sobie z mężem jak należy Przyjechał na troszkę do domu bo przez tą pandemie robi się nie ciekawie za granicą
Cześć dziewczyny!
można dołączyć? Dopiero podjęliśmy decyzję o rodzeństwie, a po wczorajszych badaniach już świruje
Może przy dobrym towarzystwie się trochę wyluzuje
Mnie się dzisiaj dopiero jakaś informacja pojawiła o dodanym poscie
Cześć! Witaj i zapraszamy w nasze skromne progi!
niestety, pandemia wszędzie niesie za sobą jakieś skutki
My też nadal działamy
Dzięki! Do wizyty na konsultacjach, jeszcze jest jakoś znośnieWpadaj i się wyluzuj. Kciuki za owocne starania.
A u mnie @ przyszła. Także dalej działamy.