reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
reklama
Polecam olej z wiesiołka! I Wit. B3+k2mk7.
ogólnie w pierwszej ciąży za namową znajomej zrobiłam badanie na Wit.b3 i wyszedł mi taki mega niedobór.
Pierwszy cykl z witaminą(+ wszystkie wcześniejsze wspomagacze) był udany 😃

Bedziesz miala pewnie pozniej owu. No ale jak ciemniejsza dzis to wrozy dobrze😍😍😍
No mam nadzieje !!! Dzisiaj dam chyba mężowi spokój ... chociaż może nie ... muszę pomyśleć ! Bo boje się że przegapię !! ale jutro już napewno nie odpuszczę 🤪 dobrze że on nie widzi przeciwskazań aby często się przytulać 🙈

No mam nadzieje !!! Dzisiaj dam chyba mężowi spokój ... chociaż może nie ... muszę pomyśleć ! Bo boje się że przegapię !! ale jutro już napewno nie odpuszczę 🤪 dobrze że on nie widzi przeciwskazań aby często się przytulać 🙈
No mój juz po wszystkim powiedział mi "ja juz nie dam rady, nigdy nie mialem takich wydmuszek" 🤣😂🤣😂🤣

No mój juz po wszystkim powiedział mi "ja juz nie dam rady, nigdy nie mialem takich wydmuszek" 🤣😂🤣😂🤣
Czytałam o tym już właśnie ☺️ Się uśmiałam 🤪 widzisz u mnie jest inaczej ... mój mąż wyjeżdża na trzy tygodnie do pracy i jak wraca to mógłby i trzy razy dziennie ... a czasami jak węszą jeszcze go rozjusze jakiś zdjęciem lekko erotycznym ... wtedy mam już pozamiatane 🤭

Moj tez mogl by tak, ale strał sie bardzo w staraniach. Dawal z siebie wszystko i wystrzelał sie na amen 😂🤣 ale i janpowiem Ci bylam tak przeorana ,ze szok.. 😂🤣

Ja cały czas się staram

Kurczę czy wy też macie problem z postami? zero informacji że coś nowego ktoś napisał:(

Mnie się dzisiaj dopiero jakaś informacja pojawiła o dodanym poscie 😳🙄

Cześć dziewczyny!
można dołączyć? ☺️ Dopiero podjęliśmy decyzję o rodzeństwie, a po wczorajszych badaniach już świruje 🙄
Może przy dobrym towarzystwie się trochę wyluzuje 😌

Cześć! Witaj i zapraszamy w nasze skromne progi!

Ciągle gubię wątki ! Na telefonie czasami nie mogę się połapać ! Co tam dziewczyny kochane u Was ? Ja dostałam miesiączkę co do dnia po biochemicznej ☺️Czyli cykl 32 dni. Wiec chyba to dobry znak , co myślicie ? Nie była tez jakaś uciążliwa .. taka delikatna wręcz , jakby był to cykl bezowulacyjny bo poza jakąś tam ilością krwi nic innego nie zaobserwowałam ... także dało mi to nadzieje , że mój organizm nie wariuje .. Zaczęłam sobie tez łykać olej z wiesiołka .. i wiecie co ? Od dwóch dni tak mnie boli „ środkowa cześć ciała „ normalnie począwszy od podbrzusza po krzyż .. a dziś kłuje lewy jajnik .. czasami aż mi ciężko usiąść ... ! Działamy sobie z mężem jak należy ☺️ Przyjechał na troszkę do domu bo przez tą pandemie robi się nie ciekawie za granicą 🙁
niestety, pandemia wszędzie niesie za sobą jakieś skutki :(
My też nadal działamy :)

reklama
Mnie się dzisiaj dopiero jakaś informacja pojawiła o dodanym poscie 😳🙄

Cześć! Witaj i zapraszamy w nasze skromne progi!

niestety, pandemia wszędzie niesie za sobą jakieś skutki :(
My też nadal działamy :)
Wpadaj i się wyluzuj. Kciuki za owocne starania. 😀👍

A u mnie @ przyszła. Także dalej działamy.
Dzięki! Do wizyty na konsultacjach, jeszcze jest jakoś znośnie
jak można zapytać który cykl starań? 😄

Do góry