reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
reklama
Polecam olej z wiesiołka! I Wit. B3+k2mk7.
ogólnie w pierwszej ciąży za namową znajomej zrobiłam badanie na Wit.b3 i wyszedł mi taki mega niedobór.
Pierwszy cykl z witaminą(+ wszystkie wcześniejsze wspomagacze) był udany 😃

Bedziesz miala pewnie pozniej owu. No ale jak ciemniejsza dzis to wrozy dobrze😍😍😍
No mam nadzieje !!! Dzisiaj dam chyba mężowi spokój ... chociaż może nie ... muszę pomyśleć ! Bo boje się że przegapię !! ale jutro już napewno nie odpuszczę 🤪 dobrze że on nie widzi przeciwskazań aby często się przytulać 🙈

No mam nadzieje !!! Dzisiaj dam chyba mężowi spokój ... chociaż może nie ... muszę pomyśleć ! Bo boje się że przegapię !! ale jutro już napewno nie odpuszczę 🤪 dobrze że on nie widzi przeciwskazań aby często się przytulać 🙈
No mój juz po wszystkim powiedział mi "ja juz nie dam rady, nigdy nie mialem takich wydmuszek" 🤣😂🤣😂🤣

No mój juz po wszystkim powiedział mi "ja juz nie dam rady, nigdy nie mialem takich wydmuszek" 🤣😂🤣😂🤣
Czytałam o tym już właśnie ☺️ Się uśmiałam 🤪 widzisz u mnie jest inaczej ... mój mąż wyjeżdża na trzy tygodnie do pracy i jak wraca to mógłby i trzy razy dziennie ... a czasami jak węszą jeszcze go rozjusze jakiś zdjęciem lekko erotycznym ... wtedy mam już pozamiatane 🤭

Moj tez mogl by tak, ale strał sie bardzo w staraniach. Dawal z siebie wszystko i wystrzelał sie na amen 😂🤣 ale i janpowiem Ci bylam tak przeorana ,ze szok.. 😂🤣

Ja cały czas się staram

Kurczę czy wy też macie problem z postami? zero informacji że coś nowego ktoś napisał:(

Mnie się dzisiaj dopiero jakaś informacja pojawiła o dodanym poscie 😳🙄

Cześć dziewczyny!
można dołączyć? ☺️ Dopiero podjęliśmy decyzję o rodzeństwie, a po wczorajszych badaniach już świruje 🙄
Może przy dobrym towarzystwie się trochę wyluzuje 😌

Cześć! Witaj i zapraszamy w nasze skromne progi!

Ciągle gubię wątki ! Na telefonie czasami nie mogę się połapać ! Co tam dziewczyny kochane u Was ? Ja dostałam miesiączkę co do dnia po biochemicznej ☺️Czyli cykl 32 dni. Wiec chyba to dobry znak , co myślicie ? Nie była tez jakaś uciążliwa .. taka delikatna wręcz , jakby był to cykl bezowulacyjny bo poza jakąś tam ilością krwi nic innego nie zaobserwowałam ... także dało mi to nadzieje , że mój organizm nie wariuje .. Zaczęłam sobie tez łykać olej z wiesiołka .. i wiecie co ? Od dwóch dni tak mnie boli „ środkowa cześć ciała „ normalnie począwszy od podbrzusza po krzyż .. a dziś kłuje lewy jajnik .. czasami aż mi ciężko usiąść ... ! Działamy sobie z mężem jak należy ☺️ Przyjechał na troszkę do domu bo przez tą pandemie robi się nie ciekawie za granicą 🙁
niestety, pandemia wszędzie niesie za sobą jakieś skutki :(
My też nadal działamy :)

reklama
Mnie się dzisiaj dopiero jakaś informacja pojawiła o dodanym poscie 😳🙄

Cześć! Witaj i zapraszamy w nasze skromne progi!

niestety, pandemia wszędzie niesie za sobą jakieś skutki :(
My też nadal działamy :)
Wpadaj i się wyluzuj. Kciuki za owocne starania. 😀👍

A u mnie @ przyszła. Także dalej działamy.
Dzięki! Do wizyty na konsultacjach, jeszcze jest jakoś znośnie
jak można zapytać który cykl starań? 😄

Do góry