reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
Ja kiedyś brałam ten olej z wiesiołka ale już sama się pogubiłam kiedy brać by było dobrze:(wkoncu poszedł w odstawkę
Nie liczę na cud i w owulację zaczynam progesteronem się faszerować:)
Ja się dopiero siebie uczę 🙈 po 10 latach spirali nie znam swojego organizmu wogole ... dziewczyny radziły ten olej .. czytam że spora rzesza go zażywa ☺️ Wiec tez postanowiłam spróbować ... na razie nie miałam robionych żadnych badań ani nic ... po pierwszym biochemie miałam tylko kontrol i wszystko wyglądało ładnie ☺️ Gin kazała jeden cykl odczekać ( z czym miałam problem ) i był on dla mnie bardzo emocjonalny bo nie napisze gumek ! Wiec jak widziałam mojego męża z gumką to był foch na cały dzień ... coś tam było bez ... ale sie nie udało , może i lepiej bo co bym powiedziała mojej Pani gin ? A teraz od paru dni działamy a od dwóch dni normalnie czuje owulacje ... zobaczymy czy coś z tego będzie :) Ważne ze mąż uwielbia nasze schadzki w swoim gabinecie 🤭

reklama
Musiałam nadrobić !!! Gratuluje kochana ❤️!! Boże jak ja się cieszę jak widzę u kogoś dwie kreseczki !!! Jak się czujesz ?
A dziękuję. Jeszcze sie nie ciesze. Bo nie bylam na usg. :p mialam mies 2.04 ale przebiesli mi na 26.03 i nie wiem czy bedzie juz wie z czego cieszyć.. no lipa troche.. czuje sie fatalnie dzis.. wczoraj sie nasprzatalqm a dzis czuje sie tak okropnie..

A ten wiesiolek to na co jest dokladnie bo to ciekawe.. jigdy nie uzywalam

A dziękuję. Jeszcze sie nie ciesze. Bo nie bylam na usg. :p mialam mies 2.04 ale przebiesli mi na 26.03 i nie wiem czy bedzie juz wie z czego cieszyć.. no lipa troche.. czuje sie fatalnie dzis.. wczoraj sie nasprzatalqm a dzis czuje sie tak okropnie..

To naprawdę bardzo mocno trzymam kciuki aby wszystko było dobrze kochana !

Okazuje się, że olej z wiesiołka wspomaga płodność i łagodzi nieprzyjemne objawy PMS oraz redukuje stany zapalne. Regularne spożywanie tego oleju może więc znacząco ułatwić zajście w upragnioną ciążę, gdyż zawarte w nim substancje poprawiają jakość i ilość płodnego śluzu szyjkowego u kobiety.

znalazlam coś takiego w internatach :) zaczęłam go brać pod koniec zeszłego cyklu i w zasadzie w tamtym cyklu miałam może dwa dni takie mokre ale bez szału ... a w tym od wczoraj tonę 🤭

Okazuje się, że olej z wiesiołka wspomaga płodność i łagodzi nieprzyjemne objawy PMS oraz redukuje stany zapalne. Regularne spożywanie tego oleju może więc znacząco ułatwić zajście w upragnioną ciążę, gdyż zawarte w nim substancje poprawiają jakość i ilość płodnego śluzu szyjkowego u kobiety.

znalazlam coś takiego w internatach :) zaczęłam go brać pod koniec zeszłego cyklu i w zasadzie w tamtym cyklu miałam może dwa dni takie mokre ale bez szału ... a w tym od wczoraj tonę 🤭
Aaaaaa no zobacz człowiek sie cale życie..

Ale to fajnie ze toniesz mam nadzieję że pojdzie glako. W tym cyklu to masz jeszcze szanse na grudzien??? Jakos koniec grudnia?

Aaaaaa no zobacz człowiek sie cale życie..

Ale to fajnie ze toniesz mam nadzieję że pojdzie glako. W tym cyklu to masz jeszcze szanse na grudzien??? Jakos koniec grudnia?
Na listopad :) jak chrześniak mojego męża , ostatnią miesiączkę miałam 4 marca , a teraz powinnam dostać 3 kwietnia i bardzo bym chciała aby nie przyszła ! Tym bardziej jak widzę jak mój mąż się stara i przygotowuje wszystko na powiększenie rodziny ... mimo że jest spokojny i pewny że lada moment sie uda to ja w środku walczę z myślami ze może jest coś z Nami nie tak i powinnam się porządnie przebadać ...

Na listopad :) jak chrześniak mojego męża , ostatnią miesiączkę miałam 4 marca , a teraz powinnam dostać 3 kwietnia i bardzo bym chciała aby nie przyszła ! Tym bardziej jak widzę jak mój mąż się stara i przygotowuje wszystko na powiększenie rodziny ... mimo że jest spokojny i pewny że lada moment sie uda to ja w środku walczę z myślami ze może jest coś z Nami nie tak i powinnam się porządnie przebadać ...
Jak mialas okres 4 marca to wchodzi poczatek grudnia :p
U mnie bedzie termin na polowe listopada a ostatnia @ mialam miesiac przed Toba :p

No sluchaj jak by nie bylo kocno trzymam kciuki! To takie cudowne jak maz tez jest zaangażowany.

Jak mialas okres 4 marca to wchodzi poczatek grudnia :p
U mnie bedzie termin na polowe listopada a ostatnia @ mialam miesiac przed Toba :p

No sluchaj jak by nie bylo kocno trzymam kciuki! To takie cudowne jak maz tez jest zaangażowany.
Masz racje , źle policzyłam :) kurczę ja teraz walczę z testami owu ... i za cholerę nie wychodzi mi testowa tak samo ciemna niż kontrolna , a to byłby już czas na owu bo czuje się na owu ... nie wiem co myśleć :(

reklama
Do góry