reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
Ja kiedyś brałam ten olej z wiesiołka ale już sama się pogubiłam kiedy brać by było dobrze:(wkoncu poszedł w odstawkę
Nie liczę na cud i w owulację zaczynam progesteronem się faszerować:)
Ja się dopiero siebie uczę 🙈 po 10 latach spirali nie znam swojego organizmu wogole ... dziewczyny radziły ten olej .. czytam że spora rzesza go zażywa ☺️ Wiec tez postanowiłam spróbować ... na razie nie miałam robionych żadnych badań ani nic ... po pierwszym biochemie miałam tylko kontrol i wszystko wyglądało ładnie ☺️ Gin kazała jeden cykl odczekać ( z czym miałam problem ) i był on dla mnie bardzo emocjonalny bo nie napisze gumek ! Wiec jak widziałam mojego męża z gumką to był foch na cały dzień ... coś tam było bez ... ale sie nie udało , może i lepiej bo co bym powiedziała mojej Pani gin ? A teraz od paru dni działamy a od dwóch dni normalnie czuje owulacje ... zobaczymy czy coś z tego będzie :) Ważne ze mąż uwielbia nasze schadzki w swoim gabinecie 🤭

reklama
Musiałam nadrobić !!! Gratuluje kochana ❤️!! Boże jak ja się cieszę jak widzę u kogoś dwie kreseczki !!! Jak się czujesz ?
A dziękuję. Jeszcze sie nie ciesze. Bo nie bylam na usg. :p mialam mies 2.04 ale przebiesli mi na 26.03 i nie wiem czy bedzie juz wie z czego cieszyć.. no lipa troche.. czuje sie fatalnie dzis.. wczoraj sie nasprzatalqm a dzis czuje sie tak okropnie..

A ten wiesiolek to na co jest dokladnie bo to ciekawe.. jigdy nie uzywalam

A dziękuję. Jeszcze sie nie ciesze. Bo nie bylam na usg. :p mialam mies 2.04 ale przebiesli mi na 26.03 i nie wiem czy bedzie juz wie z czego cieszyć.. no lipa troche.. czuje sie fatalnie dzis.. wczoraj sie nasprzatalqm a dzis czuje sie tak okropnie..

To naprawdę bardzo mocno trzymam kciuki aby wszystko było dobrze kochana !

Okazuje się, że olej z wiesiołka wspomaga płodność i łagodzi nieprzyjemne objawy PMS oraz redukuje stany zapalne. Regularne spożywanie tego oleju może więc znacząco ułatwić zajście w upragnioną ciążę, gdyż zawarte w nim substancje poprawiają jakość i ilość płodnego śluzu szyjkowego u kobiety.

znalazlam coś takiego w internatach :) zaczęłam go brać pod koniec zeszłego cyklu i w zasadzie w tamtym cyklu miałam może dwa dni takie mokre ale bez szału ... a w tym od wczoraj tonę 🤭

Okazuje się, że olej z wiesiołka wspomaga płodność i łagodzi nieprzyjemne objawy PMS oraz redukuje stany zapalne. Regularne spożywanie tego oleju może więc znacząco ułatwić zajście w upragnioną ciążę, gdyż zawarte w nim substancje poprawiają jakość i ilość płodnego śluzu szyjkowego u kobiety.

znalazlam coś takiego w internatach :) zaczęłam go brać pod koniec zeszłego cyklu i w zasadzie w tamtym cyklu miałam może dwa dni takie mokre ale bez szału ... a w tym od wczoraj tonę 🤭
Aaaaaa no zobacz człowiek sie cale życie..

Ale to fajnie ze toniesz mam nadzieję że pojdzie glako. W tym cyklu to masz jeszcze szanse na grudzien??? Jakos koniec grudnia?

Aaaaaa no zobacz człowiek sie cale życie..

Ale to fajnie ze toniesz mam nadzieję że pojdzie glako. W tym cyklu to masz jeszcze szanse na grudzien??? Jakos koniec grudnia?
Na listopad :) jak chrześniak mojego męża , ostatnią miesiączkę miałam 4 marca , a teraz powinnam dostać 3 kwietnia i bardzo bym chciała aby nie przyszła ! Tym bardziej jak widzę jak mój mąż się stara i przygotowuje wszystko na powiększenie rodziny ... mimo że jest spokojny i pewny że lada moment sie uda to ja w środku walczę z myślami ze może jest coś z Nami nie tak i powinnam się porządnie przebadać ...

Na listopad :) jak chrześniak mojego męża , ostatnią miesiączkę miałam 4 marca , a teraz powinnam dostać 3 kwietnia i bardzo bym chciała aby nie przyszła ! Tym bardziej jak widzę jak mój mąż się stara i przygotowuje wszystko na powiększenie rodziny ... mimo że jest spokojny i pewny że lada moment sie uda to ja w środku walczę z myślami ze może jest coś z Nami nie tak i powinnam się porządnie przebadać ...
Jak mialas okres 4 marca to wchodzi poczatek grudnia :p
U mnie bedzie termin na polowe listopada a ostatnia @ mialam miesiac przed Toba :p

No sluchaj jak by nie bylo kocno trzymam kciuki! To takie cudowne jak maz tez jest zaangażowany.

Jak mialas okres 4 marca to wchodzi poczatek grudnia :p
U mnie bedzie termin na polowe listopada a ostatnia @ mialam miesiac przed Toba :p

No sluchaj jak by nie bylo kocno trzymam kciuki! To takie cudowne jak maz tez jest zaangażowany.
Masz racje , źle policzyłam :) kurczę ja teraz walczę z testami owu ... i za cholerę nie wychodzi mi testowa tak samo ciemna niż kontrolna , a to byłby już czas na owu bo czuje się na owu ... nie wiem co myśleć :(

reklama
Do góry