reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
Witaj. A co tam badalas Kochana :) spowiadaj sie szybciutko zaraz znajdziemy same dobre rzeczy :*
Po usg dostałam skierowanie na hormony, a konsultacja dopiero za ponad 2 tyg 🙈

TSH
1.153 norma 0,360- 4,940
FSH
5,98 norma 3,03-8,08
LH
20,77 norma 1,80- 11,78
ESTRADIOL
46,93 norma 21-251
PROLAKTYNA
6,98 norma 5,18-26,53
O pierwszego staraliśmy się ponad półtorej roku i oczywiście, nie obyło się bez stymulacji, ale w końcu były te 2 upragnione kreski 😁

reklama
Po usg dostałam skierowanie na hormony, a konsultacja dopiero za ponad 2 tyg 🙈

TSH
1.153 norma 0,360- 4,940
FSH
5,98 norma 3,03-8,08
LH
20,77 norma 1,80- 11,78
ESTRADIOL
46,93 norma 21-251
PROLAKTYNA
6,98 norma 5,18-26,53
O pierwszego staraliśmy się ponad półtorej roku i oczywiście, nie obyło się bez stymulacji, ale w końcu były te 2 upragnione kreski 😁
Badania w 4 dc

No to badnia masz calkiem fajne. LH masz spore bedziesz miala wcześniejszą owulacje ? :)
Lekarz sugerował PCOS, ale czekaliśmy na wyniki. Ogólnie przy pierwszej ciąży, owulacja prawie w ogole samoistnie nie występowała, więc duzo cykli bezowulacyjnych. Okres przychodzi jak mu się podoba, raz co 25 dni, a raz co 3 miesiące 🙈
Po cichu jednak liczę na to, że z drugim pójdzie gładko 😏

Lekarz sugerował PCOS, ale czekaliśmy na wyniki. Ogólnie przy pierwszej ciąży, owulacja prawie w ogole samoistnie nie występowała, więc duzo cykli bezowulacyjnych. Okres przychodzi jak mu się podoba, raz co 25 dni, a raz co 3 miesiące 🙈
Po cichu jednak liczę na to, że z drugim pójdzie gładko 😏
Witaj w klubie:) mój okres ma własne życie... wiecznie się spóźnia:)

Ciągle gubię wątki ! Na telefonie czasami nie mogę się połapać ! Co tam dziewczyny kochane u Was ? Ja dostałam miesiączkę co do dnia po biochemicznej ☺️Czyli cykl 32 dni. Wiec chyba to dobry znak , co myślicie ? Nie była tez jakaś uciążliwa .. taka delikatna wręcz , jakby był to cykl bezowulacyjny bo poza jakąś tam ilością krwi nic innego nie zaobserwowałam ... także dało mi to nadzieje , że mój organizm nie wariuje .. Zaczęłam sobie tez łykać olej z wiesiołka .. i wiecie co ? Od dwóch dni tak mnie boli „ środkowa cześć ciała „ normalnie począwszy od podbrzusza po krzyż .. a dziś kłuje lewy jajnik .. czasami aż mi ciężko usiąść ... ! Działamy sobie z mężem jak należy ☺️ Przyjechał na troszkę do domu bo przez tą pandemie robi się nie ciekawie za granicą 🙁

reklama
Ciągle gubię wątki ! Na telefonie czasami nie mogę się połapać ! Co tam dziewczyny kochane u Was ? Ja dostałam miesiączkę co do dnia po biochemicznej ☺️Czyli cykl 32 dni. Wiec chyba to dobry znak , co myślicie ? Nie była tez jakaś uciążliwa .. taka delikatna wręcz , jakby był to cykl bezowulacyjny bo poza jakąś tam ilością krwi nic innego nie zaobserwowałam ... także dało mi to nadzieje , że mój organizm nie wariuje .. Zaczęłam sobie tez łykać olej z wiesiołka .. i wiecie co ? Od dwóch dni tak mnie boli „ środkowa cześć ciała „ normalnie począwszy od podbrzusza po krzyż .. a dziś kłuje lewy jajnik .. czasami aż mi ciężko usiąść ... ! Działamy sobie z mężem jak należy ☺️ Przyjechał na troszkę do domu bo przez tą pandemie robi się nie ciekawie za granicą 🙁
Ja kiedyś brałam ten olej z wiesiołka ale już sama się pogubiłam kiedy brać by było dobrze:(wkoncu poszedł w odstawkę
Nie liczę na cud i w owulację zaczynam progesteronem się faszerować:)

Do góry