reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
reklama
Cześć.
Mogę dołączyć? Planuje was nadrobić ale w wolnej chwili.
W styczniu zostałam Mamą po raz pierwszy ( to była trzecia ciąża).
Ciąża prowadzona na heparynie, insulinie, duphostanie i acardzie. O ciążę staraliśmy się od 2018 roku
W czerwcu chcielibyśmy się starać o rodzeństwo dla małej. Karmię piersią i nie dostałam jeszcze okresu więc nie wiem czy coś z tego będzie.
Byłam już na wizycie u gina ale zapomniałam spytać. Mam już zaplanowaną na czerwiec. Ale nie wiem czy już zacząć suplementację czy jeszcze.
W kwietniu mam trochę badań (krzywą, i na krzepliwość) i zastanawiam się czy zacząć brać witaminy po badaniach czy poczekać na wizytę.

Cześć.
Mogę dołączyć? Planuje was nadrobić ale w wolnej chwili.
W styczniu zostałam Mamą po raz pierwszy ( to była trzecia ciąża).
Ciąża prowadzona na heparynie, insulinie, duphostanie i acardzie. O ciążę staraliśmy się od 2018 roku
W czerwcu chcielibyśmy się starać o rodzeństwo dla małej. Karmię piersią i nie dostałam jeszcze okresu więc nie wiem czy coś z tego będzie.
Byłam już na wizycie u gina ale zapomniałam spytać. Mam już zaplanowaną na czerwiec. Ale nie wiem czy już zacząć suplementację czy jeszcze.
W kwietniu mam trochę badań (krzywą, i na krzepliwość) i zastanawiam się czy zacząć brać witaminy po badaniach czy poczekać na wizytę.
Kwas foliowy na pewno nie zaszkodzi, więc spokojnie można juz brać :)
Ewentualne braki w suplementacji skonsultować z lekarzem po wynikach krwi . I trzymam kciuki! 😊😊

Cześć!
jak tam u was dziewczyny?
ja z niecierpliwoscią czekam na jutrzejszą konsultacje wyników 🙏
Niestety z innym lekarzem, bo do poprzedniego brak terminów do końca kwietnia 😒
Myślicie ze warto nadmienić jak byłam stymulowana w poprzednich staraniach? Dziś 14dc, mam nadzieje ze od następnego dostaniemy zielone światło i bedziemy działać 😅

Cześć!
jak tam u was dziewczyny?
ja z niecierpliwoscią czekam na jutrzejszą konsultacje wyników 🙏
Niestety z innym lekarzem, bo do poprzedniego brak terminów do końca kwietnia 😒
Myślicie ze warto nadmienić jak byłam stymulowana w poprzednich staraniach? Dziś 14dc, mam nadzieje ze od następnego dostaniemy zielone światło i bedziemy działać 😅
Co tu taka cisza! Dziewczyny prosze o sprawozdania! 😘

Mnie się już nie chce 🤣 przesilenie wiosenne mnie dopadło ;)

Ja dopiero jutro potwierdzam betą:)

Czekam z niecierpliwością!!!

Ja dopiero jutro potwierdzam betą:)
Trzymam nieśmiało kciuki 🤞😊
U mnie żenada, jakas dziwna lekarka na teleporadzie była i mówiąc jej, ze sie staram o dziecko, ona mi przepisała TABLETKI KONCEPCYJNE. A jajniki czyste, jedynie hormony do wyregulowania i dam sobie rękę uciąć ze progesteron i cos na owu by pomogło 🙈
Czekam na następny tydzień i tym razem pójdę do bardziej kompetentnego lekarza 🤬

reklama
Trzymam nieśmiało kciuki 🤞😊
U mnie żenada, jakas dziwna lekarka na teleporadzie była i mówiąc jej, ze sie staram o dziecko, ona mi przepisała TABLETKI KONCEPCYJNE. A jajniki czyste, jedynie hormony do wyregulowania i dam sobie rękę uciąć ze progesteron i cos na owu by pomogło 🙈
Czekam na następny tydzień i tym razem pójdę do bardziej kompetentnego lekarza 🤬
Antykoncepcyjne oczywiście *

Do góry