reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
Ja czekam na okres jak na zbawienie bo mam za tydzien wizyte u gina, dlugo wyczekana i sie boje ze bede musiala odwolac jak mi sie nalozy 🙄. Jestem dwa dni po terminie, testy biale jak snieg, ale mysle ze mi sie przesunela bo mialam w srodku cyklu dluuugie plamienie i dodatkowo cala mase stresu. Zeby juz przyszla dzis albo jutro bo mi cale plany psuje ! 🤣
Albo wcale 😏

reklama
A przypadkiem to plamienie nie było okresem?
Ja czekam na okres jak na zbawienie bo mam za tydzien wizyte u gina, dlugo wyczekana i sie boje ze bede musiala odwolac jak mi sie nalozy [emoji849]. Jestem dwa dni po terminie, testy biale jak snieg, ale mysle ze mi sie przesunela bo mialam w srodku cyklu dluuugie plamienie i dodatkowo cala mase stresu. Zeby juz przyszla dzis albo jutro bo mi cale plany psuje ! [emoji1787]
Albo wcale [emoji57]

Cykle mam zazwyczaj 32 dniowe. Owulacje mialam (wedlug moich obserwacji i testow) w 15 dc, a plamienie sie zaczelo 18dc i trwalo az do 24 dc. To w sumie nawet pod lekkie krwawienie podchodzilo. Pierwszy raz cos takiego mialam 🤷‍♀️ Bede u lekarza to sie zapytam ale przypuszczam ze moze byc jakis problem z progesteronem 😏
Zobaczymy, czas pokaze bo moze to byl okres ?

Ja czekam na okres jak na zbawienie bo mam za tydzien wizyte u gina, dlugo wyczekana i sie boje ze bede musiala odwolac jak mi sie nalozy 🙄. Jestem dwa dni po terminie, testy biale jak snieg, ale mysle ze mi sie przesunela bo mialam w srodku cyklu dluuugie plamienie i dodatkowo cala mase stresu. Zeby juz przyszla dzis albo jutro bo mi cale plany psuje ! 🤣
Albo wcale 😏
A to rura.. nie dosc ze sobie jakies plamienia zrobila to jwszczw przychodzi kiedy chce .. i nic z tego nie wynika.. ;( lurde szkoda mimo wszyatko ze te testy biale.. ale wlasnie najhorsze jak si na nia czeka a ona nie przylazi , krzyzujac wlasnie plany

@hania4899 nom dlatego ostatnio szalejemy[emoji16][emoji16][emoji16]

@Jotka_Szczotka Tak testy owu do tego temperatura I monitoring. Bo biorę clo ze względu na słabe wyniki męża. Także muszę mieć wszystko podkręcone na maksa jak to Mój gin mówi [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Szalejcie. Trzymam mocno kciuki, żeby to był owocny cykl. 😀👍

Cześć dziewczyny!
można dołączyć? ☺️ Dopiero podjęliśmy decyzję o rodzeństwie, a po wczorajszych badaniach już świruje 🙄
Może przy dobrym towarzystwie się trochę wyluzuje 😌

reklama
Do góry