reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
Dziękuję dziewczyny za wszystkie gratulacje... Nie mam dziś nawet za bardzo czasu żeby tu posiedzieć, poczytać i odpisywać [emoji57]
Powiem wam że dzisiaj nawet po pracy zrobiłam ostatni test jaki miałam i pięknie widać odrazu było mimo że to pinkZobacz załącznik 1232376
Nie wiem co chcesz od pinkow, zawsze pokazywaly mi biel wizira tylko raz pojawila sie kreska, ktora zaraz ma rok :p nie to co bobotesty na ktorym zawsze byla jakas kreska.....

reklama
Osobiście nic do nich nie mam bo mi też zawsze przy braku ciąży pokazywały jedna kreskę ale bardzo dużo dziewczyn tutaj narzeka na nie że wychodzi kreska fabryczna [emoji39]
Nie wiem co chcesz od pinkow, zawsze pokazywaly mi biel wizira tylko raz pojawila sie kreska, ktora zaraz ma rok [emoji14] nie to co bobotesty na ktorym zawsze byla jakas kreska.....

Osobiście nic do nich nie mam bo mi też zawsze przy braku ciąży pokazywały jedna kreskę ale bardzo dużo dziewczyn tutaj narzeka na nie że wychodzi kreska fabryczna [emoji39]
Nigdy na taki nie trafilam pink.. ani plytkowy ani strumieniowy.. a serio w zyciu naszczalam juz na tyle testów 🤣😂 ze bdybym je zbierala to zrobilabym muzeum 🤣😂 i mieli by ludzie co zwiedzac 🤣😂. Ale dla mnie takim testem z kreska fabryczna jest bobotest taki w zoltym opakowaniu..

No widzisz to pierwszy raz słyszę by ktoś narzekał na bobotesty [emoji4] ale wiadomo u każdego co innego się sprawdza i każdy ma prawo do innego zdania [emoji16] mi nigdy kreska fabryczna na żadnym teście nie wyszła ale ja w sumie zrobiłam ich może z 20 [emoji39]
Nigdy na taki nie trafilam pink.. ani plytkowy ani strumieniowy.. a serio w zyciu naszczalam juz na tyle testów [emoji1787][emoji23] ze bdybym je zbierala to zrobilabym muzeum [emoji1787][emoji23] i mieli by ludzie co zwiedzac [emoji1787][emoji23]. Ale dla mnie takim testem z kreska fabryczna jest bobotest taki w zoltym opakowaniu..

No widzisz to pierwszy raz słyszę by ktoś narzekał na bobotesty [emoji4] ale wiadomo u każdego co innego się sprawdza i każdy ma prawo do innego zdania [emoji16] mi nigdy kreska fabryczna na żadnym teście nie wyszła ale ja w sumie zrobiłam ich może z 20 [emoji39]
Podejrzewam ze te testy moga miec tez czulosci na jakies inne hormony nie tylko bede oli moze dlatego jednym sie pojawia na jedym a drugim na drugim.. ozumiesz o co chodzi, nie 🤣😂 bo nie umniem siem wysłowić 🤣😂

Właśnie mam @. Pierwszy cykl starań za mną. I wiecie co.. stwierdziłam że to nie dla mnie. Za bardzo skupiłam się na osiągnięciu celu. Zabiera mi to radość z życia i ustawia cały swiat wokół owulacji. Kończę z tym. Co ma być to będzie. Koniec swirowania, czekania i układania życia, bo może się uda. Znając życie to gdyby udało nam się to imtak w najmniej oczekiwanym momencie i najmniej odpowiednim [emoji6] z moja płodnością i męża to jest prawdopodobieństwo że nasz maluszek nie będzie miał rodzeństwa i może czas pogodzić się z tym. Oczywiście, jak uda się bez pilnowania cyklu będziemy cieszyć się, jak nie uda się to trudno. W gruncie rzeczy jestem zadowolona że teraz nie wyszło. Musimy skupić się trochę na poukladaniu relacji rodzinnych, bo chyba dużo pracy przed nami, a kolejne dziecko raczej w tym nie pomaga [emoji6]
Trzymam kciuki aby Wam się udało.
Gratuluję wszystkim tych wymarzonych 2 kresek.
Dla mnie widocznie nie jest to pisane, bynajmniej teraz, (nie smiejcie się że piszę to po pierwszym nieudanym cyklu [emoji23], wcześniej nie pilnowaliśmy się i też nic, myślę że bez gina z pierwszym maluchem też by nam się nie udało[emoji6]). Tak czy siak, chyba nie mam aż takiego pragnienia i może dobrze że do mnie to dotarło [emoji6]
Może jeszcze do Was wroce, ale pewnie nie tak szybko [emoji6]
Kazdej z Was życzę jak najszybszego przerzucenia się na grupę oczekujących [emoji4] przyjemnej, lagodnej, spokojnej, fizjologicznej ciąży i szybkiego, łatwego porodu [emoji3]

Ja zazwyczaj tez robie testy pink bo sa w rossmannie najtansze 🤣 i jeszcze nigdy mi nie pokazal nawet cienia cienia, gdybym sie doszukiwala kreski testowej to tez bym nie znalazla 🤪.
A u Ciebie widac juz konkretna kreske, ktora zdecydowanie z dnia na dzien ciemnieje.

Właśnie mam @. Pierwszy cykl starań za mną. I wiecie co.. stwierdziłam że to nie dla mnie. Za bardzo skupiłam się na osiągnięciu celu. Zabiera mi to radość z życia i ustawia cały swiat wokół owulacji. Kończę z tym. Co ma być to będzie. Koniec swirowania, czekania i układania życia, bo może się uda. Znając życie to gdyby udało nam się to imtak w najmniej oczekiwanym momencie i najmniej odpowiednim [emoji6] z moja płodnością i męża to jest prawdopodobieństwo że nasz maluszek nie będzie miał rodzeństwa i może czas pogodzić się z tym. Oczywiście, jak uda się bez pilnowania cyklu będziemy cieszyć się, jak nie uda się to trudno. W gruncie rzeczy jestem zadowolona że teraz nie wyszło. Musimy skupić się trochę na poukladaniu relacji rodzinnych, bo chyba dużo pracy przed nami, a kolejne dziecko raczej w tym nie pomaga [emoji6]
Trzymam kciuki aby Wam się udało.
Gratuluję wszystkim tych wymarzonych 2 kresek.
Dla mnie widocznie nie jest to pisane, bynajmniej teraz, (nie smiejcie się że piszę to po pierwszym nieudanym cyklu [emoji23], wcześniej nie pilnowaliśmy się i też nic, myślę że bez gina z pierwszym maluchem też by nam się nie udało[emoji6]). Tak czy siak, chyba nie mam aż takiego pragnienia i może dobrze że do mnie to dotarło [emoji6]
Może jeszcze do Was wroce, ale pewnie nie tak szybko [emoji6]
Kazdej z Was życzę jak najszybszego przerzucenia się na grupę oczekujących [emoji4] przyjemnej, lagodnej, spokojnej, fizjologicznej ciąży i szybkiego, łatwego porodu [emoji3]
Czekam jak wrócisz z wpadką :p tego Ci życzę :* wpadki sa najlepsze.. i najmocnoej kochane :p
Ja zazwyczaj tez robie testy pink bo sa w rossmannie najtansze 🤣 i jeszcze nigdy mi nie pokazal nawet cienia cienia, gdybym sie doszukiwala kreski testowej to tez bym nie znalazla 🤪.
A u Ciebie widac juz konkretna kreske, ktora zdecydowanie z dnia na dzien ciemnieje.
Serio! Ja kupilam pinka w rosku wczoraj za prawie 14 zl! Toz to zdzierstwo!

reklama
Serio! Ja kupilam pinka w rosku wczoraj za prawie 14 zl! Toz to zdzierstwo!
Ja jakis miesiac temu kupowalam pink plytkowy test za ok 7-8 zl. Chyba promocja byla, ale mam to szczescie ze jak je kupuje (po kilka sztuk 🤪) to sa tansze 🤣.
teraz weszlam w aplikacje rossmanna i patrze ze sa tansze, np facelle po 6 zl ? To ich marka, ktoras uzywala ?

Do góry