reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
Ja jakis miesiac temu kupowalam pink plytkowy test za ok 7-8 zl. Chyba promocja byla, ale mam to szczescie ze jak je kupuje (po kilka sztuk 🤪) to sa tansze 🤣.
teraz weszlam w aplikacje rossmanna i patrze ze sa tansze, np facelle po 6 zl ? To ich marka, ktoras uzywala ?
Ja uzywalam i ten tez kupilam na teraz. Nigdy mi nic kie pokazał 😂🤣😂🤣 wiec raczej spoko jest .. tzn wiesz zadnych kresek testowych

reklama
Kurna mam dzisiaj zagwozdkę cały dzień[emoji849]w tym tygodniu robiłam parę razy test ciążowy przez to, że okres był tak słabiutki. I kurna dzisiaj patrzę cień cienia. No oszaleć idzie[emoji2356][emoji2356][emoji2356]byłam w drogerii i kupiłam z jeszcze dwóch innych firm i będę jutro sprawdzać. Podejrzewam, że to tylko fabryczna linia była. Ale z synkiem takie miałam. W ogóle wszystko ostatnio Mi się z cyklami popierniczyło. Nie poznaję Swoich cykli kompletnie. Temperatura skacze jak chce. Testy owu już pokazały owulacje i to w 6dc. Ja już chyba świruje[emoji2955][emoji2955][emoji2955]

Kurna mam dzisiaj zagwozdkę cały dzień[emoji849]w tym tygodniu robiłam parę razy test ciążowy przez to, że okres był tak słabiutki. I kurna dzisiaj patrzę cień cienia. No oszaleć idzie[emoji2356][emoji2356][emoji2356]byłam w drogerii i kupiłam z jeszcze dwóch innych firm i będę jutro sprawdzać. Podejrzewam, że to tylko fabryczna linia była. Ale z synkiem takie miałam. W ogóle wszystko ostatnio Mi się z cyklami popierniczyło. Nie poznaję Swoich cykli kompletnie. Temperatura skacze jak chce. Testy owu już pokazały owulacje i to w 6dc. Ja już chyba świruje[emoji2955][emoji2955][emoji2955]
Ej testy owu potrafia pokazywac ciążę! Wiec moze to nie bylokres.. testuj jutro i koniecznie pokazuj co tam wysikalas!

Tak ale serio ledwo co tam widać. To wyszło praktycznie od razu. Potem zrobiłam drugi test tylko już nie z pierwszego moczu (mam ich trochę bo były razem z testami owu)i nic na nim nie było jak to piszą biel viziru[emoji16]
A masz foto teho dzosiekszego cienoa cienia?
20210129_135851.jpeg
20210129_140311.jpeg

reklama
Tak ale serio ledwo co tam widać. To wyszło praktycznie od razu. Potem zrobiłam drugi test tylko już nie z pierwszego moczu (mam ich trochę bo były razem z testami owu)i nic na nim nie było jak to piszą biel viziru
Wlasnie, moze to byla implantacja skoro mowisz ze nawet wychodzi z owu kreska, pomimo ze nie czas. Na innym watku kiedys dziewczyny sprawdzaly owulacyjnymi tez ciaze bo podobno potrafia pokazac. Rob jutro i pokazuj 😃

Do góry