pietraczkaa
Fanka BB :)
Ale kiedy miałaś te plamienie?Chodzi o to że podejrzewam że miałam plamienie implantacyjne ponieważ trwało ono 2.5 dnia i było skąpe
Ja nie nadążam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale kiedy miałaś te plamienie?Chodzi o to że podejrzewam że miałam plamienie implantacyjne ponieważ trwało ono 2.5 dnia i było skąpe
to dlaczego nie zrobisz testu ciążowego?Chodzi o to że podejrzewam że miałam plamienie implantacyjne ponieważ trwało ono 2.5 dnia i było skąpe
Ale kiedy miałaś te plamienie?
24 maja
Zrobięto dlaczego nie zrobisz testu ciążowego?
a owulację kiedy miałaś?Zrobię
10 majaa owulację kiedy miałaś?
jeśli miałaś owulację 10 maja to niemożliwe, żeby plamienie implantacyjne było 24 maja bo zagnieżdżenie odbywa się między 6 a 12dpo10 maja
To czemu nie robisz testu?10 maja
Chyba tak, może to efekt zachodzenia w ciążę bardziejJa już się pogubiłam. Nie wiem czy ten okres był okresem czy plamieniem. Czy i kiedy była owulacja. Wnioskuje jedynie,że wszystko chyba zadziało się w tym samym czasie a autorka pytania niedługo urodzi