reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się o dzidzię 2014/2015, problemy - wymiana doświadczeń:)

Ania_Beata tak, to mój pierwszy cykl, więc jestem świadoma, że może nie wyjść tak od razu. Wczoraj jednak na moim domu siedział bociek i wcale nie chciał odfrunąć :-D więc wzięłam to za dobry omen. Od kilku dni miałam kłucia w jajnikach, jakby więcej białego gęstego śluzu, temperatura też jest podwyższona. Dzisiaj zrobiłam test, ale niestety tylko jedna kreska. Może jeszcze za wcześnie?

reklama
No to co Ty testy robisz, jak bociek na dachu siedzi? Wiadomo, że to poważny omen. :D A tak na serio to trzymam kciuki. :)

U nas też nic ciekawego.... staranek nie ma bo chłop chory i go wszystko boli, biedactwo moje do tego odezwała mu sie stara choroba odbytu i tez tabletki bierze, kremy a jak sie nie poprawi to operacja... takze z amorów nicic :no: ja chyba niedługo bede miała owu, albo już miałam bo libido mi sie zwiekszyło , czego dawno nie było więc chyba wszystko wraca na własciwy tor... ostatni cykl był całe 16dni :angry: mam nadzieje ze ten chociasz bedzie normalny.
Wczoraj skonczyłam wszystkie egzaminy a więc: WAKACJE :D Odliczam dnia do urlopu w Polsce :tak: mój się już nie może doczekać :)

Kciukam za was wszystkie! Może jakieś wakacyjne II kreski będą :)

Naratunek ja też takie problemy z odbytem jak twój mąż :/ bardzo to nie przyjemne jest :/ mi operację lekarz proponuje po ciąży.
A ja kończe brać duphaston i albo okres albo test pozytywny. Jak nie to zaczynam brać metformax i clo. A teraz jestem sobie na wsi i odpoczywam, ale pogoda marna :(

Witajcie kochane staraczki ! Nie dajmy się złemu humorowi!
Na_ratunek kiedy będziesz w Polsce? Życzę Ci miłego wypoczynku ;-)
eni trzymaj się kochana, @ minie i bierz się znów do roboty! :-)
Ania_Beata trzymam kciuki żeby następny test był pozytywny :happy:
casiulka witaj, życzę powodzenia:-)

Ja działam , dziś czuję jajeczkowanie na maxa, brzuch boli i śluz rozciągliwy :-D temperatura na razie bez zmian 36,6. Od jutra mam brać luteinę przez 12 dni a, 13 dnia zrobić test, już nie mogę się doczekać.
Życzę Wam miłego dnia!

reklama
Do góry