reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się o dzidzię 2014/2015, problemy - wymiana doświadczeń:)

Witajcie kochane staraczki ! Nie dajmy się złemu humorowi!
Na_ratunek kiedy będziesz w Polsce? Życzę Ci miłego wypoczynku ;-)
eni trzymaj się kochana, @ minie i bierz się znów do roboty! :-)
Ania_Beata trzymam kciuki żeby następny test był pozytywny :happy:
casiulka witaj, życzę powodzenia:-)

Ja działam , dziś czuję jajeczkowanie na maxa, brzuch boli i śluz rozciągliwy :-D temperatura na razie bez zmian 36,6. Od jutra mam brać luteinę przez 12 dni a, 13 dnia zrobić test, już nie mogę się doczekać.
Życzę Wam miłego dnia!
Lecimy 10 czerwca i wracamy 24 :) Dwa rtygodnie :) U mnie tez chyba owulka nachodzi, czuje jajniki i śluz rozciągliwy :) kurcze ja 36,6 mam po owu :D przed owu mam w granicach 36.4 czasem nawet 36,10
Naratunek ja też takie problemy z odbytem jak twój mąż :/ bardzo to nie przyjemne jest :/ mi operację lekarz proponuje po ciąży.
A ja kończe brać duphaston i albo okres albo test pozytywny. Jak nie to zaczynam brać metformax i clo. A teraz jestem sobie na wsi i odpoczywam, ale pogoda marna :(
Nom mój już mówi że mu lepiej ale widziałam jak sie meczył na początku. Trzymam kciukasy za pozytywny test i mam nadzieje ze mimo niepogody dobrze się bawisz:)

reklama
Dziękuję za mile przywitanie ;-) ....

A wiec mam juz syneczka .... 7 lat .... zamarzylo nam się drugie dziecko no ale od hmm jakis 7 cykli lipa ... czasami wydaje mi sie ze juz obsesyjnie myślę o ciazy .... termin @ mam na dzis ... jak narazie nie ma ... sluz jakby plodny hmm ... brzucho lekko cmi ... a ja czekam jak na wyrok ... juz trace nadzieje .... nie sadzilam ze to tyle moze trwac ...no ale coz jak człowiek bardzo chce to nie ma ....

anula kochana, trzymam kciuki żeby tym razem się udało:-D
Ja też myślałam że będzie łatwo i uda mi się już w pierwszym cyklu. Ten jest drugi...

Yesenia ja również trzymam kciuki :) ... Jednak to nie takie proste ;-) ale uda się

Melduje sie z rana, zla i zaplakana. Maz wkurzyl mnie na maxa. Dzis ma noc , wiec chcialam poprzytulac sie rano. A tu porazka. Maz stwierdzil ze nie da rady bo za rano. Wkur...mnie tym na maxa bo jak tak to chce mu sie caly czas. Znawca bedzie mi wyznaczal kiedy mamy to robic. Tak mi podniosl cisnienie ze szok. Dzis 14 dzien , sluz rewelacyjny a tu nic . Chyba sie zalamie. Mam nadzieje ze jeszcze nic nie stracone ze jutro sie uda, ale po tym wszystkim nie chce mi sie nawet na niego patrzec a co dopiero mowic o przytulaniu. Juz mu sie chyba znudzilo. Nie moge tego pojac. Placze i jest mi mega smutno :((

Jeszcze raz ja. Kochane wpadłam w panikę :-( Myślicie że jutro może się udać? Tzn jutro jest 15 dzień, dziś jak dla mnie jest ten najlepszy:-( Właśnie dziś najmocniej czuje jajniki i śluz też dobry, a jutro przytulanko ewentualnie wieczorem.. Zdołowana jestem :-:)-:)-(

reklama
Mój lekarz mi mówił tak: "Pani Aniu, najlepiej przed owulacją lub w trakcie. Po nie ma większego sensu" Potem się zreflektował, co mówi i dodał: "no, chyba że dla przyjemności, to tak". Po owulacji to już trochę za późno, dlatego że jajo jest zdolne do zapłodnienia ok. 12 godzin, a plemniki żeby dotrzeć potrzebują ok. 6-8 h. Ale różnie to bywa, może owulacja będzie akurat jutro? Chłopa zagoń do roboty. Trzeba mu uświadomić, że to nie dla przyjemności tylko to ciężka fizyczna praca. Nie ma że boli. :D:D:D

Do góry