reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się o dzidzię 2014/2015, problemy - wymiana doświadczeń:)

Ja mam ten sam problem... ale my sie staramy juz ponad rok. Chłopu czesto sie nie chce, ja probuje mu tłumaczyć, czasem sie udaje czasem nie.... ostatnio mu mówiłam że co bedzie jak skonczy sie na Clo czy na jakiś zastrzykach? To powiedział ze tak ze bedzie sex kiedy trzeba.... eh... powiedziałam mu ze mam to w d**pie skoro teraz nie moze byc kiedy trzeba to czemu mam wierzyć że potem bedzie? Przeprosił i powiedział że się bardziej postara.... eh ci faceci myślą że my wiatropylne jesteśmy albo ze jeden raz wystarczy.... eh :( wiem co czujecie dziewczyny

reklama
Witajcie kochane. Ja zastanawiam sie dlaczego temperatura nie rosnie tylko stoi w miejscu . Dzis 15 dz a temperatura dalej 36,6 . Wydaje mi sie ze za duzo mysle , planuje i obserwuje. Z Miloszem bylo zupelnie inaczej, udalo sie za pierwszym razem. Nic nie planowalam , nie pilnowalam dni, nie mierzylam temperatury. Poprostu sie udalo. Mam nadzieje ze w tym cylku sie uda, ale jesli nie to daje na luz nic nie licze i nie sprawdzam. Bylam u gina wszystko jest ok , musze tylko odpoczac i nie stresowac sie. Wczoraj strasznie bolala mnie glowa. Lezalam caly dzien. Po 20 poszlam spac. Na_Ratunek te chlopy wszystkie jednakowe. My musimy byc twarde i robic swoje.
Moj synek gra w pilke, dzis na Dzien Dziecka ma zawody, po 15 idziemy na stadion. Zycze Wam milego dnis

Witajcie kochane. Ja zastanawiam sie dlaczego temperatura nie rosnie tylko stoi w miejscu . Dzis 15 dz a temperatura dalej 36,6 . Wydaje mi sie ze za duzo mysle , planuje i obserwuje. Z Miloszem bylo zupelnie inaczej, udalo sie za pierwszym razem. Nic nie planowalam , nie pilnowalam dni, nie mierzylam temperatury. Poprostu sie udalo. Mam nadzieje ze w tym cylku sie uda, ale jesli nie to daje na luz nic nie licze i nie sprawdzam. Bylam u gina wszystko jest ok , musze tylko odpoczac i nie stresowac sie. Wczoraj strasznie bolala mnie glowa. Lezalam caly dzien. Po 20 poszlam spac. Na_Ratunek te chlopy wszystkie jednakowe. My musimy byc twarde i robic swoje.
Moj synek gra w pilke, dzis na Dzien Dziecka ma zawody, po 15 idziemy na stadion. Zycze Wam milego dnis

zycze powodzenia synkowi :)
Co do tempki to mozr daj link do wykresu??
Jesli tempka jest od poczatku taka sama to moze byc wina termometru.... a spadek byl??
Ja jestem juz po owu... udalo nam sie wcisnac sex w dzien przed w dniu owu i dniu po...

No wlasnie caly czas taka sama 36,5 36, 6. Termometr dobry jeszcze ten stary rteciowy. Haha mi wczoraj tez sie udalo :( wiesz ja wrzucam na totalny luz, przestaje mierzyc temp i nic nie obserwuje

Hey kobietki ;-) jak weekend mija? Jak samopoczucie? ...@ sie spoznia juz hmm w pt powinna być
.. no ale nie napalam się... wczoraj zatestowalam popoludniu ...jakis tam cien,cienia niby byl... no ale jal ujrze konkret to uwierze .....

Jesli masz regularne cykle i 3 dni sie juz spoznia to ja bym poszla na bete albo zrobila test z porannego moczu. Przynajmniej sie wie na czym sie stoi. A koszt bety jest porownywalny do kosztow testow jesli musisz zrobic ze dwa trzy testy

reklama
Dziewczyny zrobiłam dziś rano test i nie mogę uwierzyć bo zobaczyłam 2 kreski!!! ;)
Brałam duphaston 3x1 prze 5 dni, potem przerwa na test, który wyszedł pozytywny i mam kontynuować duphaston ale nie wiem czy 3x1 czy 2x1 bo mi tak różnie lekarz napisał kurde :/ Napiszę smsa do niego, Ale jak wy myslicie?
Ale nie dociera to do mnie, i nie wierzę w to co ujrzałam :)
Mozna zaczac brac duphaston i jutro powtorzyc test?

Do góry