Agniesiak85
Fanka BB :)
Sisi! No to ja nie wierzę, ze miałas nogę w gipsie i nic nam nie powiedziałas...o Ty spryciulko! To gzie ty fikalaś ze nogę złamałas...jakieś specjalne fasolkowe pozycje, co??? :-) A pozbyłaś się już gipsu?
No popatrz znowu felerny test...niedawno też jakaś dziewczyna o takim pisała...
Kochanie biegnij do apteki i na spokojnie zatestuj w dniu spodziewanej...a to chyba dzisiaj, tak?
Pysiu510 moja Ty niecierpliwa kobietko! No jak ja Cię zaraz "huknę" to przestaniesz podpytywac i szukac objawów Nie nakręcaj się i nie doszukuj bo ja widze ile Cię to nerwów kosztuje- a u kazdej kobiety jest inaczej i rzadko zdarzają się ksiazkowe dolegliwosci i symptomy ciąży....słonko!!!! Masz racje-stres to WRÓG NR 1 FASOLEK!!!! WIEC WYLUZUJ! I na spokojnie czekaj do terminu, co ma być to bedzie, jesli jestes juz po owulacji (a na 100% jestes) to i tak niczego już nie zmienisz...a ja czuję, ze nawet nie będziesz chciała niczego zmieniać, bo chyba czai się fasolka...:-) mam nadzieję, ze dla Ciebie 13sty będzie meeega szczęsliwy. A butami sie nie martw-dobry szewc na pewno poradzi sobie z obcasikiem...tylko odstaw je prędko, żeby na święta byly zrobione, skoro to ulubiona para:-)
Kulaszusza-no czy ja mam mówic kochane DUŻYMI LITERAMI??? za wcześnie na tescik było jeszcze!!! OKRES MASZ MIEĆ 9-11 więc do testu przyjmować powinno się datę 11sty, (dla pewnosci zeby dać @ czas jakby sie jednak chciała zjawic)... wiec masz jeszcze kilka dni słonko-po co się stresowac, no po co???
Skoro @ nie ma to jest nadzieja, poczekaj jeszcze te 3 dni i powtorz test a ja trzymam kciukaski żeby @ sie nie zjawiła w tym czasie
Olica - no myśle że mąż się sprawdzi i wystrzeli lepiej niż niejeden korek od szampana....tymbardziej w Nowy Rok:-):-)
Kochana-nie poddawaj się , tak trzeba trzymac - z uśmiechem i do przodu-przykro mi, że odpadłas z grudniowego testowanka, ale widac to styczniowe będzie pomyslne dla Ciebie:-)
A jak tam te wyniki twoje skarbie? Bylaś juz u lekarza z nimi? mam nadzieję, ze nie są one niepokojace...bo ja sie nie znam:-(
Imagination-no rośnie ten twoj brzusio ... rośnie:-) Fajnie, że już troszkę lepiej się czujesz, oby tak dalej! A blog-jest suuuper, oj marnujesz talent literacki dziewczyno!
MGK- szczęsliwej podrozy mamusiu i daj znac jak będziesz po wizycie u "normalnego" lekarza:-) Ale mi sie spodobał twoj tekst: "swięta bez karpia??? bede rzygac ale bedę jeść" chyba rzeczywiscie stęsknilaś sie za polskim Bozym Narodzeniem, co?
kochanie-a u mnie zaczynają się staranka...ale nie wiem czy cos z tego bedzie, bo nie wiem jak z tą owulacją, temperatura mi skacze z dnia na dzień, mam dzisiaj 15dc...owulacja powinna być za 2 dni, wiec teoretycznie powinnam mieć niską temp., śluzu wcale nie mam, za to mam trądzik...chyba nie będzie II na gwiazdkę dla kropeczki...no ale działam i zobaczymy...nie zniechęcam się niczym:-)
Katarzynka 1979-moim zdaniem jesli tylko mialas owulację to zajście w ciaze w takim terminie jaki podajesz jest jak najbardziej możliwe...w dodatku jest wtedy duuuża szansa że byłaby córeczka:-) trzymamy kciuki kochana!!!
KLULICZKU-NO JA-W.KROPECZKA- JESTEM CHĘTNA NA TĄ LISTĘ!!!! HALO...SŁYSZEYSZ MNIE??? OD XII czyli już teraz ZACZYNAM STARANKA!
Kinga85-może jeszcze nic straconego kochanie...skoro krwawienie znikło...to test może jeszcze nie wyktryl hormonu bo go za malo na początku ciąży...no sama nie wiem, ale ja bym powtórzyla za 2 dni test albo zrobila betkę na Twoim miejscu. głowa do gory-będzie dobrze kochanie!!!
Tikanisku-a jak tam u Ciebie??? Zdjęcia śliczne, zreszta śliczna mamusia nie może wygladac inaczej;-):-);-) jakieś nowości??? Co przyniósł ci mikołaj??? Ale miał wieeelką broooodę
Vusia-GRATULUJEMY!!! no popatrz slonko-jak się ślicznie udalo!!! Zycze ci szczęśliwych i spokojnych miesiecy z malym szczęsciem pod serduszkiem!!!!
DOM251 witaj na forum!;-) no jak na moja wiedzę i znajomosc tematu to kochanie jest bardzo duże prawdopodobienswto ze bedziesz mama po raz drugi! kochaliscie się dokladnie w terminie owulacji, masz wszelkie znaki na to, ze nastąpilo zagnieżdżenie...więc trzymam kciuki mocno, abyś 12stego ujrzała śliczne i tluste II na teściku!!!:-):-)
A długo staracie się o babaska? ile masz latek?
Niunia27-u Ciebie po tych przygodach z kamasutra to teraz widze wielki czas odpoczynku
i wiesz co moja droga-moze i lepiej, bo ja wyluzujesz to i milsza niespodzanka będzie:-) usciski mocne!!!!
Emma2-kochanie przykro z powodu taty....mam nadzieję, ze szybko wróci do sil i zdrówka! nie załamuj sie tak tym wszystkim - u każdego jest szansa na malenstwo i nie wolno myślec Ci inaczej, Ty też zasłużyłaś na ślicznego dzidziusia i na pewno będziesz go niebawem miala:-):-)!!! Trzymam kciuki za Ciebie i nie poddawaj się! I Wracaj do nas prędko!
Katerinka-witaj na forum!!! W takim razie odliczamy z Toba do testowanka, a wstrętnej @ mowimy NIE WRACAJ!!!!!!:-) Napisalas ze to 2 cykl staran, czyli dopiero zaczynacie staranka...-oby szybko zakonczyly się sukcesem!
Katastrofaxxx -??? jak sie czujesz kochanie? mam nadzieję, ze weekend byljuz lepszy i nic Cię nie bolalo-jak ta dzisiajesza betka? masz wyniki? sciskam Cię mocno i odezwij się jak bedziesz już coś wiedziala!
Gemini-szczęsliwej podrozy i milego pobytu w kraju!!!!!:-)mam nadzieje, ze dusznosci już minęly...?
Elizabeth, Lilu19, Kingus, Romka, Agniesiak85, Jarzębinka, Eve84-pozdrawiam kochane! pozostale dziewczynki też sciskam poniedzialkowo i zyczę owocnego w fasolki tygodnia!
Kochana nasza w.kropeczka Jak zawsze pamieta o wszystkich
Ja też się chciałabym dopisac do listy staraczek 2009