reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

Ell- ciiiszaa - raz - to nic pewnego---po prostu bzykankow bez zabezp. przypuszczalnie- w dni płodne:-D, a po drugie- jakby wyszło, to chciałam naszym dziewczynom zrobic niespodzianke--:-p

dobra dobra ja tam już na Ciebie nakrzyczałam;-) w odpowiednim wątku, hehe zaraz bedzie 100 pytań do:-)a swoja drogą hehe może nam sie uda załapać na wspólny wątek znowu....tylko u mnie jeszcze daleko do spóżniania się@ na azie mam tylko różne urojenia:-p

reklama
o TY draniu:-p a tak chciałam bez rozgłosu;p---ja łapałabym sie na maj:rofl2:...ale jakos do mnie nie dociera,z e za pierrwszym razem...

o TY draniu:-p a tak chciałam bez rozgłosu;p---ja łapałabym sie na maj:rofl2:...ale jakos do mnie nie dociera,z e za pierrwszym razem...

no to tym bardziej jesteś zdrajca;-) nie pamietasz umowy: drugie czerwcowe..ja tam poszukam w swoim czasie dowodów;-)

no ale termin ostatnio tez miałaś przede mna o dwa tygodnie..a Oti pierwsza się wepchała

Dobry wieczorek wszystkim forumowiczkom!
Ale dziś mieliśmy zwariowany dzionek, cały dzień latania i załatwiania. Kupiłam też w końcu teścik ciążowy, schowałam do szafki i będzie tam sobie leżał do soboty - taki jest wstępny plan, ale nie wiem czy szybciej mnie nie weźmie na testowanie :baffled:

Z tego co wyczytałam koniec tygodnia będzie dla wielu z Was bardzo emocjonujący - ale się będzie działo :tak:

Witam serdecznie nowe dziewczyny na forum :-)

Imagination Cieszę, się razem z Tobą :-D
Gratuluję również Tobie Rusałka :-) Kurcze i tak za pierwszym razem? Szczęściara :happy:

Oki wiedziałam, ze jak sie wydam,....szumik mały ..a jutro dostane @ i bedzie po ptakach:zawstydzona/y::laugh2:...a chciałam niespodzianke zrobic..:-p(jesli by wyszło :-Dw co jakos tak srednio wierze:rofl2:
a powazniej to juz Pati skojuje te moja wypowiedz, bo ja nie zdrajec:-D

Oki wiedziałam, ze jak sie wydam,....szumik mały ..a jutro dostane @ i bedzie po ptakach:zawstydzona/y::laugh2:...a chciałam niespodzianke zrobic..:-p(jesli by wyszło :-Dw co jakos tak srednio wierze:rofl2:
a powazniej to juz Pati skojuje te moja wypowiedz, bo ja nie zdrajec:-D

ja tam w ten @ nie wierze;-) będzie dobrze

no niestety dziewczyny tak to jest do ciąż ponizej 7 tygodnia lekarza podchodzą jest, będzie a może nie...no chyba, że ma sie juz jakieś poronienie za sobą wtedy jest inaczej, mozna już żądać wczesnej opieki, a tak to musimy sie trzymać razem...i tylko nawzajem uspokajac
wg mnie jesli trafia sie na lekarza z takim podejsciem to trzeba go zmienic!!! zycie juz od poczatku jest u nas chronione i nalezy je szanowac, a od lekarza powinno sie tego wymagac w pierwszej kolejnosci, nie spotkalam sie z czym takim u lekarzy,wrecz przeciwnie nawet internista jak tylko powiedzialam o ciazy to przyjmowal bez wczesniejszej rejestracji.... moze zamiast trzymac sie "swojego" gina lepiej poszukac kogos z polecenia... moja kolezanka miala taka panią ginekolog ze jak poszla sie poskarzyc na bole brzucha w ciazy,na ktore nie pomagała nospa, uslyszala ze to dlatego ze jest gruba!!!:angry: takich lekarzy powinno sie unikac jak ognia.
Witam i ja!
Staramy się z mężem o drugiego maluszka i mimo, że starania są od 2 m-cy dopiero to poproszę o dopisania i mnie do listy.
wtam serdecznie i trzymam kciuki:tak:

reklama
wg mnie jesli trafia sie na lekarza z takim podejsciem to trzeba go zmienic!!! zycie juz od poczatku jest u nas chronione i nalezy je szanowac, a od lekarza powinno sie tego wymagac w pierwszej kolejnosci, nie spotkalam sie z czym takim u lekarzy,wrecz przeciwnie nawet internista jak tylko powiedzialam o ciazy to przyjmowal bez wczesniejszej rejestracji.... moze zamiast trzymac sie "swojego" gina lepiej poszukac kogos z polecenia... moja kolezanka miala taka panią ginekolog ze jak poszla sie poskarzyc na bole brzucha w ciazy,na ktore nie pomagała nospa, uslyszala ze to dlatego ze jest gruba!!!:angry: takich lekarzy powinno sie unikac jak ognia.

wtam serdecznie i trzymam kciuki:tak:

ja tam akurat na mojego gina z pierwszej ciązy ne narzekam..no jedynie finanse...ale czego nie robi się dla dzidzi....ale opieke miałam super, ale mi akurat jego zdroworozsadkowe podejście podobalo się, a teraz mysle, że w odpowiednim czasie pomimo długaśnych kolejek trafie do niego zwłaszcza, że jestem po cesarce i chciałabym aby to on podjał decyzje co do drugiego porodu

usg zawsze miałam rzeczowo omówione..badania wszystkie o czasie...

a jesli chodzi o czas to niestety dziewczyny często dochodzi do mikroporonien juz przy pierwszym @ który miał sie pojawic, i prawda taka, że nawet możemy nie wiedzieć o ewentualnym poronieniu, nie bede rzucać % ale wszedzie można poczytac jakie są statystki...i nawet te nasze dziwne urojenia moga byc prawdziwe, ale mozemy się o tym nie dowiedzieć, smutne:(

Do góry