reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

witajcie.
ja jestem swiezo po @,
wiec mam ogromna nadzieje ze w tym cyklu mi sie uda(tak na serio rozpoczynamy starania teraz wiec zobaczymy czy by sie udalo za pierwszym razem)
celuje w dziewczynke :tak:
marzenia....:-D
Gemini 25 - życzę dziewczynki!!! :)

my też w tym cyklu na serio rozpoczęliśmy starania o dzidzię. Też chciałabym dziewczynkę, ale z chłopca cieszyłabym się tak samo mocno:)

dzis jest mój 17 dzien cyklu więc liczę dni do następnego @ a raczej do jego nie pojawienia się:)

Życzę przy okazji wszystkim II

reklama
To jest chyba własnie to:tak:.... ja na razie na luzaka, choć objawów tez się doszukuję i myślę, bo chyba inaczej się nie da jak ktos się stara to normalne że myśli... chociaż ja bardziej pesymistycznie podchodze do sprawy, żeby się nie rozczarować i jak na razie to działa, bo przynajmiej nie załamuję się kiedy przyłazi@... ale nadzieja zawsze jest...

oj to chyba każda z nas dopatruje się objawów :) - nawet jeden dzień po przytulaiu:):) psychika robi swoje:)
Grunt to zeby zachować optymizm a będzie dobrze:happy:

Gemini 25 - życzę dziewczynki!!! :)

my też w tym cyklu na serio rozpoczęliśmy starania o dzidzię. Też chciałabym dziewczynkę, ale z chłopca cieszyłabym się tak samo mocno:)

dzis jest mój 17 dzien cyklu więc liczę dni do następnego @ a raczej do jego nie pojawienia się:)

Życzę przy okazji wszystkim II

ja 5,6,7 wrzesnia mam dni na dziewczynke(sprawdzilam na jakiejs stronie i mi tak wyliczylo)

tak sie denerwuje ze nie moge spac po nocach,rozmyslam o wszystkim...a powinnam byc wypoczeta i na luzie...
i jak czasem podczytuje was(te ktore juz maja dzidzie lub sa pewne ze w ciazy obecnie) to normalnie placze-bo tak marzy mi sie ukochana wyczekana dzidzia-moje najwieksze szczescie:tak:

tak sie denerwuje ze nie moge spac po nocach,rozmyslam o wszystkim...a powinnam byc wypoczeta i na luzie...
i jak czasem podczytuje was(te ktore juz maja dzidzie lub sa pewne ze w ciazy obecnie) to normalnie placze-bo tak marzy mi sie ukochana wyczekana dzidzia-moje najwieksze szczescie:tak:
Nie możesz się tak denerwować. Wiem, że łatwo się mówi ale spróbuj. Często psychika jest blokadą w poczęciu dziecka więc postaraj się troszkę wyluzować. Zajmij się tym czym lubisz, może zrób porządki coś żeby myśli odciągnąć. Niech czas starania się o dziecko będzie przyjemnym a nie stresującym Cię przeżyciem. Niestety zajście w ciąże czasem nie jest takie proste jakby się wydawało więc trzeba uzbroić się w cierpliwość.
Trzymam kciuki, żeby się udało ;-);-);-)

Lilu tak teraz myślałam bo tak przy badaniu bhcg norma w moim laboratorium jest 3-4 tydzień ciązy16 - 156 mlU/ml
a mój test sikany pokazuje ciążę dopiero przy stężeniu 25 mlu/ml to czy pokaże coś po 12 dniach od owulacji? Już sama nie wiem

Ostatnia edycja:
ja to dzisiaj nawet wózki dziecięce oglądałam:):) hehehe i jak tu nie myśleć i wyluzować:)
ale podchodzę do tego jeszcze bardzo na luzie - może dlatego że dopiero to pierwszy cykl starań i ciągle mam nadzieję że uda się za pierwszym razem:)

reklama
Do góry