reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

reklama
chyba faktycznie po pracy zajade ale wkurza mnie to ze trzeba czekac :-(a taki domowy jest od razu , a moze poprostu żyje sobie nadzieja i boje sie ja tak na 100% zabic ;-)
Będzie dobrze:tak::tak: Sama wiesz, że jak są plamienia w ciąży to trzeba iść do lekarza dlatego trzeba wiedzieć wcześniej czy się tam fasolka kokosi. Mocno mocno trzymam kciuki ;-);-)

Natella może rzeczywiście poczekaj do soboty wtedy będzie wszystko wiadomo.

Ja w sobotę idę na bete wynik dopiero będzie w poniedziałek ale mam test sikany to sobie w niedziele zrobię. Chociaż moja gin mówiła, że 14 dni po owulacji testy sikane mogą nie wyjść.

Ostatnia edycja:
drugi raz robilam test tej samej firmy,a co zrobic z innej firmy?Adolfina robisz test w sobote bo jezeli tak to ja tez pisze sie na to

Natella szczerze mowiac mialam taki plan, ale teraz coraz powazniej zastanawiam sie nad betka jak sie nie uda to testuje w sobote, juz widzialam ze kilka chetnych jest na sobote i bedzie razniej wiec wstrzymaj sie te kilka dni bo ja juz 4 testy stracilam i nic hehe i ciagle wierze wiec i ty wierz

kingus mysle ze na test u mnie za wcześnie, @ miałbyć w sobote, poczekam jeszcze

justyna_0 przy zagnieżdzaniu plamienia moga wystepowac, ale one jak sa to tylko raz i bardzo niewielkie, pozostale plamienia są spowodowane albo niskim poziomem progesteronu, abo nadzerka, albo innymi polipami itd..I moga ale nie musza byc niebezpieczne, ale wtedy wiadomo lepiej jest zażywać odpowiednie lekarstwa.

Ja w sobotę idę na bete wynik dopiero będzie w poniedziałek ale mam test sikany to sobie w niedziele zrobię. Chociaż moja gin mówiła, że 14 dni po owulacji testy sikane mogą nie wyjść.

Kingus trzymam kciuki za betke :tak:

A co do testow ciazowych to mi ginka kiedys juz kazala zrobic 12 dpo i mowila ze jak wyjdzie negatywny to napewno nie jestem w ciazy i mam odstawic duphaston :confused:
wiec juz nie kumam z tymi testami....:dry:
w Kazdym badz razie tym razem tez bede robic test po 12 dniach od owulki.....
Moja temperatura od 3 dni utrzymuje sie na 36.8 :happy: popoludniami mam 37.2 a wieczorem nie wiem bo nie mierze..... ale w kazdym badz razie temperaturka podwyzszona, ale i tak nie robie sobie zadnej nadziei, bo czuje ze sie :no: udaloooo......
Milego dniaaaa. :rofl2:

Witam Panie!

Ale tu się dzieje, 5 stron do czytania... potraficie Laseczki zapewnić lekturkę na popołudnie:-)

Elisabeth - witaj serdecznie!ja tez od niedawna na tym watku:tak:Szybkiego zafasolkowania zycze:-);-)
Witam i nie dziękuję, żeby nie zapeszyć :-)

ja tez jestem po cc ale wolalabym pobieranie krwi:) kolezanka uczyla sie na mnie pobierac krew to byl BÓL takze teraz zadne pobieranie krwi juz nie jest dla mnie straszne:-D
Ja też po CC, a Ty Rudka to odwazna jesteś, mi to chyba musieli by zapłacić i to dużo, żeby od tak sobie pozwolić na pobieranie krwi...

a i ja tez po cc i o 1000% wolałabym nawet przez rok mieć dziennie pobieraną krew (tylko ja najpierw przed cc jeszcze 20 godzin wymeczyłam się na naturalnym)
To chyba większośc z nas przed CC wymęczyło się na porodówce, ja co prawda tylko 5 godzin, ale za to jakie to były godziny, grrr...

Kasiu tempke trzeba mierzyc zaraz po przebudzeniu najlepiej jeszcze nie wstajac i co wazne robic to o tej samej porze kazda godzina podwyzsza ja ale juz ci nie powiem dokladnie o ile stopni wiem ze mozna bawic sie w jej odejmowanie jak sie poźniej mierzy ae dokladnie tego nie wiem jak
Własnie coś takiego zaobserwowałam u siebie, co prawda temperature mierzę dopiero pierwszy cykl. Zazwyczaj jest to koło 8ej, ale zdażyło mi się przebudzić przed 7 i wtedy tez mierzyłam, potem zasnęłam i mierzyłam normalnie koło 8ej i wynik różnił się o 0,3 stopnia i tak było dwa razy, więc ta godzina chyba na prawde jest wazna...

czesc dziewczyny :), powtorzylam dzisiaj test i wyszla juz jedna kreska :(
Natella a na kiedy masz spodziewaną @?
A co do testow ciazowych
Co do testów, to jak w pierwszej ciąży poszłam do gina i powiedziałam jej że test wyszedł pozytywny, to ona uznała to za pewnik i nie robiła mi inny badan potwierdzających ciążę, poza badaniem wewnętrznym:baffled:

dziewczyny ... :tak:

nie wiem co Wam napisać, ale naprawdę troszke więcej cierpliwości ....... :tak: chyba musicie sobie znaleźć jakieś dodatkowe zajęcie, zainteresowanie, bo inaczej zwariujecie :tak:, wierzę,że każda z nas zobaczy w końcu te upragnione II kreseczki :tak: i oby jak najszybciej, ale niestety trzeba na nie troszke poczekać .... :tak:

nie wiem co Wam napisać, ale naprawdę troszke więcej cierpliwości ....... :tak: :tak:
To jest chyba własnie to:tak:.... ja na razie na luzaka, choć objawów tez się doszukuję i myślę, bo chyba inaczej się nie da jak ktos się stara to normalne że myśli... chociaż ja bardziej pesymistycznie podchodze do sprawy, żeby się nie rozczarować i jak na razie to działa, bo przynajmiej nie załamuję się kiedy przyłazi@... ale nadzieja zawsze jest...

reklama
witajcie.
ja jestem swiezo po @,
wiec mam ogromna nadzieje ze w tym cyklu mi sie uda(tak na serio rozpoczynamy starania teraz wiec zobaczymy czy by sie udalo za pierwszym razem)
celuje w dziewczynke :tak:
marzenia....:-D

Do góry