A ja następne starania to nie wiem kiedy zacznę bo mój M wraca 16 sierpnia.A kiedy robi sie te testy owulacyjne ????
w testach jest ulotka i jesli masz 28 dniowe cykle to dodajesz 11 dni i od tego dnia robisz sobie testy możne też zacząć wcześniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja następne starania to nie wiem kiedy zacznę bo mój M wraca 16 sierpnia.A kiedy robi sie te testy owulacyjne ????
Otoz 23 lipca robilam test ciazowy bo spozniala mi sie miesiaczka juz okolo 10 dni i wynik wyszedl pozytywny
narazie czekam z niecierpliwoscia na 12 sierpnia to za 3 tygodnie... 30 lipca mam 2 zastrzyk szczepionka przeciw zoltaczce..:/ jednym slowem nie mam najlepszego humorku dzis:/
Dziewczyny poradzcie.. jezeli mi sie zmienila dlugosc cyklu na 28 dni to owulacja w ktorym dniu cyklu powinna sie zjawic?? w 16?? dziekuje za rade z gory buziaki owocnej nocki
Witajcie
Mam na imię Monika i mam 24 lata, od roku i dwóch miesięcy staramy się z mężem o dzidziusia. Mam nadzieję że pozwolicie mi dołączyć do Waszego grona??Pozdrawiam
Otoz 23 lipca robilam test ciazowy bo spozniala mi sie miesiaczka juz okolo 10 dni i wynik wyszedl pozytywny
Test powtorzylam na drugi dzien rano bo nie wierzylam oczom hihi ale wyszlo to samo
Witajcie
Mam na imię Monika i mam 24 lata, od roku i dwóch miesięcy staramy się z mężem o dzidziusia. Mam nadzieję że pozwolicie mi dołączyć do Waszego grona??Pozdrawiam
Witam Staraczki, jestem także starająca się o dzidziusia, "walczymy" od marca, niestety mizerny skutek, choć moje pragnienie nie raz mówiło mi, że to już jest fasolka i przychodziła @ a z nią rozczarowanie, smutek i .
Cześć dziewczyny
no ja już na 98% dostanę okres, tempka mi zaczyna spadać, chyba za bardzo chcę i powoli zaczyna być tak, że tylko o tym myślę, a niestety nie wiem jak się wyluzować
Beatko, magdaim co tam u was mam nadzieję, że chociaż wam się udało.
Smutno mi dzisiaj, aż łezka mi się w oku kręci:-(ale muszę odpędzać od siebie te złe nastroje bo mojemu mężusiowi jest przykro jak jestem taka smutna.
Znacie może jakieś sposoby na wyluzowanie;-)żeby nie mieć takiego ciśnienia na bobaska?