reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

witam dziewczynki dzisiaj będę się testowała co prawda dopiero zaczęliśmy starania ale już mi sie spóźnia okres i bolą mnie piersi może to już????????? na Mateuszka też długo nie czekaaliśmy......

reklama
Hej dziewczyny podobno w grupie razniej :-) dopisuje sie do Was. Jestem w trakcie miesiaczki i bede odliczala dni do owulki mam nadzieje ze wkrotce uda nam sie z mezem zmajstrowac mala fasolke.

Cześć Dziewczyny!

tricolor, jarzebinka, kinguś, Eve84 serdecznie dziękuję dziewczyny za życzonka zdrówka:tak::tak::tak:. U mnie już dobrze, mama zaprosiła mnie na... lody:tak::tak: i przeszło jak ręką odjoł:-):-):-). Niestety wstrętna @ się zbliża bo mnie już poli tu i tam:eek::wściekła/y: jestem troche zła cholerka bo miałam nadzieję, że się wstręciucha nie pojawi:wściekła/y::wściekła/y::szok: no ale jeszcze pare dni może jedna się nie pokarze:confused:.
Wczoraj wyciągnełam rodzinkę na wycieczkę i pojechaliśmy do Zamku Czocha:tak:, bardzo urocze i malownicze miejsce:happy2:, spędziłam bardzo miły dzień i się zrelaksowałam:-).
A jeślo chodzi o imionka to mamy narazie wybrane dla chłopca Kacper albo Wiktor a dla dziewuszki Wiktoria albo Karolinka:tak::tak::tak:.

avanti83 witaj Kochana wśród nas:tak::-D:tak::-D:tak::-D:tak:

Życzę miłego wieczorku Wszystkim!!! :tak:

magdaim83 nie wiem kochana co ci poradzić bo kompletnie nic nie wiem na ten temat:-(
avanti83 witaj witaj:-)
wonkewomen jeżeli to "już" to tylko pogratulować że udaje się wam tak szybko :tak:tzrymam kciuki!:-D

a ja sie tak zastanawiam, jak to jest , że w jeden miesiąc boli brzuch na @ okrutnie do tego cycuchu tez bola a na drugi miesiąc nie boli nic, albo czasami tylko jedno, wogole bez sensu.. co ma wplyw na to jak nas w tym miesiącu będzie boleć brzuch na@ i dlaczego tak bolą cycuchy a nie mniej :dry: a za miesiąc wcale...

czy ktoras z was slyszala zeby miec owulacje dosyc pozno np w 22 dc przy 31-32 cyklach? no bo mowia o tym ze są np w 10 czyw 7 dc ale czy w 22 dc tez mozna miec?

Witam :-)

Właśnie się @ skończyła. Mam nadzieję, że w tym cyklu owulka się pojawi. Jak nie to czeka mnie niestety leczenie :-( Mam nadzieję, że jednak się bez tego obędzie, bo skoro raz już zaszłam w ciążę to dlaczego drugi raz ma mi się nie udać ;-) Mierzę temperaturę, łykam wiesiołek, metformax i czekam co będzie dalej :-)

reklama
konkretna- ojejku strasznie mi przykro z powodu twojej chorby:-( a;e zycze ci zeby sie uspila o ile jest wogole takie cos mozliwe... ja z moim nerwem trojdzielnym i lekami przeciwpadaczkowymi meczylam sie az 5 lat , dopiero teraz w czerwcu wyszlo co jest przyczyna,, a przyczyna to ropa i stad uciskala na nerw i byl nerw ale przyczyna byla ropa.. wiec ciesze sie ze to sie tak skonczylo.. oby juz wiecej nigdy nie wrocilo...:sorry: a co do malenstwa -- hmm nie sadze bo jak moje pecherzyki sa blokowane to raczej malenstwo nie przyjdzie.. a pozatym wtedy to raczej jestem juz po dniach plodnych ...a pozatym moj dzin powiedzial ze i tak teraz nie zajde w ciaze wiec coz.. bedzie czysta przyjemnosc jak kiedys,,, jak mi tak powiedzial to czuje ze zluzowalam i to sporo.. kochamy sie kiedy mamy ochote..jem i pije co chce.. tzn pije od czasu do czasu winka troszke..wogole przestalam tak obsesyjnie o tym myslec.. bo skoro i tak narazie nie ma co.. to narazie sie leczymy.. jutro ide na pierwsze badania hormonow.. pozniej juz wiem ze czekaja mnie 2 badania,.. a pozniej mam nadzieje dostane leki i bedzie po problemie,.. ale musze badania zalatwic jeszcze przez urlopem.. takie mam silne postanowienie stad jutro juz jade na pierwsze... a w zaleznosci kiedy dostane wyniki to do dzina pojde jak ise uda jeszcze w tym tyg w czwaretek , dostane nastepne badania .. ok zobaczymy jak to bedzie....

dziękuję Ci Kochana za słowa otuchy, pewnie że może nastąpić uśpienie choroby, ale jakoś mi się narazie chyba nie zapowiada. Cieszę się że u Ciebie z tym ząbkiem już wszystko dobrze. Mam nadzieje że Twoje wyniki wyjdą dobre. 3mam kciuki i ściskam

magdaim83- niestety ja Ci nic nie doradze bo nie mam doświadczenia z clo

Marzenixx- moja gina powiedziała że przy nieregularnych cyklach jajeczkowanie można mieć w 9 jak i w 20 dc :eek:

avanti83- witam i 3mam kciuki

A co do imionek to już był poruszany ten temat, u mnie dziewuszka na 99%- Fiona. a nad chłopcem się jeszcze zastanawiamy. Może Wadim? a ostatnio spodobał nam się Mieszko :tak:

Uciekam dziewczynki bo dziś się prawie z Mężusiem nie widziałam bo byłam u babci, i teraz lecę nadrobić ;-) Pozdrawiam wszystkie dziewoje i życze milego wieczorka :tak:

Do góry