jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Powiedzcie mi o co chodzi z tym wiesiolkiem ? Ja własciwie cały czas biore te kapsułki no i moj M tez, ale co ma to wspólnego z zachodzeniem w ciążę ?
z tego co ja sie orientuję, to apropo zachodzenia w ciąże to mam taką sama wiedze jak Loreta, czyli poprawia śłuz płodny i bierze sie go tylko do owulki, bo potem może spowodować niezagnieżdzenie sie fasolki
dziewczyny przepraszam was najmocniej że zchodze z tematu, ale tylko jeszcze malutkie pytanko:jak zrobic zeby nie bylo widac mojego wieku i np.szkol bo jak tap odznaczam taką fajeczka, i klikam zapisz to wraz bez zmina w tych ust. prywatnosci, a wiem ze nie wszyscy to maja [/guote]
.
pewnie Ty i tak zawsze będziesz widziała w swoim profilu te wszystkie dane, a inni niekoniecznie, jak ustawisz, aby ich nie widzieli, to tak będzie właśnie tymi ptaszkami w ust,. prywatności
Hej Dziewczyny ! :-)
Nareszcie Zobacz załącznik 84442 To zastosowanie wiesiołka o którym Wy mi piszecie jest dla mnie obce, dlatego pytałam. Tak czy inaczej jest to tylko jedno z wielu zastosowań. Jesli ginekolog zabroni mi łykać te kapsułki to je odstawię bez chwili zastanowienia.
przyznam szczerze,że nie wiem jakie zdanie ma gin, ale tutaj na forum raczej wszyscy Ci powiedzą,że wiesiołek tylko do owulki i koniec .....
miłego dnia