reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

w każdym bądź razie przesyłam pozytywne fluidki
``````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````
``````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````
mnie też się przydadzą :-)

reklama
A kiedy planujesz jakieś usg? Podeślij proszę ciążowe fluidki:-)
Ja słyszałam, że do lekarza powinno sie pójść po tym jak się dowie o ciąży ale są pewnie różne podejścia.

Jeszcze nie mam pojęcia,
ale trzech tygodni napewno nie będę czekać.
Pójdę za dwa ale już do lekarza, który będzie wrazie czego ją prowadził.
:-)

w każdym bądź razie przesyłam pozytywne fluidki
mnie też się przydadzą :-)

Jeszcze nie mam pojęcia,
ale trzech tygodni napewno nie będę czekać.
Pójdę za dwa ale już do lekarza, który będzie wrazie czego ją prowadził.
:-)
Dzięki za fluidki, zostawiłam trochę dla innych :-)
Wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki:tak:

Wiecie co, miałam oglądac film, a jak tylko mąż wyszedł do pracy to poprostu zasnęłam:) Spałam aż do 17:15 (do momentu powrotu męża z pracy). No nic:) może teraz uda mi sie obejrzec jakiś film i nie zasnąc:)

To chyba Lunia napisała, że ja mam smaki poronione?:) One są cudooowne:) Mogłabym tak jeśc całe życie:)

Wiecie co, miałam oglądac film, a jak tylko mąż wyszedł do pracy to poprostu zasnęłam:) Spałam aż do 17:15 (do momentu powrotu męża z pracy). No nic:) może teraz uda mi sie obejrzec jakiś film i nie zasnąc:)

To chyba Lunia napisała, że ja mam smaki poronione?:) One są cudooowne:) Mogłabym tak jeśc całe życie:)
ooo popatrz malenka zasnelas hehe chociaz sobie pospalas malenka :tak: ja weszlam niedawno na bb i ogladam telewizje :tak: ah te Twoje smaki, ja juz nic nie chce mowic :blink:

ooo popatrz malenka zasnelas hehe chociaz sobie pospalas malenka :tak: ja weszlam niedawno na bb i ogladam telewizje :tak: ah te Twoje smaki, ja juz nic nie chce mowic :blink:

Jest! Udało mi sie obejrzec film:) Teraz obejrzę sobie o 20:00 M jak miłośc;P Jeszcze nie opuściliśmy z mężem żadnego odcinka:)
Eh.. od jutra muszę sie zabrac za dokończenie pracy licencjackiej:baffled: Nie mam wogóle ochoty:crazy: No ale co zrobic..:sorry2: Przynajmniej nie będe myślec o zbliżającej sie @:-D

Jest! Udało mi sie obejrzec film:) Teraz obejrzę sobie o 20:00 M jak miłośc;P Jeszcze nie opuściliśmy z mężem żadnego odcinka:)
Eh.. od jutra muszę sie zabrac za dokończenie pracy licencjackiej:baffled: Nie mam wogóle ochoty:crazy: No ale co zrobic..:sorry2: Przynajmniej nie będe myślec o zbliżającej sie @:-D
Ja tez bede ogladala M jak milosc :tak: masz racje kochana, zajmiesz sie praca nie bedziesz myslala wredna @, ktora byc moze nie chce wcale do Ciebie przyjsc :tak::-DTrzymam za Ciebie kciuki :tak::-D

Witajcie kochane:-)U mnie niestety pogoda beznadziejna, pada deszcz:-(Aż nic się nie chce. A dzisiaj mam tyle do zrobienie ( łącznie z pracą, zakupami i spakowaniem się...)A jak pomyślę o jutrze to aż mnie szarpie, tak mi się nie chce lecieć...
Wczoraj byłam u gina. Założył mi kartę ciąży ;-)Wszystkie wyniki badań są bardzo dobre, nie ma żadnych przeciwskazań do lotu. Ale maleństwa nie oglądałam:-(Następna wizyta za miesiąc.
życzę Wam kochane miłego, słonecznego dnia:tak:
Lunia, no to super ze wszystko dobrze.
I wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. Duzo duzo pomyslnosci i milosci dla Was.
witam was serdecznie,
właśnie jestem po wizycie u gina
Niestety lekarz stwierdził, że w chwili obecnej nie może stwierdzić u mnie ciąży, ponieważ macica skręca czy jest skręcona i przez to nic nie widzi. Kazał mi brać folik (kwas foliowy) i zgłosić się za 3 tygodnie :szok::szok::szok::baffled::baffled:

i dodał, że przyszłam zawcześnie kurcze obliczeń to 5 tydzień
to za wcześnie?/??
:-) no za wczesnie:-)

Jejku co sie ze mna dzieje, normalnie nie mam na nic czasu. Nie wyrabiam sie:szok:. Doba za krotka:-(.

Julitka, kiedy testujesz?

reklama
Lunia, no to super ze wszystko dobrze.
I wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. Duzo duzo pomyslnosci i milosci dla Was.

:-) no za wczesnie:-)

Jejku co sie ze mna dzieje, normalnie nie mam na nic czasu. Nie wyrabiam sie:szok:. Doba za krotka:-(.

Julitka, kiedy testujesz?
słonko nie wiem kiedy testuje :-( mam bardzo nieregularne @ wiec jeszcze poczekam pare dni moze z tydzien i dopiero jak sie nie pojawi to zrobie :tak:

Do góry