reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

Na samym poczatku przywitam sie kochane dziewczynki :tak: Dorotko kochana nie nudzisz nas malenka i nigdy nie bedziesz zapamietaj to sobie :tak: Jestesmy po to aby sie wzajemnie wspierac :tak: nie przejmuj sie malenka wiem łatwo to wszystko mowic ale jestem pewna ze bedzie wszystko dobrze a nawet berdzo dobrze jak maz tylko wroci z pracy :tak:

reklama
Witam, również staramy się z mężem o maleństwo już od sierpnia 2007. Niestety do tej pory nie udało się! Obecnie skończyłam brać duphaston na uregulowanie cykli. Już jest 6 dzień od ostatniej tabletki, a ja nie mam miesiączki. Czy ktoś mi może powiedzieć po ilu dniach powinna wystąpić @. Dodam, że test ciążowy wyszedł negatywny:(

Witam, również staramy się z mężem o maleństwo już od sierpnia 2007. Niestety do tej pory nie udało się! Obecnie skończyłam brać duphaston na uregulowanie cykli. Już jest 6 dzień od ostatniej tabletki, a ja nie mam miesiączki. Czy ktoś mi może powiedzieć po ilu dniach powinna wystąpić @. Dodam, że test ciążowy wyszedł negatywny:(
Witam Cie wsrod nas :tak: szczerze to ja Ci nie potrafie pomoc bo ja nie bralam tych tabletek i nie mam pojecia ale dziewczynki napewno Ci pomoga malenka :tak: Napewno bedzie wszystko dobrze i bedziesz niedlugo szczesliwa mamusia trzeba myslec pozytywnie kochana ja tez staram sie dlugo o malenstwo ale trzeba miec nadzieje :tak:

Witam, witam:-D
Dzisiaj jestem w dobrym nastroju i mam nadzieję, że to sie nie zmieni...Na szczęście czuje sie dobrze tylko szarpie mnie niemiłosiernie:tak:
Życzę wszystkim miłego dzionka:tak: Buziaczki

Lunia słoneczko kochane :tak:
171.jpg

Z serca płyną te życzenia:
W datę Twego urodzenia
Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
Sto lat życia, moc radości!
Zdrowie wiecznie niech Ci służy,
Uśmiech stale miej na twarzy,
Niech się spełni, o czym zamarzysz!
Niech Ci towarzyszy zgoda
Wieczna, tak jak Twa uroda.
Dni w radości niech Ci płyną,
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :tak::tak::tak:

Julitko kochana, dziękuję za pamięć:zawstydzona/y::tak:

Julitko, dzięki za wsparcie! Wiem, że wszystko będzie dobrze, tylko, że ja już tak długo czekam....
Mam nadzieję i jestem pewna, że nam wszytkim się uda i będziemy szczęsliwymi mamusiami!!

Witam, witam:-D
Dzisiaj jestem w dobrym nastroju i mam nadzieję, że to sie nie zmieni...Na szczęście czuje sie dobrze tylko szarpie mnie niemiłosiernie:tak:
Życzę wszystkim miłego dzionka:tak: Buziaczki
Ja tez mam nadzieje ze nikt nie popsuje Twojego dobrego nastroju hehe tylko by sprobowal :-pciesze sie ze dobrze sie czujesz :laugh2: ja tez dzisiaj dzien mam w miare dobry :-p oj po 15 do ginka ide ....

Będzie dobrz Julitko, nic sie nie martw. Tylko pogadaj z ginem szczerze i powiedz mu co Cie martwi itp. Na bank Ci pomoże. :tak:

Julitko, dzięki za wsparcie! Wiem, że wszystko będzie dobrze, tylko, że ja już tak długo czekam....
Mam nadzieję i jestem pewna, że nam wszytkim się uda i będziemy szczęsliwymi mamusiami!!
Nawet nie wiesz jak ja Ciebie rozumiem kochana ja naleze do osob niecierliwych i meczy mnie to czekanie zwlaszcza ze staram sie juz 1.5 roku :-( ale bardzio chce byc mama wiec zostaje mi tylko czekanie :tak: dzieki dziewczynkom tu na forum zrozumialam bardzo wiele naprawde :tak:

reklama
Do góry