reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Jestem żyje...:-D widze że tu już sie powolutku o mnie pytają...ja Was czytam cały czas....tylko jakos weny do pisania nie mam
Do mnie @ przyszła...i w zasadzie jutro już sobie idzie...jakos dałam rade ją 4 dni u mnie gościc a teraz niech juz spada...:-)

Co do staranek to one są nadal...ale nie obserwuje cyklu (nawet nie założyłam nowego wykresu na 28dni) nie obliczam nie robie testów owu....leje już na to mówiac szczerze...co ma być to bedzie...
A jak nie bedzie tez dobrze...skupie sie póki co na tym na czym mam skupić...

Niom to chyba tyle...cały dzień sie szwędałam wiec ide sie położyć...pozatym L zaraz wraca....

Miłego Dziona :-)
Madra decyzje podjelas kochana trzymaj sie cieplutko buziam i tulam :tak:

reklama
Czesc ja mam dzis taki podly dzien i zapowiada sie ze juz do konca bedzie taki:wściekła/y:.
Od rana zle sie czuje katastrofa i jeszcze teraz maz mnie denerwuje bo jeszcze nie wrocil z pracy oooo wlasnie idzie do domu i po glosie poznalam ze cos wypil :wściekła/y:
a ja tego strasznie nie lubie :wściekła/y:

witajcie! przebrnąc się nie da przez te posciki takie płodne Kochane jesteście:-)
Julitka Kingus ja was doskonale rozumie! wiem ze sie nie da nie myslec o fasolce.. poprostu człowiek wierzy ze sie udalo w tym cyklu a potem przychodzi ta wstrestna @ i dalej ma nadzieje i znowu to samo...
adiva to super że jestes:-)widze Kochana pozytywne nastawienie!! Tak trzymaj !! a fasolka sama sie pojawi!
Dorotko nie denerwuj sie Kochana! mysl caly czas o malutkiej fasolce!!
electra fajnie ze wpadłaś do Nas! a kiedy testujesz??:-)
Majeczko ciesze sie ze u Ciebie i Monik wszytsko w porządku!!:tak:

A ja dzisiaj kupiłam Clo i zaczynamy od następnego cyklu.. chyba że nie bedzie trzeba:-):-)OBY !! i kupiłam równiez folik i takie tabletki żeń-szen i karoten dla mężusia!! :tak:ale bedzie brał bez oporów:-):-)
Pozdrawiam Was Kochane!! jeszcze wam powiem zepo tej mojej wizycie nie owie za bardzo o dziecku mezusiowi a on jakby obrot o 180 stopni:tak:Staranka staranka staranka:zawstydzona/y:;-);-):-):-)
OWOCNYCH STARANEK STARACZKI !!

Wróciłam!
No i nie miałam usg…tylko tradycyjne badanie…mam tyłozgiecie (cokolwiek to znaczy) Powiedziała,zebym zrobiła sobie USG prywatnie (na lepszym sprzęcie niż szpitalnym) Dostałam skierowanie na morfologię, glukoze we krwi, analizę moczu i WR (antygen?) Na badania jadę w poniedzialek. A mocz chyba zrobie jutro…powiedziała,ze to 8 tc

Czesc dziewczyny!
Okropny dzien za mna, dalej mam jakies fochy, muchy w nosie i w ogole pogryzc moge. Jutro mam test z angielskiego w pracy, jeszcze mi tego brakuje:wściekła/y:. Szefostwo organizuje lekcje angielskiego w czasie pracy (he he),przyjdzie nauczyciel i bedzie ustalac poziom zajec. A tak mi sie nie chce produkowac, ble.! Troche sie przyda poduczyc, bo czuje, ze od pewnego czasu stoje w miejscu. I jescze mi za to zaplaca:-D. Moze przezyje jakos.

Julitka, nie ma co dumac, rozmyslac i sie denerwowac tylko koniecznie powiedz lekarzowi jak dlugo sie staracie. Na pewno Cie przebada, zleci badania i doradzi. Bedzie dobrze!
Alicja, witaj! Rzeczywiscie cos malo Cie ostatnio na forum. I dodatkowo przez poranne posty ciezko sie przebic:-). Fajnie, ze niedlugo zaczynasz staranka.
Dorota powodzenia jutro u ginka, na pewno zobaczysz zdrowa fasoleczke i moze fotka sie pochwalisz? Tylko mi sie nie denerwuj za bardzo na mezusia, to niczego nie zmieni a zaszkodzic moze. No no!
Elektra, witaj, co u Ciebie? Jak sie mieszka na nowym mieszkanku?
Ojej Iwonaka bylam pewna ze pozytywnym tescikiem sie nam pochwalisz:-(. No co za wrednota z tej @. Nie smutaj sie bardzo, buziaki.
Kasia no no, mezus zaskakuje pozytywnie co? Super! Niech sobie lyka tableteczki na zdrowie,a ja i tak trzymam kciuki za Ciebie w tym cyklu! Teraz tylko trzeba czekac na rezultaty staranek, ale to tak sie dluzy, prawda?
O Monik poczytalam na watku 30-tek. Gratulacje Monik!
Adiva, srobnij cos do nas czasem, bo pusiochy tu bez Ciebie.
Edzka, gdzies Ty? Znowu Ci neta wcielo?

Nenius, Loreta, Kluliczek, Lunia, Maggie, helllol:-D.

Wróciłam!
No i nie miałam usg…tylko tradycyjne badanie…mam tyłozgiecie (cokolwiek to znaczy) Powiedziała,zebym zrobiła sobie USG prywatnie (na lepszym sprzęcie niż szpitalnym) Dostałam skierowanie na morfologię, glukoze we krwi, analizę moczu i WR (antygen?) Na badania jadę w poniedzialek. A mocz chyba zrobie jutro…powiedziała,ze to 8 tc
Majeczko no to gratulacje wreszcie takie oficjalne! I fluidki poprosimy bardzo:tak:.

Migotko bardzo mnie zaskoczył:-) nioo ja też mam nadzieję ze niepotrzebne będą tableteczki clo :tak::tak:zobaczymy za 11 dni..
ojj bardzo sie dluży.. a teraz nie chce kupować teściku co ma być to będzie... ale jeszcze troszke czasu wiec pewnie zmienie zdanie;-)
Życzę powodzenia w nauce angielskiego... szkoda ze u mnie takich lekcji nie ma...
i to jeszcze w trakcie pracy..super:-)

Wróciłam!

Majeczko jak dla mnie to dziwne ze nie zrobila ci usg :-( skoro mowi ze to 8
tydzien to i na zlym sprzecie byloby widac fasolinke bez problemu:tak:.
Majeczko a moze zacznij chodzic prywatnie do innego gina moze do faceta:tak:.
Ja chodze prywatnie choc nigdy nie przypuszczalam ze tak bede chodzila ,
ale chodze i on ma usg bardzo dobre u siebie ( moj gin ma najlepsze usg w calym
moim miescie :-D ) i zawsze na wizycie robi mi usg:tak:.
Pomysl nad tym, dobrych ginekologow jest wiele :tak: a i teraz tez musisz isc
do innego na to usg ,moze juz wogole przejdz do innego:-D.
Ciesze sie ze jest dobrze

Teraz sie z wami przywitam :-)

Ja narazie dobrze sie czuje ciekawe na jak dlugo hi hi .

Z moim M sie nie odzywam bo fajny wieczor mi wczoraj zafundowal :-(.
Jak przyszedl zjadl to zasnal bo on tak ma po piwie :-( i pozniej nie umialam go dobudzic
i ja ta ktora chodzic nie moge musialam isc z psem na dwor bo juz bidok nie umial wytrzymac :-(.
A pozatym caly dzien jak ta debilka na niego czekalam a on caly czas spal i fajny mialam
z niego pozytek ,super popoludnie spedzilam z M spiacym i chrapiacym :-(.i wypitym
Ale najlepsze bylo rano jak z nim rozmawialam ( kiedys to po takim czyms chodzil skruszony jak baranek i non stop mnie przepraszal , rozsmieszla itp ) a dzisiaj on tylko powiedzial
mi SKONCZYLAS ? i to on byl na mnie zly i szczelal fochami :-( az mi sie nie chce wierzyc
ze tak zareagowal :-(.
Pozniej zanim doszedl do pracy to zadzwonil i udawal skruszonego a wtedy ja sie wylaczylam
bo przez telefon to sie moze wypchac :-(.

Sorki ze wam nudze ale komus musze sie wyzalic :-( A i jeszcze nad ranem telewizor
nam sie popsul :-( a kasy na nowy lub na naprawe nie mamy wogole :-( jak sie psuje to juz
po calej lini :-(

reklama
Lunia słoneczko kochane :tak:
171.jpg

Z serca płyną te życzenia:
W datę Twego urodzenia
Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
Sto lat życia, moc radości!
Zdrowie wiecznie niech Ci służy,
Uśmiech stale miej na twarzy,
Niech się spełni, o czym zamarzysz!
Niech Ci towarzyszy zgoda