reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

reklama

Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych
wypełnionych nadzieją
budzącej się do życia wiosny
i wiarą w sens życia.
Pogody w sercu i radości
płynącej z faktu Zmartwychwstania Pańskiego
oraz smacznego Święconego
w gronie najbliższych osób,

iptem0.jpg

Baranka i kacki,
Mokrej polewacki,
Kiełbasy,spyrecek,krzonu i kisecek,
Wierzbowych bazicek
Pisanych jajecek
Wiosny w dusy
I syckiego po usy!!!!!!!
Życze Wam wszystkim
pięknych fasoleczek!!!!!

Witam w sobotni poranek!

**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______

Niech króliczek przyniesie Wam w prezencie to, czego najbardziej pragniecie. To "coś" nie musi być ani widoczne ani dotykalne. Może nawet nie pachnieć, ale niech będzie czymś, bez czego nie można i nie warto żyć.

Czesc chcialam sie tylko przywiatc i powiedziec ze zyje .
Nie mam sil na pisanie troche was poczytalam ale nie mam sil pisac bo zle
sie czuje fasolka mnie wykancza hi ale dzis jest ciut lepiej .
WESOLYCH I OWOCNYCH W FASOLKI SWIAT :-D

Czesc chcialam sie tylko przywiatc i powiedziec ze zyje .
Nie mam sil na pisanie troche was poczytalam ale nie mam sil pisac bo zle
sie czuje fasolka mnie wykancza hi ale dzis jest ciut lepiej .
WESOLYCH I OWOCNYCH W FASOLKI SWIAT :-D
Witaj Dorotko!

moje maleństwo też mnie wykańcza:tak:Normalnie wymioty non stop...Moja mała cholerka kochana. 3maj się, damy radę i będzie dobrze. Wesołych Świąt!!!

Witajcie Moje Kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!! ale sie za Wami stesknilam ,bardzoooooooooo mocno ,net mi nie dzialal bo cos tam musieli naprawiac w centrali i z tego powodu bylam odcieta od Was,panie z callcenter z telekomunikacji mialy juz mnie chyba dosc dzwonilam co pol godziny,caly czas z tym samym zapytaniem :kiedy mi wroci net???????:eek:
To tak tylko w skrocie Wam napisze pare slow ,bo widze ze mam 20 stron do nadrobienia,wiec @ przyszla w srode wiec tak jak moja gin kazala badanka zrobilam wczoraj i teraz tylko mi zostalao czekac cale dwa tygodnie na wyniki,bylam w szoku ze tak dlugo ale to przez okres Swiateczny tak sie przeciagna ,ale to nie wazne najwazniejsze ze juz mam je zrobione:happy:
Sciskam Was wszystkie i Kazda z osobna :happy::-)
Milego dnia Wam zycze ,lece Was poczytac ,buziam:-):tak::happy:

Witacie!! i już Święta a nie dawno było Boże Nar.
edzka-it oo cześć Kochana!! widzę ze wybrałas sie na badanka!! strasznie dlugo czekasz ehh... ja ide we wtorek po świetach mysle ze tak dlugo nie karza mi czekac!
Zobaczysz będzie wszystko dobrze ja mocno Trzymam kciuki:tak::tak:
Lunia, Dorotka duzo wytrwalosci Kochane!! Zdrówka !! Pewnie że dacie rade, niedlugo bedziecie szczesliwymi mamusiami:tak:

Joannazywanska23 witaj wśród staraczek 2008 i już mamusiek 2008:-)
Życzę owocnych staranek i szybkich 2 kreseczek !!

Dziewczynki my mamy ostatni miesiac aby załapać się na mamausie 2008 więc STARAĆ SIE KOCHANE STARAĆ:-):-):tak::tak:
Jak już wiecie nam sie marzy dzidziuś zimowy więc intensywnie się staramy:tak:;-):zawstydzona/y:
Pozdrawiam gorąco i ściskam !!

reklama
Do góry