reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
W tym momencie nie potrafię się cieszyć.Mam w głowie różne głupie myśli ( że może faktycznie mogliśmy trochę poczekać...) Ale z drugiej strony to jest moje życie, i to ja podejmuję w nim decyzje. Jkaby nie było mam 25 lat, prawie 2 lata po ślubie, skończyłam studia, mam dobrą pracę i to w domu, mamy własne mieszkanie ( małe bo małe ale własne) no i kochamy się a to chyba najważniejsze...Rano aż ojciec do mnie przyjechał na rozmowę i wyskoczył z tekstem, że matka całą noc nie spała. A ja niby mogę spać...

Lunia!!!! Po pierwsze bardzo gratuluje fasolinki!!!!! Bardzo bardzo, zwlaszcza, ze jestes kolo mnie na liscie :rofl2: wiec czekam na fluidki !!!!!

A rodzice... Wiem, ze latwo napisac, zebys sie nimi nie przejmowala, bo ja sie przejmuje, chociaz jestem wiele od Ciebie starsza...

Ale w tym momencie to ich strata, ze sie nie ciesza Twoim szczesciem...
Bo TO najlepsze co moglo Cie spotkac. A na co i do kiedy mialas czekac????
Super, ze masz juz SWOJE MALENSTWO i to najwazniejsze :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

POZOSTALYM STARACZKOM ZYCZE SWIATECZNIE, NO WIECIE... TEGO NAJWAZNIEJSZEGO :tak::tak::tak:, ZEBY FASOLINKI SLICZNE I ZDROWE ZALEGLY SIE POD WASZYMI SERDUSZKAMI

Do mnie niestety @ zawitala wczoraj, dzien wczesniej, chociaz wcale jej nie prosilam ...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nawet nie musialam testowac...
No nic, trudno, wiesiolek + vit. E na tapete i poprosze o silne fluidki od ciezaroweczek :-D:-D:-D

Lunia!!!! Po pierwsze bardzo gratuluje fasolinki!!!!! Bardzo bardzo, zwlaszcza, ze jestes kolo mnie na liscie :rofl2: wiec czekam na fluidki !!!!!

A rodzice... Wiem, ze latwo napisac, zebys sie nimi nie przejmowala, bo ja sie przejmuje, chociaz jestem wiele od Ciebie starsza...

Ale w tym momencie to ich strata, ze sie nie ciesza Twoim szczesciem...
Bo TO najlepsze co moglo Cie spotkac. A na co i do kiedy mialas czekac????
Super, ze masz juz SWOJE MALENSTWO i to najwazniejsze :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

POZOSTALYM STARACZKOM ZYCZE SWIATECZNIE, NO WIECIE... TEGO NAJWAZNIEJSZEGO :tak::tak::tak:, ZEBY FASOLINKI SLICZNE I ZDROWE ZALEGLY SIE POD WASZYMI SERDUSZKAMI

Do mnie niestety @ zawitala wczoraj, dzien wczesniej, chociaz wcale jej nie prosilam ...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nawet nie musialam testowac... No nic, trudno, wiesiolek + vit. E na tapete i poprosze o silne fluidki od ciezaroweczek :-D:-D:-D

Maggie, już się tym nie martwię. Maleństwo najważniejsze:tak:
Jak tylko będę po wizycie u gina to prześlę Wszystkim super extra magiczne fluidki:tak::tak::tak:Więc next month Twoja kolej na fasolkę:tak:

Ale natrzaskalyscie stonek od rana, jejciu, ledwo przebrnelam. Strasznie plodne jestescie:-). Mam teraz przerwe w swiatecznej krzataninie to skomentuje co nieco.
kochana gwiazdeczko przyjechała wczoraj@@@@ tak mnie strszaaanie brzuszek boli:-:)-(
Oj strasznie mi przykro ze @ przyszla. Nie pozostajenic innegojak wierzyc, ze w nastepnym miesiacu sie uda. Trzymaj sie!

Witajcie kobietki :happy:
Jestem starającą się 2008. To jest mój 4 cykl starań.
Dziś mam 9 dc. Czyli starania o fasolkę rozpoczęte.
Witaj Dzetunia, zycze owocnego starania!
Witam kochane:-)
Dziękuję wszystkim za takie ciepłe słowa. Dzięki Wam jest mi znacznie łatwiej:tak:Mam w nosie rodziców i to co mówią. To jest nasza decyzja i ja jestem bardzo szczęśliwa, że mamy fasolkę:tak:Jestem na tyle dorosła, żeby decydować o sobie. Koniec tematu rodzice.
Widze, ze juz sie troszke uspokoilas i bardzo dobrze! Bedzie ok, zobaczysz.
Cześć dziewczyny :baffled: - mam mega katarzysko na Święta, buuuuuuuu
A teraz wieści od mamy Pati

"Myślę o Was codziennie i tez mi Was bardzo brakuje, ale chwilowo nie mam dostępu do netu bo laptop w biurze Michała. No ale wkrótce kupimy drugi i wtedy będę z Wami codzień. My już zdrowe... Udanych Swiąt i do poczytania wkrótce!
Buuuuu, Nenius,wspolczuje, nie ma nic gorszego niz wstretne katarzysko. I to jeszcze na swieta. No paskuda jedna!
Dzieki za wiesci od mamy pati. Dobrze, ze dziewczyny juz pozdrowialy, czekamy na nowego laptopka:-) i wiesci, ze @ jednak nie przyszla.

Hej Kobitki!

U nas leje deszcz, my sie przeprowadzamy - ciesze sie ogromnie!!! @ brak...:eek:
Jak @ brak to bardzo dobrze:-). Udanej i szybkiej przeprowadzki, a co to za mieszkanko?

Witam!Jestesmy po ślubie prawie 6 miesięcy. Byłam w ciąży w styczniu, ale niestety straciłam maleństwo w 8 tygodniu. Jestem prawie miesiąc po tym. Gdybym mogła to bym już sie chciała starać o nową dzidzie.
Witaj J.M! Bardzo mi przykro, ze stracilas fasolke. Trafilas w dobre miejsce, jest tu wiele dziewczyn z podobnymi doswiadczeniami. Trzymam kciuki, zebys mogla zaczac sie starac jak najszybciej.

A ja mam dobrego szefa tralalala - własnie zarządził wyjście do domu :-)
No to gratuluje szefa! Takich lubie:-D.

Do mnie niestety @ zawitala wczoraj, dzien wczesniej, chociaz wcale jej nie prosilam ...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nawet nie musialam testowac... No nic, trudno, wiesiolek + vit. E na tapete i poprosze o silne fluidki od ciezaroweczek :-D:-D:-D
Maggie dzieki za zyczenia:-). Oj niedobra ta @, gdzie sie pcha nieproszona? Trzymam kciuki bardzo mocno za Ciebie, wiesiolka i vit.E :-D!

I co to ja jeszcze chcialam napisac, acha, Julitka, to co bedzie ta @ czy nie?

DZIEWCZYNKI ŻYCZĘ WAM PRZEDE WSZYSTKIM 2 KRESECZEK !!!!
ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT:-):-)

Załączniki

• JAJKO.jpg
    JAJKO.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 21
reklama
Do góry