No wlasnie tez tak mysle. Gwiazdeczka rob ciazowy i dawaj znac! Powodzenia!No ja już testom owu nie wierze :-) Tak mnie w konia zrobiły ostatnio....ale po co tracic czas na robienie testu owu skoro można od razu zrobić ciążowy??
reklama
witajcie dzisiaj poniedziałek !!
niestety...
ale mam urlopik od czwartku i dopiero w środe po swietach ide do pracki:-)wiec poleniu****ę;-)
Gwiazdeczka trzymam kciuki oby się udało!! rób szybko teścik bo my tu czekamy
edzka-it lipiec juz niedlugo i przyjedziesz do Polski! na pewno bedzie ladna wtedy pogoda:-)
Migotko jak staranka??
Życzę wszystkim staraczkom owocnych staranek w okresie świątecznym !!
Oby to był dla Was szczęśliwy czas !!
niestety...
ale mam urlopik od czwartku i dopiero w środe po swietach ide do pracki:-)wiec poleniu****ę;-)
Gwiazdeczka trzymam kciuki oby się udało!! rób szybko teścik bo my tu czekamy
edzka-it lipiec juz niedlugo i przyjedziesz do Polski! na pewno bedzie ladna wtedy pogoda:-)
Migotko jak staranka??
Życzę wszystkim staraczkom owocnych staranek w okresie świątecznym !!
Oby to był dla Was szczęśliwy czas !!
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Witam wszstkie Panie!!!
Dziewczynki, muszę wam powiedzieć, że właśnie zrobiłam testa i wyszło......Że bedziemy mieć maleństwo
W tzm momencie mam milion myśli na sekundę, właściwie to sama nie wiem co myśleć. Z jednej strony sie cieszę, a z drugiej potwornie boję...Ale jazda, będziemy mieć dzidziusia!!!!
GRATULUJE kochana strasznie sie ciesze .
Wiem ze teraz sie boisz a to jest dopiero poczatek caly czas juz teraz sie bedziesz
bac o swoje dziecko juz taki nasz los .
Moj M zapytal sie mnie przez tel niedawno jak sie czuje a ja mowie ze dobrze
tylko jakas bez zycia jestem przez to lezenie a on powiedzial
JAK TO BEZ ZYCIA PRZECIEZ BIJA W TOBIE TERAZ 2 SERDUSZKA TWOJE I
DZIDZI .
Az mi sie lepiej zrobilo .Powodzenia
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Witaj Dorotka! Nie smutaj sie mezus wroci raz dwa, a co do kosciloka, no to trudno, sila wyzsza, w domku tez sie mozna pomodlic. Zreszta ja mysle, ze Ty sie modlisz caly czas. Trzymaj sie![/quote]
Dzieki kochana jestes no M wrocil caly i zdrowy tylko glos ma do dzis nie ten
bo krzyczal na meczu .
A co do Kosciola to tego zaluje starsznie ale coz nie moge ale bedzie
dobrze no i skad wiedzialas ze sie modle non stop w domu hi hi .
Masz racje kilka razy dziennie sie modle
Dzieki kochana jestes no M wrocil caly i zdrowy tylko glos ma do dzis nie ten
bo krzyczal na meczu .
A co do Kosciola to tego zaluje starsznie ale coz nie moge ale bedzie
dobrze no i skad wiedzialas ze sie modle non stop w domu hi hi .
Masz racje kilka razy dziennie sie modle
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
U mnie oki tylko strasznie niedobra jest ta luteina pod jezyk normalnie jest straszna
i jeszcze prawie godzina zanim sie rozpusci po niej mam wieksze mdlosci hi ale dla dziecka
czego sie nie robi :-) ja niestety sama w domu a wiec musze po domu troche pochodzic
bo glodna jestem a sniadanie samo do mnie niestety nie przyjdzie :-(.
Milego dnia
Gwiazdeczka dawaj szybciutko znac co i jak :-)
Lunia pisz jak sie czujesz ?
i jeszcze prawie godzina zanim sie rozpusci po niej mam wieksze mdlosci hi ale dla dziecka
czego sie nie robi :-) ja niestety sama w domu a wiec musze po domu troche pochodzic
bo glodna jestem a sniadanie samo do mnie niestety nie przyjdzie :-(.
Milego dnia
Gwiazdeczka dawaj szybciutko znac co i jak :-)
Lunia pisz jak sie czujesz ?
Witajcie kochane!!!!
Dziękuję Wszystkim za gratulacjePowoli zaczynam się cieszyć ale nadal się boję, czy wszystko będzie dobrze( odpukać ). W czwartek idziemy do lekarza i zobaczymy co nam powie. Na szczęście czuję się całkiem dobrze tylko nie mogę patrzeć na jedzenie i fajki ( a jeszcze niedawno sama podpalałam... a teraz mnie cofa). Nadal nie mogę uwierzyć że mam maleństwo w sobie!!!
życzę miłego dnia
Dziękuję Wszystkim za gratulacjePowoli zaczynam się cieszyć ale nadal się boję, czy wszystko będzie dobrze( odpukać ). W czwartek idziemy do lekarza i zobaczymy co nam powie. Na szczęście czuję się całkiem dobrze tylko nie mogę patrzeć na jedzenie i fajki ( a jeszcze niedawno sama podpalałam... a teraz mnie cofa). Nadal nie mogę uwierzyć że mam maleństwo w sobie!!!
życzę miłego dnia
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Witajcie kochane!!!!
życzę miłego dnia
Nie martw ie mnie tez mdli non stop no i czasem zalicze nudnosci i wymioty ale mnie
to cieszy bo to znaczy ze fasolinka rosnie .
A ha a propo fajek to nie pal ich wcale bo biedna dzidzia :-(
No coś ty, nie mowy o żydnych fajkachNawet mąż od wczoraj nie pali i mam nadzieję że tak już zostanie Dokucza mi okropnie zgaga, choć nigdy wcześniej na nią nie cierpiałam. No i zmęczona jestemale to chyba normalne. A generalnie jest dobrze. Zobaczymy jak będzie później. Martwię się tylko, czy jeszcze nie zawcześnie na lekarza, czy będzie w stanie cokolwiek stwierdzić...
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Hej! Zrobilam dzisiaj tescik owu i druga bladzizna sie pokazala, ale dopiero po 8 minutach, tescik ciazowy zrobie 20, jak dotrwam ;-)
reklama
Elou :-)
Noc dzis była TRAGICZNA :-( Od godziny 3 w nocy budziłam sie średnio co 15 minut...jakoś przeciagnełam do 8...ale czuje sie tragicznie...znowu jakies cholerne koszmary...:-( Jeszcze zachciało mi sie wczoraj w nocy Pasje oglądać....i to juz w ogole podziałało na moja wyobraźnie...
Dobrze że chociaż nasze przyszłe mamusie sie dobrze czuja :-)
Noc dzis była TRAGICZNA :-( Od godziny 3 w nocy budziłam sie średnio co 15 minut...jakoś przeciagnełam do 8...ale czuje sie tragicznie...znowu jakies cholerne koszmary...:-( Jeszcze zachciało mi sie wczoraj w nocy Pasje oglądać....i to juz w ogole podziałało na moja wyobraźnie...
Dobrze że chociaż nasze przyszłe mamusie sie dobrze czuja :-)