reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

Moj A. sam zadzwonil ,zeby sie wszystkiego dowiedziec i sam poszedl odniesc zolnierzyki.Sam tez odebral wyniki i to on zaproponowal,ze tez sie przebada,skoro ja robie wszystkie badania. :tak: Taki...samosiek :-) ale oczywiscie nie zasze jest taki samowystarczalny...:-D

Dzieki Migotko za kciuki :tak::tak:
Czyżby drugi wyjątkowy egzemplarz? nie, nie to może mój jest jakiś dziwny, hm idę sobie go pooglądać hihi .
Dobrej nocki Wam życzę i cudownego weekendu, aby był jedyny w swoim rodzaju

reklama
Migotka, ja tez bym nie wierzyla....:no:
Ewcia Twoj tez jest na pewno Skarbem :tak:

Loreta, Tobie tez milego weekendu i poogladaj sobie Twojego M. na pewno znajdziesz cos wspanialego,czego do tej pory nie zauwazylas ;-):-D

Dziewczyny mam problem i strasznie sie boje bo w nocy zachcialo nam sie z M przytulanek
ale ja wiem ze teraz nie moge wiec sie tylko piescilismy i zaraz po jak ja bylam podniecona
zaczelam plamic strasznie sie boje co to oznacza czy to niz groznego?
Boze ja sobie niedaruje jak cos sie stanie rano zadzowni do gin ale juz nie usne :-(
To bylo chwilowe plamienie z podniecenia Boze gdybym wiedziala to nigdy bysmy tego nie robili
dodam jeszcze ze M nie pchal mi palcow do srodka :-(

Dorotko kochanie to napewno nie bylo nic strasznego,ja tam nie jestem ekspertem ale moze to byl skutek podniecenia.A te plamienia byly chwilowe i juz ustaly ,czy nadal plamisz?????? zadzwon dla pewnosci i spokoju do twojego gina i daj tutaj znac szybciutko bo sie martwie skarbie.Scikam i caluje.Modle sie za Ciebie i Fasolke:tak:

Dzien doberek moje Kochane jak tam poczatek wekeendu??????

Hej Dziewczyny

Dorotko słonko ja podobnie jak edzka nie znam sie na tym...ale jeśli sie boisz i martwisz to dawaj do lekarza (szpitala)...od tego oni są żeby leczyć i uspokajać...no i na przyszłość dowiedzcie sie czy wam wolno sie przytulać...

A ja miałam straszną noc...budziłam sie kilkakrotnie ale nie wstawałam...śnił mi sie jakis koszmar który nawet po przebudzeniu i ponownym zaśnieciu wracał...nie pamietam go...ale byłam przerażona...piżamka oczywiscie mokra...co sie cholera ze mną dzieję...:-( ja nie miewam koszmarów...

Życze udanego weekendu...:-) Wpadnijcie sie chociaż przywitac ;-) ( znowu będą dziś pustki)

No to się witam
pyzate_emotikony_45.gif
pyzate_emotikony_45.gif
i biegnę do sprzątania

Dorotko myślę, że powinnaś koniecznie zadzwonić do gina, nawet jeśli to nic poważnego to trzeba chuchać na zimne
156.gif

Adivko, może Ty przemęczona jesteś albo zestresowana, weź męża, wyjedź za miasto, trochę świeżego powietrza i zieleni (a jest jej już trochę bo wszystko bujnęło) dobrze Ci zrobi
szczescie_20.gif

reklama
Witajcie dziewczynki. Ostatnio mało tutaj bywam bo samopoczucie do bani. Ale co dzień was czytam :tak:

dorotka, tak jak piszą dziewczyny dzwoń do lekarza, on na pewno cię uspokoi.

Do góry