reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

reklama
Witam sredecznie Kochane Kobitki!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Gusia i Kaka przestancie w koncu miec czarne mysli a kyszzzzzzzzzz z nim wasze fasoleczki maja sie bardzo dobrze ,tylko ze sa narazie takie malusienkie ze moze nie byc ich widac ,a juz za jakis czas to wam beda tak dawaly o sobie znac kopniakami,zobaczycie:-):-)
Modle sie za Was do Bozi,i wszystko bedzie dobrze,i prosze sie nie stresowac bo fasolki tego nie lubia.
Mama Pati dochodz nam do zdroweczka i sie kuruj ,ale corunie masz slodziutka:tak:
KasiaJ82 wczoraj mialam zamiar spedzic caly wieczor na BB ale jak na zlosc siad mi komp i dlatego tak mnie wcielo nagle.Nie wiem dlaczego ale mam przeczucie ze nastepna w kolejce bedziesz ty ,i Majeczka Ci dostawi dwie krechy:tak::tak: zycze Ci tego z calego serca,jak i wszystkim pozostalym Dziewczyna tez:tak::tak::tak:zeby jak najszybciej bociek do Nich przylecial.
U mnie dzisiaj piekna pogoda typowo wiosenna,a jaka w Polsce?

LUNIA83 witam ciebie bardzo serdecznie i ciesze sie ze dolaczylas do naszego grona,tutaj nigdy nie bedziesz sama (no chyba ze przez chwile jak wszystki jednoczesnie bedziemy sie starac;-)) Dziewczyny sa wspaniale zawsze sluza pomoca i dobrym slowem,trafilas w 10 wchodzac na BB i logujac sie na naszym forum,nie bedziesz zalowac.

edzka-it nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała :-):tak:
LUNIA83 witaj wsrod nas staraczek !! zycze owocnych staranek i 2 kreseczkek jak najszybciej !!
A ja jeszcze godzinke w pracy !! za okienkiem widze piękne słoneczko !!
Dziewczynki pozdrawiam Was wszystkie:-)

Kurcze, taka ładna pogoda a ja w pracy:-(A jak skończę to będzie już ciemno...
I na dodatek dowiedziałam się, że za tydzień czeka mnie pięciodniowa delegacja:angry::no::wściekła/y:Niecierpie tego...:sad:

DZieńdobry :-)
Witaj lunia83!

Dziewczyny! Koniec martwienia się o fasolki, uważać na siebie, słuchać lekarzy i nie martwić się na zapas.

A my wczoraj byliśmy w podróży sentymentalnej po okolicy, zjedliśmy razem obiad, a Janka sprzedaliśmy mojej mamie :-).

Kurcze, taka ładna pogoda a ja w pracy:-(A jak skończę to będzie już ciemno...
I na dodatek dowiedziałam się, że za tydzień czeka mnie pięciodniowa delegacja:angry::no::wściekła/y:Niecierpie tego...:sad:

doskonale Cie rozumiem :tak:, ja w pażdzierniku musiałam polecieć do Niemiec sama i strasznie to przeżywałam - nie dość, że za granicę sama to jeszcze po raz pierwszy samolotem :szok:, ale przeżyłam :-D

25.02 musze lecieć na szkolenie do Belgii ( przez pół Europy;-))Mąż sie smieje, że to prawie jak wczasy ( tylko ciekawe dla kogo;-):-p)ale jak trzeba, to trzeba...Nie moge sie negatywnie nastawiać. Będzie dobrze:happy:

reklama
Do góry