reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

reklama
Cześć też mam się ochotę jutro przetestowąć, choć powinnam wytrzymać do soboty, choć wątpię by coś wyszło bo to pierwszy cykl prób i pierwsze testowanko, o ile wcześniej nie dostane @.

Witam serdecznie ,u mnie dzisiaj tez pieknie sloneczko swieci,az chce sie zyc,poszlabym na jakis spacerek ale jakos tak samotnie to nie mam bardzo ochoty ,bo M jeszcze nie wrocil:-(
Wzruszyly mnie bardzo zdjecia tej dziewczynki,ale spojrzcie ile radosci jest w jej oczach i sily.
Agbar wiesz dlaczego zapytalam o twojego nicka ,poniewaz w jezyku arabskim to slowo oznacza :wielki,ogromny,silny
milego popoludnia ,sciskam i pozdrawiam

adiva tak szczerze topo takim facecie mozna sie spodziewac tylko najgorszego...hmmmm.jakby to ujac w slowa,zeby mnie administrator nie pogonil....:eek: Jak chce sobie pobzy*** bez zobowiazan to niech idzie do bur****. Ohyda tacy faceci...no poprostu ohyda...

Dobrze powiedzenie. Jak chce bez zobowiazań- to tam jest odpowiednie miejsce:tak:

Tak duzo mówilyscie o chorubskach ze rozsklada mnie.Biore od kilku dni leki homoepatyczne ale czuje ze to nic tego czuje jak bym miala goraczke.

Kochana trzymaj sie nam dzielnie. Próbuj domowych sposobów. Cytrynka+miodzio+herbatka , albo inne. Trzymam kciuki,żeby szybciutko wszystko powróciło do normy:-):tak:

Rany, ale mnie korci, żeby zatestować :-)

Jutro ta druga kreseczka bedzie bardziej widoczna. Dawaj nam szybciutko z rana znać. Trzymam kciuki. Ja tez bardzo chcę-zeby Ci sie udało:-):tak:

Cześć też mam się ochotę jutro przetestowąć, choć powinnam wytrzymać do soboty, choć wątpię by coś wyszło bo to pierwszy cykl prób i pierwsze testowanko, o ile wcześniej nie dostane @.

Nastepna:tak: zaczekaj cierpliwie:tak: nie ma sie co spieszyc-bo pózniej boli...Takze trzymam kciuki:-)

Chciałam sie Wam pochwalić-odebrałam dziś okularki od optyka:-)
Bardzo sie sobie w nich podobam:tak: zebym tylko w narcyzm nie wpadła;-) (raczej mi nie grozi) Jak bede miała jak to wkleje fotkę na przyjaciółkach:-):-):-)
Humorek nawet mi dopisuje:tak:Tylko padam ze zmeczenia...
A jak u Was:-)?

Czekamy majeczko na to okularkowe zdjecie :tak: U mnie humorek tez ok, choc ewolucji ani widu ani slychu....coz....musze chyba jeszcze poczekac....:baffled:

majeczka02 no to super ze masz juz te okularki!! z niecierpliwoscia czekam na foteczkę:-):-) Ja chętnie bym ściągnela ale nie mam jak mierzyc tempki wstaje rano po 5 a w weekendy sie wygrzewam w lozeczku do 10;-);-)
Dobrze ze masz fajny humorek !! ja tez mam spoooko:tak::tak:

electra u mnie tez nie ma ewolucji hehe;-);-)jeszcze musze czekać...

reklama
Do góry