reklama
edzka-it
Przyjaciolki'08 Lipiec'09
Witam serdecznie ,u mnie dzisiaj tez pieknie sloneczko swieci,az chce sie zyc,poszlabym na jakis spacerek ale jakos tak samotnie to nie mam bardzo ochoty ,bo M jeszcze nie wrocil:-(
Wzruszyly mnie bardzo zdjecia tej dziewczynki,ale spojrzcie ile radosci jest w jej oczach i sily.
Agbar wiesz dlaczego zapytalam o twojego nicka ,poniewaz w jezyku arabskim to slowo oznacza :wielki,ogromny,silny
milego popoludnia ,sciskam i pozdrawiam
Wzruszyly mnie bardzo zdjecia tej dziewczynki,ale spojrzcie ile radosci jest w jej oczach i sily.
Agbar wiesz dlaczego zapytalam o twojego nicka ,poniewaz w jezyku arabskim to slowo oznacza :wielki,ogromny,silny
milego popoludnia ,sciskam i pozdrawiam
nenius
Przyjaciółki 2008
Ja już uciekam do mojej pannicy. Pa
majeczka02
Fanka BB :)
adiva tak szczerze topo takim facecie mozna sie spodziewac tylko najgorszego...hmmmm.jakby to ujac w slowa,zeby mnie administrator nie pogonil.... Jak chce sobie pobzy*** bez zobowiazan to niech idzie do bur****. Ohyda tacy faceci...no poprostu ohyda...
Dobrze powiedzenie. Jak chce bez zobowiazań- to tam jest odpowiednie miejsce
Tak duzo mówilyscie o chorubskach ze rozsklada mnie.Biore od kilku dni leki homoepatyczne ale czuje ze to nic tego czuje jak bym miala goraczke.
Kochana trzymaj sie nam dzielnie. Próbuj domowych sposobów. Cytrynka+miodzio+herbatka , albo inne. Trzymam kciuki,żeby szybciutko wszystko powróciło do normy:-)
Rany, ale mnie korci, żeby zatestować :-)
Jutro ta druga kreseczka bedzie bardziej widoczna. Dawaj nam szybciutko z rana znać. Trzymam kciuki. Ja tez bardzo chcę-zeby Ci sie udało:-)
Cześć też mam się ochotę jutro przetestowąć, choć powinnam wytrzymać do soboty, choć wątpię by coś wyszło bo to pierwszy cykl prób i pierwsze testowanko, o ile wcześniej nie dostane @.
Nastepna zaczekaj cierpliwie nie ma sie co spieszyc-bo pózniej boli...Takze trzymam kciuki:-)
majeczka02
Chciałam sie Wam pochwalić-odebrałam dziś okularki od optyka:-)
Bardzo sie sobie w nich podobam zebym tylko w narcyzm nie wpadła;-) (raczej mi nie grozi) Jak bede miała jak to wkleje fotkę na przyjaciółkach:-):-):-)
Humorek nawet mi dopisujeTylko padam ze zmeczenia...
A jak u Was:-)?
Bardzo sie sobie w nich podobam zebym tylko w narcyzm nie wpadła;-) (raczej mi nie grozi) Jak bede miała jak to wkleje fotkę na przyjaciółkach:-):-):-)
Humorek nawet mi dopisujeTylko padam ze zmeczenia...
A jak u Was:-)?
majeczka02
Zwrócilyscie uwage pod staraczkami 2008. Jest niezbędnik staraczki i tam jest dościągnięcia taki programik podobny do 28dni(darmowy). Na własny kompik.
majeczka02 no to super ze masz juz te okularki!! z niecierpliwoscia czekam na foteczkę:-):-) Ja chętnie bym ściągnela ale nie mam jak mierzyc tempki wstaje rano po 5 a w weekendy sie wygrzewam w lozeczku do 10;-);-)
Dobrze ze masz fajny humorek !! ja tez mam spoooko
electra u mnie tez nie ma ewolucji hehe;-);-)jeszcze musze czekać...
Dobrze ze masz fajny humorek !! ja tez mam spoooko
electra u mnie tez nie ma ewolucji hehe;-);-)jeszcze musze czekać...
reklama
majeczka02
Kochaniutkie ja już zmykam-ale mam cos dla Was:-) Moze niektore osoby to juz znaja;-)ja niedawno odkryłam.
YouTube - Ty jesteś moim skarbem
YouTube - Bebe Lilly - Głupotki
Na pewno sie uśmiechniecie:-)
Dobranoc...
YouTube - Ty jesteś moim skarbem
YouTube - Bebe Lilly - Głupotki
Na pewno sie uśmiechniecie:-)
Dobranoc...