rudka
Mama lipcowa '08
piękna betka,bardzo sie ciesze:-) prześlij fluidki świeżynki!!!!A ja odebrałam wynik betki 1056 czyli 2-3 tydzień licząc od zapłodnienia czyli pewnie koło 5 tyg licząc od @ :-)
eve jakos sobie radze,mąż mi pomaga jak wraca z pracy,czasem po nocach zmienia pieluchy, juz emocje opadły i aczynam sie do wszystkiego przyzwyczajac i jakos tak z większym zastanowieniem patrze na tego małego człowieczka, widze jak za mną wodzi oczkami,jak placze a potem sie uspokaja jak przy nim jestem to łezka mi sie w oku kreci na mysl o dzieciach ktore nie maja matek,ktorych nikt nie przytuli...nie wiem czemu nachodzą mnie takie mysli:-(. Tak bardzo Wam wszystkim życze takiego "małego" szczescia, w glebi serca wierze ze kazdej z Was sie uda,tylko w swoim czasie.rudka dzieki jakos przezylam wczorajszy dzien i nawet spac poszlam strasznie pozno !! i o dziwo rano sie sama obudzilam chyba faktycznie moj organizm wypoczoł!!! a co tam u ciebie i maleństwa jak sobie radzisz?? i kiedy przewidujesz powrot do pracki??
witaj wiem ze to kusi zrobic szybko test i powtarzac w razie czego,ale wiem tez jak przykro sie rozczarowac,dlatego zycze dwoch kreseczek jak juz zrobisz ten tescikWitajcie!!!Chciałabym dołączyć do waszego grona.Ja zaczełam starania 3 cykle temu.Już miesiąc temu myślałam że to już bo @ mi sie spóźniała ale okazało się że to przez wyjazd i wszystko sie przesuneło.Teraz w sumie to wg wyliczeń powinnam mieć @ jakieś 3 dni temu a najpóźniej dziś ale narazie nic nie mam.Za to od 1,5 tygodnia strasznie bolą mnie piersi i są takie dziwne.Do tego przejściowe delikatne bóle brzucha.Przed @ też zawsze pobolewał ale w dzien kiedy dostawałam a to już sie tyle ciągnie.Test kupiłam już ale chyba poczekam jeszcze ze dwa dni na wszelki wypadek,bo troszkę boje się rozczarowania.Tyle o mnie :-) Mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona
mnie tez piersi nie bolały, a wymiotowałam dopiero jakis miesiac pozniej i na szczescie przywaznie wieczorami lub po poludniu,ale moze to i lepiej niz rano w pracy:-)Super by bylo gyby to co mi napisalas adolfinko okazalo sie prawda..Oszalalabym ze szczescia :-))
Poki co nie chce sie nastawiac...juz tyle razy sie zawiodlam..:-(
Ale jesli jest takie rawdopodobenstwo to marwi mnie jedna rzecz, nie bola mnie piersi..a z tego co sie orientuje to jest jeden z pierwszych znakow..Zreszta o ile pamietam od jakis 2 lat przestaly mnie wogole bolec, nawet przed okresem nie bola... czy to jest normalne czy moze hormony mi szaleja
witaj serdecznie!!!!bardzo dobre podejscie,moze nowe klimaty cos zmienią, a dobrze ze nie przerwałąs staranek bo to i przyjemnie i zdrowoWitajcie dziewczyny!!
Długo mnie nie było, witam wszystkie stare i nowe staraczki, u mnie dużo zmian. Dostałam nową prace i bedę musiała na 3/4 miesiące wyjechać do Warszawy. Próbuje nie myśleć o fasolce, no coż jakoś sobie zajełam czas.:-) Może ten miesiąc przyniesie mi znów coś nowego, wiem że to głupie nowa praca i powinnam przerawać staranka ale tego nie zrobię. Co ma być to bedzie.
Pozdrawiam was gorąco
to bhcg czyli hormon ktory oznacza sie w testach ciązowych a w laboratorium oznaczą ci go we krwi, przewaznie po dodatnim teście z moczu ginekolodzy kazą oznaczyc betke w laboratorium dla potwierdzenia,co nie przeszkadza zrobic jej samemu....choc jak tu juz sie zdarzalo nie zawsze rozwiewa ona watpliwości)Ktora mi wytlumaczy co to sa te badania Beta?