kinguś
Nie poddam się
Testy są bez recepty, ceny są różne(ja miałam za 22zł). W opakowaniu jest zazwyczaj 5 testów. Dołączona jest tabelka, która mówi kiedy należy zacząć robienie testu. Trzeba robić codziennie o tej samej porze, najlepiej wieczorem, 2 godziny przed testem nie pić. Jak pojawi się taka sama lub ciemniejsza linia testowa od kontrolnej to znaczy, że w ciągu 24-36 nastąpi owulacja. Niestety testy nie wykażą czy rzeczywiście doszło do owulacji. Lepiej to pokaże monitoring cyklu(usg). Ale są dziewczyny, które dzięki testom zaszły w ciąże. LH-TEST DOMOWY TEST OWULACYJNY - Apteka internetowaMam takie małe pytanko.Nie za bardzo sie na tym wszystkim znam i dlatego pytam.Czy te testy owulacyjne są na receptę czy można je kupić samemu.No i ile kosztują i kiedy je powinno sie robić?Kurcze aż głupio się pytać.Ale mam nadzieje ze mi pomożecie
Jak się logowałam to kombinacje mojego imienia były zajęte a kinguś stąd, że bardzo podoba mi się imię Kinga i tak tez wzięłam sobie na bierzmowaniuKingus ja myslalam ze ty masz na imie Kinga nie spodziewalabym sie ze Beata
Wizyte u ginki mam dopiero w poniedzialek to bedzie 16 dc
bo na czwartej juz miejsca nie bylo mam nadzieje ze cos tam sie wyklowa w moich jajniczkach z cylku na cykl coraz wiecej pecherzykow wiec moze tym razem bedzie z 5 sztuk
Ja sobie zawsze przed usg śpiewam: Pęcherzyku mój malutki rośnij duży okrąglutki ...Trzymam kciuki za Twoje pęcherzyki
Czytałam, że często w ciąży pojawia się właśnie biały śluz ale jest też wiele osób, u których taki śluz pojawił się w późniejszych miesiącach ciąży. Ja w prawie udanym zeszłym cyklu miałam właśnie dużo białego śluzu. Życzę Ci aby był on zwiastunem ciąży. Ale nie nastawiaj się za bardzo, lepiej być mile zaskoczonym niż się rozczarować.Dziewczyny - ponawiam pytanie: czy śluzik - taki biały, może być zapowiedzią ciąży?
Dziękuję dziewczynki za miłe słowa. Wracam za 18 dni ale będę miała czytania ;-);-)