czesc kobitki!!!!!!!!!!!
no to wiadomosc numer jeden:w ciąży nie jestem, przyszla @ ale nie martwie sie tym wcale a powiem wam dlaczego I CHCE ABY TO WSZYSTKIE DZIEWCZYNY PRZRECZYTALY!!!!!!!!!!
Moja kolezanka Marysia, ktora ma slicznego synia Bartusia poszla 2 tyg.tem do lekarza gdyz pobolewal ja brzuch jak do okresu.Nie badala sie juz dosc dlugo bo ok.roku.(moze dla nas dlugo) z drugim dzieckiem chciala troszke poczekac bo nie czas,zamałe mieszkanie,nie taka praca.Okazalo sie, na wizycie, podczas USG że ma torbiel i niewielkiego guzka.Lekarz zadecydowal ze będzie operowana.Operacja byla w temtym tyg.Po otwarciu jamu brzysznej okazalo sie (czego nie bylo widac na zdjeciu) że wszystko jest oblepione jakims cholerstwem.
Wycieli jej wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nawet kawalek jelita.Będzie miala chemie.Nie obędzie sie bez tego.
Miala plany, a teraz juz po drugim dzieku moze zapomniec, modlic sie trzeba aby bylo wszystko dobrze, żeby chemia dala jakis wynik!!!!!!!!! i tak to jest z tym odkladaniem-nigdy nie jest dobry momęt. A życie swoje ma plany.
Wiec dziewczyny badajmy sie, robmy cytologie,bo nawet czasem USG nic nie pokazuje.A przedewszystkim cieszmy sie że mamy macice!!!!!!!!!i reszte(moze zabrzmialo to tak dziwnie)ale to jest wazne.I NIE ZAŁAMUJMY SIE, BO INNI MAJA GORZEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A wiecie ile ma lat?????????? 27!!!!!!!!!!!!!!!! Musialam to wam powiedziec.
Nigdy nie mozna byc czegos pewnym....
dziewczyny nadzieje na dziecko mozna stracic tylko w takiej sytuacji!!!