reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

eve84 śliczny chłopiec z Twojego chrześniaka:-)

Marzenixx Wy też słodko wyglądacie:-D

Chciałam wyjechać sobie teraz ale pogoda nie zapowiada się najlepiej.

reklama
:-D ale nas wzielo na wklejanie fotek!!! sliczna z was para!!! Marzenixx a jaka ty opalona! :-) jak nadarzy sie okazja to wrzuce zdjątko ze ślubu pochwalic sie sukienka :-D:-D
a i dziękuje za komplementy dla Bartusia :laugh2:

:-D ale nas wzielo na wklejanie fotek!!! sliczna z was para!!! Marzenixx a jaka ty opalona! :-) jak nadarzy sie okazja to wrzuce zdjątko ze ślubu pochwalic sie sukienka :-D:-D
a i dziękuje za komplementy dla Bartusia :laugh2:

a dziekuje dziekuje za komplementy , juz taka opalona nie jestem to z zeszłego lata:-Dale musze nadrobic! kochaniutka wklej koniecznie zdjecie ze slubu , bardzo chciałabym zobaczyć,i wogle wiecej dziewczyn mogło by jakąs fotke ze ślubu wrzucić :laugh2::laugh2:
mam nadziej ze nasze pogaduchy i zdjęcia troche odbiegajace od tematu głownego nie przeszkadzaja innym staraczkom:sorry2:

Marzenixx- prześliczne!! hehe ja też zaczynam już sukienki oglądać:laugh2:

:-D też sie zaczełam zastanawiać czy nas zaraz tu nie opitolą kobitki!!! :angry: ale może to nawet i sie przysłuży tyle sie tu pisze o "niemyśleniu" :sorry2: wiec sie może na coś przyda inna tematyka!
jak tylko będę mogła to wkleje... bom na razie w chałupce odcięta od neta :dry:
tikanis !!!!!!!! kochaniutka odezwij sie tu do nas!!!!

Wprost przeciwnie dziewczynki. Pamietajcie, ze zasada nr 1 sukcesu zafasolkowania to WLACZENIE NA LUZIK :-).A przy okazji mozemy poradzic sie nawzajem fasolkowo.Bardzo lubie podczytywac ploteczki... tak bylo romantycznie jak pisalyscie o zareczynach, sukniach slubnych etc. Sama teraz nie mam czasu na pisanie ale zaczynam wakacje za niecale 2 tyg to...:szok:.

MIlego dzionka!

P.S. Trzy pieski w awatarku pod rzad!!!!
A w ramach tematu, syneczek mojej kolezanki. Na zdjeciu ma 2.5 tygodnia!!!! Zapatrzcie sie!

:-D Marzenixx ja też jakos tak myślałam ze kinguś bardziej w blondynke albo szatynkę! :tak:
kinguś ja też ślub brałam w sierpniu (05.08.2006) :tak: dobra kochane kobitki ja sie musze juz ewakułować z pracki a w chałupce nie wiem kiedy mi neta uruchomią wiec odezwe sie pewnie dopiero w poniedziałek!? :dry: więć życzę miłego weekendu i baaardzoooo owocnego! :-D (fasolkowego)

reklama
:-D Marzenixx ja też jakos tak myślałam ze kinguś bardziej w blondynke albo szatynkę! :tak:
więć życzę miłego weekendu i baaardzoooo owocnego! :-D (fasolkowego)

Wzajemnie stosunkowo udanego weekendu;-)
Blondynką jeszcze nie byłam, przez długi czas miałam rude ale teraz od jakiś 4 lat farbuje na brąz.
Ja też czasem jestem ciekawa kto się kryje pod tymi cudnymi awatarami- u Nas na forum królują pieski.
Tym którzy już teraz wyjeżdżają na weekend życzy udanego wypoczynku :-)Ja wracam w sobotę :-)

Do góry