reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

Łoj, 200 zeta za spodnie? :szok:

No, też mi kopara opadła, ale jak oglądałam spodnie w sklepie dla ciężarnych to takie zwykłe materiałowe kosztowały ponad 250 zł i wszystko jakieś takie wielkie...Te kupiłam w H&M ale już zamówiłam sobie 2 pary też z H&M przez allegro po 25 zł. Takie jasne rybaczki na lato:tak:

reklama
No, nasz groszek tez jest rocznicowy :-p, tyle, że cywilno-rocznicowy :-p.
Martwię się o niego, ja panikara jestem, to teraz strasznie się boje o te maleństwo, bo mam krwiaka i muszę się lenić :-(.

dziekuje nenus i kinguś kochane jesteście reszta dziewczynek oczywiście też! ;-)
kluliczku napewno będzie wsio dobrze wiec sie nie zamartwiaj!!!!:sorry2: zaręczyny również cudne!!
ale zobaczcie jak wyszlo ze każda miała kompletnie inne!! :tak:a na filmach to wsio tak samo :-D
jejku jakas dzisiej skołowaciała jestem ... to pewnie jeszcze przez to chorubstwo co sie odczepić nadal nie chce! :dry:

Witam was kochane :tak: ja dzisiaj ostatni dzien w pracy i bede dopiero w poniedzialek fajnie :tak: jutro jade pobrac posiew zawioze go i czekac na wynik mi zostanie.... myszki mam pytanko, czy jak staram sie o dzidzie a jeszcze jej nie ma czy chodzenie na solarium jest szkodliwe?? wiem ze jest troche sloneczka ale jestem w pracy od 7 do 15 a wybieram sie na wesele do przyjaciolki i chcialabym jakos wygladac, zwlaszcza ze jestem swiadkowa :tak: pozdrawiam wszystkie dziewczynki kochane

reklama
Do góry