reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

no to jestem ... niestety nie jestem w ciąży a dzisiaj mam urodzinki i dostałam na urodziny @ a do tego jestem chora i jeszcze siedzialam w pracy do 17 (normalnie koncze o 15:30) ale humor dopisuje !!
bede sie dalej starać z Wami dziewczyny musimy sie trzymac razem a na liscie to mysle ze jestem:):) teraz staranka o pazdziernikowa dzidzie beda u mnie:-)

reklama
Kasieńka poproszę o uśmiech:-)Składam Ci serdeczne życzonka jeśli dobrze zrozumiałam że masz urodzinki życzę Ci nieustającej miłości która jest lekarstwem na wszystko a przede wszystkim tej małej istotki jeszcze w tym roku

anets dzieki !! uśmiech jest :-) Staramys ię dalej tzn. jak minie @;-) a teścik kupiłam bo myslalam ze jhutro bede robic rano ale przyda sie na nastepny miesiac !!
a moze jakies owulacyjne tesciki kupie ..
Pozdrawiam:tak:

Wiesz ja tez myślałam o tych teścikach może jak się w tym miesiącu nie uda to kupię w lutym zobaczymy. Chyba pójdę do gina w czwartek

anets KasiaJ82 podoba mi sie wasze pozytywne nastawienie:-) tak trzymać. Wasza obecnośc na liście zobowiązuje. Najchętniej wszystkim postawiłabym po 2 kreseczki...ale superowsko bybyło:-):-):-)
calla jako pierwszej wstawie tobie po Twoim potwierdzeniu (przecież beta sie nie myli:-))

Witam, witam! Widzę, że większość z nas miała naprawdę pracowity weekend! Oj, działo się , działo:)
Kasiu J82, a ja byłam taka pewna, że Ci się udało:( Buuuuuuuuuu!!!!!!! Wredna małpa! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek - mam nadzieję, że na te przyszłoroczne będziesz już tuliła w ramionach swoje Maleństwo.

Calla - gratuluję z całej duszyczki i ogromnie cieszę sie z Tobą. Dbaj teraz o Siebie i o tą tycia Kruszynke, która sobie teraz rośnie pod Twoim serduszkiem. A co do ginka, to może rzeczywiście Go zmień. Na te najbliższe 9 miesięcy przydałby się ktoś, kto Cię będzie rozumiał, a nie denerwował i stresował.

Gusia 80, proszę, bądź dobrej myśli, wszystko będzie dobrze. Wiem, że teraz jest Ci ciężko, ale jak już rozpoczęłaś leczenie, zdiagnozowano Ci wszystko, to teraz już z każdym dniem będzie lepiej. Ja całkowicie zgadzam sie z Kluliczkiem - spróbuj może znaleźć sobie ginka specjalizującego sie w endokrynologii, takiego 2 w 1 - zaoszczędzisz sobie czasu, a wydaje mi sie , że taki lepiej będzie mógł Ci pomóc i połączyć Twoja kuracje hormonalną z upragniona ciążą. I broń Boże, nie zaniedbuj tego leczenia endokrynologicznego - dokończ je, a jak organizm będzie gotów, starajcie się o dzidziolka. Czasem lepiej poczekać te pare miesięcy, niż potem gorzko żalować.

Majeczka - dziękujemy za listę. Zrobiłaś kawał dobrej roboty. Teraz to ma nadzieję, że będziesz co chwilkę dopisywała do którejś z nas dwie kreseczki. A co do pracy - świetny pomysł. Odwrócisz myśli od Fasolki i pieniążków będzie więcej. I L4 płatne 100% i macierzyński :) A dla Szkrabusia przyda sie każdy grosik.

mama pati dziękuję za docenienie mojej pracy-zrobiłam to z przyjemnoscią!Ja też mam taką nadzieje,że bede dopisywać te kreseczki częściej niz myśle:tak:A co do pracy. Ostatnio nie zostałam przyjęta tylko dlatego,że jestem mloda meżatka-pracodawca bał sie tego,ze zajde:-( no i teraz znowu bedę w stresie,ze bedzie tak samo... Jutro o 12 mam to spotkanie...ehh
Czekam na męza az wroci z pracy:-)jeśli to jest moj ostatni dzień na fasolke to musze to wykorzystac. Juz mu mowilam,żeby sie w pracy nie przepracowywał:-) bo w domu tez musi popracowac;-) hehe
mama pati a co u Ciebie? Jak postęp w starankach. Kiedy przypada termin @ (a kysz żeby nie przyszłszła)

Majeczko, wyobraź sobie, że jak ja sie starałam o pracę, to miałam ten sam problem - szef bał się, że długo nie popracuję. No ale jakoś go przegadałam, wiec zatrudnił mnie. No i wykrakał sobie:) Chciałam pracować do końca ciąży, ale w 12 tygodniu zaczęłam plamić, trafiłam do szpitala i do pracy ginek mnie już nie puścił.

No ja też dziś zamierzam z Mężusiem ostro działać. Wczoraj jajniki pobolewały, więc cieszyliśmy się sobą na całego. Fajnie by było, gdyby się w końcu udało. A @ ( oby nie przyszła! ) ma termin na 27 stycznia, o ile dobrze se to w pamięci policzyłam.

Kochane życzę Wam udanej nocki
P.S.Pracowitej nocki te które dziś mogą niech zabierają się do robotki

reklama
Do góry