Joannazywanska23
Zaangażowana w BB
Coś pustki ostatnio na forum.Wiosna idzie a za nią bociany z tobołeczkami już lecą.Miłego wieczorku dziewczęta.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj sloneczko kochane nie smus sie plosieee bo sie tam do Ciebie przejade heheJa również witam!
Mam nadzieję, że weekend okaże sie bardzo owocny i juz niedługo zabacymu dużo 2 kreseczekTego życze wszystkim staraczkom.
Witam wszystkie nowe staraczki i życze powodzenia
Ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy po całym tygodniu a tu nie działa mi system I jak ja mam pracować??? Tyle roboty a tu dupa zbita Ale jestem zła.
jeszcze dzisiaj czeka mnie zastrzyk a jutro wizyta u gin... Czuje sie tak średnio, non stop mam nudności i wymioty, nie moge patrzeć na jedzenie ani nawet o nim myśleć...I jakos tak mi smutno strasznie...:-(Tylko nie wiem dlaczego, na dworze tak pieknie słoneczko świeci a ja jakaś taka zdołowana.
Życze wszystkim miłego dnia.
Wierze ze sie starasz ale czasem sa takie dni kiedy dopada nas taka chandra, ale mam nadzieje ze humorek Ci sie poprawi jeszcze dzis a co odwiedzin, to kto wiem moze kiedys :-)Staram sie jak mogę, ale sama nie wiem co się dzeje...A co do odwiedzin to serdecznie zapraszam, na bank poprawiłyby mi nastrój
SUPER było naprawde swietnie pogoda piekna, spacerki itp wskakuj malenka do lozeczka i odpoczywaj buzioleDzien dobry Kochane:-) wlasnie wrocilam z nocki hehe pije kawusie i zaraz wskakuje do lozeczka na wylegiwanko
Julitko jak tam weekend z Mezusiem??;-)
Kasiu Kochana no ja czekam dzis na mojego R moze beda przytulanka taaak dawno Go nie widzialam:-(widze ze Tobie weekendzik uplynal milusio
Milego poniedzialku Drogie Panie:-)
witam wszystkie starające się jest mi niezwykle miło, że w sieci jest możliwoś po klikania z osobami które też próbuja, mam nadzieje że wyjdzie nam coś z tych starań
czesc jestem tu nowa widze ze nie tylko ja mam problem no ale jak kazda mam nadzieje ze to tym razem mnie to szczescie spotkało
Czuje sie tak średnio, non stop mam nudności i wymioty, nie moge patrzeć na jedzenie ani nawet o nim myśleć...I jakos tak mi smutno strasznie...:-(Tylko nie wiem dlaczego, na dworze tak pieknie słoneczko świeci a ja jakaś taka zdołowana.
Życze wszystkim miłego dnia.