reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

reklama
Kelner06, witaj. Zycze krotkiego oczekiwania na fasolke.

A u mnie doopka, juz mnie tak skreca na @, ze na 100% jutro mi tempka spadnie, a ja razem z nia z wielkim hukiem. No do kitu to wszystko:-(.

Witam was kochane :tak: dzionek od rana piękny wiec mam nadzieje bedzie udany :tak: ja jestem juz w pracy! strasznie nie wyspana wstalam w nocy o 2.00 bo Mezus jechal o 3.00 :-( oj i znowu na dwa tygodnie :-( zycze wszystkim milego i udanego dzionka kochane dziewczynki :tak:

Ja również witam!
Mam nadzieję, że weekend okaże sie bardzo owocny i juz niedługo zabacymu dużo 2 kreseczek:tak:Tego życze wszystkim staraczkom.
Witam wszystkie nowe staraczki i życze powodzenia:tak:

Ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy po całym tygodniu a tu nie działa mi system:wściekła/y: I jak ja mam pracować??? Tyle roboty a tu dupa zbita:wściekła/y::angry: Ale jestem zła.
jeszcze dzisiaj czeka mnie zastrzyk a jutro wizyta u gin... Czuje sie tak średnio, non stop mam nudności i wymioty, nie moge patrzeć na jedzenie ani nawet o nim myśleć...I jakos tak mi smutno strasznie...:-(Tylko nie wiem dlaczego, na dworze tak pieknie słoneczko świeci a ja jakaś taka zdołowana.
Życze wszystkim miłego dnia.

Ja również witam!
Mam nadzieję, że weekend okaże sie bardzo owocny i juz niedługo zabacymu dużo 2 kreseczek:tak:Tego życze wszystkim staraczkom.
Witam wszystkie nowe staraczki i życze powodzenia:tak:

Ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy po całym tygodniu a tu nie działa mi system:wściekła/y: I jak ja mam pracować??? Tyle roboty a tu dupa zbita:wściekła/y::angry: Ale jestem zła.
jeszcze dzisiaj czeka mnie zastrzyk a jutro wizyta u gin... Czuje sie tak średnio, non stop mam nudności i wymioty, nie moge patrzeć na jedzenie ani nawet o nim myśleć...I jakos tak mi smutno strasznie...:-(Tylko nie wiem dlaczego, na dworze tak pieknie słoneczko świeci a ja jakaś taka zdołowana.
Oj sloneczko kochane nie smus sie plosieee :blink: bo sie tam do Ciebie przejade hehe :tak:

Staram sie jak mogę, ale sama nie wiem co się dzeje...A co do odwiedzin to serdecznie zapraszam, na bank poprawiłyby mi nastrój:tak:

Dzien dobry Kochane:-) wlasnie wrocilam z nocki hehe pije kawusie i zaraz wskakuje do lozeczka na wylegiwanko:-p
Julitko jak tam weekend z Mezusiem??;-)
Kasiu Kochana no ja czekam dzis na mojego R moze beda przytulanka:-D taaak dawno Go nie widzialam:-(widze ze Tobie weekendzik uplynal milusio:tak:
Milego poniedzialku Drogie Panie:-)

Dzien dobry Kochane:-) wlasnie wrocilam z nocki hehe pije kawusie i zaraz wskakuje do lozeczka na wylegiwanko:-p
Julitko jak tam weekend z Mezusiem??;-)
Kasiu Kochana no ja czekam dzis na mojego R moze beda przytulanka:-D taaak dawno Go nie widzialam:-(widze ze Tobie weekendzik uplynal milusio:tak:
Milego poniedzialku Drogie Panie:-)
SUPER :tak::tak::tak: było naprawde swietnie :tak: pogoda piekna, spacerki itp :tak: wskakuj malenka do lozeczka i odpoczywaj :tak:buziole

reklama
Hej dziewuszki :-), za mną super weekendzik, w sobotę zakupowe szaleństwo - Daria ma nowe łóżko i śpi od 2 nocy w swoim pokoju - taka jestem z niej dumna :tak::-) a wczoraj obiadek u teściów i puszczanie latawca - ale Daruńka miała uciechę :-D

aaaaaa - moja koleżanka urodziła w piątek o 13 - ale przez cesarskie cięcie bo tentno dzidzi spadało. Wszystko jest ok, chłopczyk waży 4600g :szok: i ma 59 cm :-).

A dzisiaj w pracy jakaś awaria telefonu i co za tym idzie brak internetu, tak więc nadaję z mieszkania szefa :happy:

witam wszystkie starające się jest mi niezwykle miło, że w sieci jest możliwoś po klikania z osobami które też próbuja, mam nadzieje że wyjdzie nam coś z tych starań

czesc jestem tu nowa widze ze nie tylko ja mam problem no ale jak kazda mam nadzieje ze to tym razem mnie to szczescie spotkało:blink:

witam serdecznie nowe staraczki :-)

Czuje sie tak średnio, non stop mam nudności i wymioty, nie moge patrzeć na jedzenie ani nawet o nim myśleć...I jakos tak mi smutno strasznie...:-(Tylko nie wiem dlaczego, na dworze tak pieknie słoneczko świeci a ja jakaś taka zdołowana.

Luniu buziaczki dla Ciebie na polepszenie humorku

Do góry