reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

No to juz cos:-) Ja tez uciekam spac, bo rano trzeba wstac, buziam, milej sobotki i do zobaczenia jutro wieczorkiem:tak:

reklama
Czesc dziewczyny!
Wpadam tylko na momencik, poczytam co Was dopiero jutro i to po pracy:wściekła/y:. Niestety ale jutro ide na nadgodziny. Rok podatkowy sie konczy i trzeba nadgonic troche zaleglosci.

A u mnie nadal sluz jest, w mniejszych ilosciach ale jest. Podbrzusze dalej pobolewa i moje piersi oszalaly! Zyja wlasnym zyciem i urosly, naprawde sa duze:szok:. Jeju, nie chce ale sie nakrecam.

Milego wieczoru, papapapa!

Zakupki udane:-)
Migotko oby sprawdzily sie Twoje przypuszczenia! Ja mocno trzymam kciuki i mocno mocno wierze ze fasoleczka!! testujemy znow w podobnym czasie.. Kochana oby to fasolki byly:tak:choc mnie wlasnie plecki bola tak jak na @... wredota niech sobie idzie
Powodzenia w pracy !!
Iwonaka wspolczuje Ci tej pracki.. moj mezus chodzi na 12 godz. i wiem ze taki potem zmeczony ...

Dziewczynki mam pytanie czy któraś z Was była ma monitoringu cyklu(usg)? Bo ja planuje w następnym cyklu sobie zrobić tylko nie wiem od którego dnia cyklu pójść na pierwsze usg- cykle mam 31 dniowe(biorę duphaston na uregulowanie).

kinguś ja naprawde niewiem jak to jest z monitoringiem... moze dziewczynki cos poradza:tak:
a co tutaj jest tak ciuchutko?? wszystkie staraczki starają się ojj starająw ten weekendzik:tak::tak:
Ja własnie wrócilam ze szkoły:-)skrócili nam zajecia!!
Pozdrawiam was gorąco:tak:

Ja obecne starania zaczęłam od 7 dnia cyklu (dziś mam 10 dzień), co dwa dni się przytulamy z mężem, zobaczymy jak pójdzie, trzymajcie kciuki. Ja oczywiście trzymam za resztę.:-)

No wprost nie moge uwierzyc, ze tu tak pusto jak nigdy:-(.

Nenius dzieki za odpowiedz odnosnie temperatury, buzka.

Kasiu, fajnie tak wyjsc wczesniej, co nie? Jak tam samopoczucie? Moje piersi dalej szaleja i mam okropne wzdecia. Trudno, nakrecam sie i bede spadac z wysoka, ale wiem, ze bedziecie pocieszac:tak:. A tak po cichutku, to licze, ze sie spotakmy na grudniowkach.

Misia00, witaj wsrod staraczek i powodzenia!

Kingus ja z monitoringiem tez nie pomoge, jedyne co mi przychodzi do glowy to telefon i konsultacja z Twoim ginkiem:-).

Migotko u mnie z piersiami wszystko oki.. tez staram sie nie nakrecac ale mam takie jakby czkawki dziwne juz tak okolo tygodnia mam a nigdy nie mialam, brzuszek mnie pobolewa i mam duzo sluziku, z piersiami nic a w ostatnim cyklu mnie bolaly i to na 2 tyg przed @... ojj Kochana tak bardzo bym chciała sie spotkać z Tobą na grudniówkach
Powiedzcie jak tu sie nie nakrecać jak tak bardzo sie pragnie malenstwa:tak::tak:
Kingus to trzymam mocniutkie kciuki:-)
Milej nocki wam zycze i zmykam na staranka:zawstydzona/y::tak:chociaz to juz pozno ale nigdy nie wiadomo;-):-)

Myślałam, że będę miała mnustwo do nadrabiania a tu takie pustki :-).
My dziś bylismy na przejażdżce na naszą działkę i po okolicach, znów stwierdziłam że moja smoczyca to auto terenowe :-p. A mówili, że Fabia to zwykła osobówka :sorry2:, a ona przejeździła dzisiaj niemal całe Opypy wzdłuż i wszeż (kto zna okolice nie bedzie się dziwił, drogi błotnisto wyrąbiste :-p). Janek zachwycony, ja mniej bo fotelik ma durną tapicerke i mały sie strasznie w nim poci :wściekła/y:. No nic. Znikam nadrabiać pozostałe wątki :-D.

reklama
Chcialam nadrabiac zaleglosci po calym dniu nieobecnosci a tu nie ma co:-:)-)
a moze rzeczywiscie staranka w tokuuu:-p oby owocne:tak:

Do góry