reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Witam was serdecznie :-)

Oj i ja coś dzisiaj weny nie mam do pisania :confused: Wybaczcie mi :happy2:

Stokrotko2317 witaj serdecznie wśród staraczek i wystaranych :-)

Dzisiaj tak ładnie świeci słoneczko mmmm.......:-D

reklama
Wiatjcie tak tak jakies pustki dzisiaj ,ja to wene mam tylko ze nie mam do Kogo pisac,a przeciez nie bede sobie samej odpisywala nie:cool2::sorry2:
Stokrotko witamy goraco wsrod Staraczek,pierwszy cykl starnek przed Toba ,aby byl szczesliwy trzymam kciuki.

a ja czytam te stronke ktora mi polecila Nenius bardzo ciekawa to takie forum ginekologiczne,juz przestudiowalam wszystkie mozliwe hormonki ktore jak zle pracuja to utrudniaja zajscie w ciaze,i wogole duzo ciekawych artykulow tam jest:tak::tak:

A co tam u Was Kochane co porabiacie????????:-)

Nieeee no to nie ma sensu...musze sie położyć i pokimac chociaż godzinke bo zaraz na serio zasne na klawiaturze....cholerna pogoda, cholerne hormony...wpadne do was pozniej...

witajcie staraczki
jak ja sie ciesze ze wszystko wraca do normy i ze serduszko bije u cudownej fasolki dorotki a juz wogóle ucieszyłam sie jak zobaczyłam naszej kajuni chłopaków sa bombowi, bardzo sie ciesze ze zaczynamy wszystkie mysec tylko pzytywnie i tak ma byc tylko optymizm ponoc tak łatwiej sie zyje a zobaczycie ze dobre mysli przyciagaja tylko dobre sytuacje aby tak dalej kochane:-)

Czy ja mogę się dopisać do listy staraczek 2008, ,bo dziś przyszła @ , więc od tego miesiąca staramy się na poważnie :-) , a słyszałam że dopisywanie to tu :-)
witaj słoneczko
im nas wiecej tym weselej i zawsze jest z kim po klachac o troskach i radosciah wiec witamy z całego serca i oby staranka były owocne i zaraz po nich na tesciku były dwie piekne II :-)

reklama
dobra uciekam choc o tej poze totu troszke pusto:-( ale nie bebe siedziec za długo bo musze jeszcze posprzatac i obiadek na 17/00 wyszykowac jak maz przyjdzie głodny to zaraz bedzie myszkował po garkach :-) do zobaczenia jutro bo dzis to juz chba nie dam rady juz jestem spiaca a co dopiero bedzie później a jeszcze mamy do tesciowej jechac :-) chyba bede juz u niej spala :-)

Do góry