reklama
edzka-it
Przyjaciolki'08 Lipiec'09
Witam ja w pracy od 10,pogoda pod psem,szaro i pada.Betiinka ,jestem z Toba i napewno sie uda musisz byc pozytywnych mysli,a juz niedlugo bedziesz przesylala nam pozytywne fluidki .Moja kolezanka jest w 14 tyg.ciazy i przez pierwsze dwa cykle miala plamienia trzy dniowe (bedac juz w ciazy) w dniach w ktorych miala byc @.
Wiec bedzie dobrze ,trzymam kciuki.Latasz do kibelka ,bo Ci sie chce siusiu,czy zeby obadac czy nie przyszla pani@?
Wiec bedzie dobrze ,trzymam kciuki.Latasz do kibelka ,bo Ci sie chce siusiu,czy zeby obadac czy nie przyszla pani@?
betiinka
Lipcowe mamy'09
Witaj Beaciu!!!!!
mmmm obiadek...ja uwielbiam proste danie:makaron z sosem pomidorowym z parowkami.....moglabym jesc to co dziennie.
A ostatnio robilam bitki z kluskami slaskimi i czerwona kapusta...mmmmmm
a i jeszcze od kilku dni chodzi za mna kapusniak
mmmm obiadek...ja uwielbiam proste danie:makaron z sosem pomidorowym z parowkami.....moglabym jesc to co dziennie.
A ostatnio robilam bitki z kluskami slaskimi i czerwona kapusta...mmmmmm
a i jeszcze od kilku dni chodzi za mna kapusniak
monik75
Mama Mai i Oskarka
Betiinka a te bitki to z jakiego mięska robisz??
Kluseczki z parówkami O ciekawe :-)
Kluseczki z parówkami O ciekawe :-)
edzka-it
A ja sie nadal kipsko czuje dzisiaj,tylko ,ze juz nie mam boli brzuszka za to boli glowka i jest mi niedobrze,ale to pewnie wina jedzonka ktore skonsumowalam wczoraj w barze szybkiej obsugi i kurczak mi stoi na zoladku
Albo to wina tego wiesiolka juz sama nie wiem,bo moj moz tez jadl tego kurczaka i czuje sie dobrze.Jak sie bede tak czula do jutra do moze lepiej jak przestane brac wiesiolka
Albo to wina tego wiesiolka juz sama nie wiem,bo moj moz tez jadl tego kurczaka i czuje sie dobrze.Jak sie bede tak czula do jutra do moze lepiej jak przestane brac wiesiolka
edzka-it
nooooooo dobry makaronik z paroweczkami ,i te kluseczki tezzzzzzz?
chodz ze mnie to nie taka kucharka pierwszorzedna ale sobie radze
chodz ze mnie to nie taka kucharka pierwszorzedna ale sobie radze
monik75
Mama Mai i Oskarka
Edzka-it niedobrze że się tak żle czujesz. Ale morze wytrzymaj jeszcze trochę. Te bóle brzucha to mogły być z wiesiołka bo on działa skurczowo na macice, ale na żołądek nie powinno to mieć wpływu.
monik75
Mama Mai i Oskarka
No i teraz to mi już te bitki do głowy weszły Chyba je dzisiaj zrobie. Może w sosie jarzynowym. Jeszcze przyszedł mi do głowy jeden pomysł na obiadek. Taki prosty ;-). Kluseczki z serkiem białym.
Ale jak w sklepie będzie ładne mięsko to jednak będą te bitki
Ale jak w sklepie będzie ładne mięsko to jednak będą te bitki
reklama