reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Dokładnie tak jak mówi Lilu.

Pod każdym postem na jaki chcesz odpowiedzieć zaznaczasz tą środkową opcję z "+" i jak już sobie zaznaczysz te posty to naciskasz pod ostatnia odpoiwiedzią "ODPOWIEDZ" i wyskoczy ci okno z miejscem na twoje odpowiedzi na wygenerowane cytaty dziewczyn :-)

reklama
Opcje "odpowiedz" zaznaczasz tylko raz -na samym dole pod ostatnią odpowiedzią jakiejś dziewczyny, a wcześniej zaznaczasz tylko przy każdym poście te "+" -one się zaznaczą na czerwono i portal będzie pamiętał, że włąsnie posty tych a nie ionnych dziewczyn chcesz zacytować.

Spokojnie uda ci się, ja też potrzebowałam na zrozumienie dużo czasu a dzięki tobie zrobiłam sobie suwak cyklowy :-)

Opcje "odpowiedz" zaznaczasz tylko raz -na samym dole pod ostatnią odpowiedzią jakiejś dziewczyny, a wcześniej zaznaczasz tylko przy każdym poście te "+" -one się zaznaczą na czerwono i portal będzie pamiętał, że włąsnie posty tych a nie ionnych dziewczyn chcesz zacytować.

Spokojnie uda ci się, ja też potrzebowałam na zrozumienie dużo czasu a dzięki tobie zrobiłam sobie suwak cyklowy :-)
a zaznaczacie opcje szybka odpowiedz (z wcisniętym polem zacytować wiadomość" czy zaawansowana. Mimo tego ze wciskam te plusiki to edytuje mi sie tylko ostatnia wiadomość. Może mam coś odhaczone niepotrzebnie

zatestowałam dzisiaj, ale samotna jedna kreseczka, więc wątek 2009 jest planem na następny rok, oby na jak najkrócej ...... :tak:
Nie martw się jarzębinko, jesteśmy spora gromadą juz na wątku 2009:tak::-D
Będziemy się wspierac:blink:

Oto świezutka dostawa fluidków grudniowych ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dla wszystkich kochanych dziewczynek
Łapię fluidki do mojego magicznego wora;-):-D
Mam nadzieję, że się przydadzą:-D:blink:

Dziewczyny głowa do góry-walczymy w 2009 dalej :-)

Olcia masz rację, głowa do góry:blink: I zapraszam jeszcze raz do wątku 2009 wszystkie kobitki:-D

Witajcie dziewczyny:-)
Przyszła dzisiaj ta wredna@:wściekła/y: tylko nie wiem dlaczego tak szybko... mój cykl to od jakiegos czasu 31 dni a @ pojawiła sie teraz w 29 dniu cyklu... suwaczek juz zmieniłam.. jak teraz mi sie tak rozregulowało to moge tylko polegac na testach owulacyjnych.. jak u Was jest z tymi cyklami.. jak dajecie sobie radę?? to jest mój drugi cykl strarań... szkoda ,że nie wyszło:-( Tak w ogóle to miłego dnia życzę!
Martyna ja też tak mam... nieregularne cykle:-( Ostatnio miałam co 26 a teraz co 28 a kiedyś to co 32, masakra. Zawsze taka nadzieja była..:dry:
Ale głowa w górę bo nie jestes sama:tak::-D

A co ja ma powiedzieć jak mam cykle 37 lub 40 dniowe, ale częściej 40 dniowe? :-)
Ja to dopiero mam czekania a czekania 40 dni od okresu do okresu... masakra ....
Olcia wiesz, że ja też tak miałam...
Normalnie szok:szok: Czekałam, czekałam i myślałam,że juz ta wredna @ nie przyjdzie. Kupa testów zużyta i była I. Aż u 40 dc i zawitała. Masakra. My kobiety to mamy przesrane z tym. Chciałabym, żeby chociaż raz mężczyzna miał @ i zobaczyl jak to jest:-D:rofl2:

a zaznaczacie opcje szybka odpowiedz (z wcisniętym polem zacytować wiadomość" czy zaawansowana. Mimo tego ze wciskam te plusiki to edytuje mi sie tylko ostatnia wiadomość. Może mam coś odhaczone niepotrzebnie

opcje "opdowiedz " musisz nacisnac ta po LEWEJ stronie strony, taka co jest samotna a nie co jest przy " cytuj " "+" "odp"

opcje "opdowiedz " musisz nacisnac ta po LEWEJ stronie strony, taka co jest samotna a nie co jest przy " cytuj " "+" "odp"

załapałam:)

reklama
Do góry